Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar ben az once tartıldım 70.200 gr geliyorum 900 gr vermisim bir günde cok odem var sanıyorum.Bana yardımcı olabilcek odemi daha hızlı atmami sahliycak bir detoks uygulayan var mi elmali bi dekots okumustum onceki sayfalarda ama varsa farklı tavsiyeleriniz bakayım

GENÇLER MALUM CUMA ÇABUK GELİVERİYOR BÜTÜN HAFTABİR İKİ GÜNLÜK KAÇAMAKLARI KURTARMAYA ÇALIŞMAKLA GEÇMESİN
BU HAFTA KAÇAMAK YAPMAYALIM VE SPORDA HERKES EN AZINDAN DÖRT GÜN YAPSIN
SPOR DÜZENLİ VE KALP ATIŞLARINI YÜKSELTECEK ŞEKİLDE YAPILIRSA TAM VERİM ALINIR

VEE SU BÜTÜN DİYETİSYENLERİN UZMANLARIN BİRLEŞTİĞİ TEK NOKTADIR BELKŞ
BOL SU İÇİLMESİ, KIZLAR İÇİNE LİMON SİKİN TARÇIN KABUĞU ATTIN NE EDERSENİZ EDİN AMA MENÜLERDE BU HAFTA EN AZ 2LT SU GÖRMEK İSTİYORUM

atıyorsun ödemi ne güzel canım işte
bebeğim ödem en güzel su atılıyor 3lt su içmeye çalış

Günaydın kaptanım kaç gündür spor yapamıyordum çok şükür bugün başlıyorum kendimi daha iyi hisedıyom
canısı etiketlemeyi ve dk üzerinden yapmayı unutma sende güzel spor yapanlarda nın yaptımı

Kızlar her zamanki gibi kahvaltı yapmadım ama öğle yemegim harika oldu çok doydum 1 kase çorba yarım tabak patates salatası 1 bardak ayran ayrıca şuana kadar 7 bardak su ictim

Kızlar mrb.moralım çok bozuk babama anjıo yapılacakmış.rutin kontrole gitmişti.üstelik bugun dogum günü..inş bi problem çıkmaz pek ugrayamıcam k.bakmayın şimdiden.

Kaptanlarım tek yapabildiğim maalesef yürüyüş onu da deli gibi yürüyom gören nooluyo diye bakar bukadar acele nereye gidiyo diye yani. Km, süre ve adım yazabiliyorum o yüzden
bitanem yürüyüş gibisi varmı doğru yoldasın hem ne oldu senin sonuçlar ameliyatlık bi durum varmıymış

Geçmiş olsunn cnm

Kızlar mrb.moralım çok bozuk babama anjıo yapılacakmış.rutin kontrole gitmişti.üstelik bugun dogum günü..inş bi problem çıkmaz pek ugrayamıcam k.bakmayın şimdiden.
canım benim çok geçmiş olsun,Rabbim beterinden korusun anju okadar zor bi ameliyat değil artık Allahız izniyle çabuk toparlanır. merakta bırakma bizi arasıra uğra canım

İnşallah gidecek cnm kilolar sıkma canını streste kilo vermeye engel

Ya var ya benim diyelim hep bir hafta sürüyor ikinci haftayı hiç görmedim ya acayip tatlı bağlantım var bu yuzden en son doktora giderim ya

Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin inşallah

Ay çok şükür geçmişi bitirdim bir yandan iş bir yandan burayı aksatmamya çalışıcam bu hafta :)

Ben geçen hafta menülerimi yazmadım sakın kaçamak yaptım sanmayın şimdi bir haftalık menümü yazacam buraya yazamasam da not aldım yanıma hepsini şimdi biraz fırsatım varken yazayım sonra bulamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…