Sabah internette baya bi araştırdım. Karın MAsajı var onu yaptım 5 dk ya tuvalete çıktımsüpersınn canım hepımız muzdarıbiz bu konuda
Eski yediğimin çeyreği değil ama bende şaşırıyorum nasıl acıkmadığımaeski yediklerımıze gore aç saygılıyız bende
eski&Ben aç değilim iyim ama gitmeyince çok canım sıkılıyor kaçamak Yok niye gitmiyoo
nasılmış canım masajıSabah internette baya bi araştırdım. Karın MAsajı var onu yaptım 5 dk ya tuvalete çıktım
Bende 91 liyim. Şu yaş konusu biraz karışık ben Ağustos doğumluyum 25 yaşındayım. Ağustos ayına girince 26 ya girmiş oluyorum ben böyle düşünüyorum.91 liyim kız. 22 yaşında evlendim üni biter bitmez.
Bebekken benim çocuklara yapıyordum aynısı sağ alt karnına elini koy yukarı mideden sol alt aşağı yani dairesel bi şekilde elinle bastır masaj yap. Ama sağdan başla 2-3 dk yuvarlak çiz elinle bu kadareski&
nasılmış canım masajı
Benimde kafa basmıyo bu konularaBende 91 liyim. Şu yaş konusu biraz karışık ben Ağustos doğumluyum 25 yaşındayım. Ağustos ayına girince 26 ya girmiş oluyorum ben böyle düşünüyorum.
bebekmi geliyor acabaÜç dört gündür çok üşüyorum yaaşuan donuyorum hatta.
Cumartesi hasta olmam lazımdı halâ olmadım. Off inşallah olurum aslında eminim ama insan korkuyo yinede
Bide acayip bişey var cuma memelerim nasıl acıyordu şişti heh dedim yarın adet olcam ya hemen şişin zaten. Bugün bişey Yok tövbe töbe
tesekur ederim canım basitmiş denerım simdiBebekken benim çocuklara yapıyordum aynısı sağ alt karnına elini koy yukarı mideden sol alt aşağı yani dairesel bi şekilde elinle bastır masaj yap. Ama sağdan başla 2-3 dk yuvarlak çiz elinle bu kadar
kabak sotele yoğurtla onu ye, yada varsa buzlukta kırmızı biber patlıcan közlenmiş onlardan salata yapabilirsinYarın öğlen misafirim var kısır yapacakmış arkadaş bende kek kurabiye. Ama ben ne yiycem kendime göre de bişey yapsam ne yapsam kızlar bi fikir verin
Benimde kafa basmıyo bu konulara
Hayrına biri desin ben kaç yaşındayım
26.06.1989
Baktım 27 yasindasinBenimde kafa basmıyo bu konulara
Hayrına biri desin ben kaç yaşındayım
26.06.1989
RAHATLATAN TARiF
1 kuru incir, 2 kuru kayısı, 2 kuru eriği ufak ufak doğrayıp, 1.5 çay bardağı suda haşlayın. Daha sonra içine 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı keten tohumu ekleyerek robottan geçirin. Marmelat for-munda olan bu karışımdan her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı dolusu 2 bardak ılık suyla tüketin.
Kabızlık için kızlar
Baktım 27 yasindasin
Yaş hesaplama konusuna şöyle bi çözüm getiriyorum
Bebekler 1 yaşını bitirp 2. Yaşından gün alsa da biz onlar için 1 yaşında diyoruz 2 yaş bitince 2 yaşında.
Hangi yılı bitirdiysek o yaştayız:)
Gunaydin.
Cuma gunu 70.3tu
Pazartesi 71.3
Regl olcm ondn sanirim.hala hastaym bide.ise gidiyorm smdi
Günaydın kızlar sabah 64 çıktım 600 gr artı
kızlar günaydın :)
haftaya bismillah dedim çok şükür.
hafta sonu cenazemi olduğu için buraya bakamadım. yemek olarak da yine sıvı beslendim ve bol bol koşturdum desem yeridir.
listeye girdiğim için heyecanlı ve tedirginim aslında
inşallah kimseyi en başta kendimi utandırmam.
Gunaydin canlarr :) 71 kilo ilw gune basladim. Kormayin regl olucamkocaman bir karnim var :)
bakayım cnmsahgull
canım hesaplarken kilomu 73,2 yapmışsın ama kilom 72,1 idi.
ben mi yanlış bildirim yaptım acaba diyeceğim ama yooo
nolcak şimdi yanlışlıkla listede kötü sonuç mu gördük kız şimdi
çok değil halledersin senGünaydın kızlar ah bu hafta sonları ben benlikten çıkıyorum resmen
Dün hamama gittik ordan geç çıktık malesef kokoreç yemek zorunda kaldım onun acısı 300 grm olarak döndü 83.6 çıktım bugun
süperrKizlar günaydın 71 den 70.800 -200
gayet iyi küçümseme benceSabah 79.3 ciktim 100 grcik vermisimm
Geçen hafta pazartesi 73.7
Bu pazartesi 73.4
Of yaa offf
cnm artık kaçamak yok ful dikkatler eksiye döner oKızlar tartıldım cuma 72.900 dum adımdı tartıldımEki Görüntüle 1962842 artı 500gr almısım
harikaaaCuma 91
Pazartesi 90.4
Fark : 600 gramcikkk
Kızlar 60.7 +300 ben 2 kg bekliyordum bu bana acayip moral oldu yehhuu
gayet güzel o en az 1 dirCanlar bende 84.1
Cuma 84.5 tim
400 gr gitmiş ama bugün regl oldum. Birde grip bittim ben.
Gunaydin
Ç. Tesi 61.900
Bugün 61.300
Bu kadar beklemiyordum. Ama oğlum dün gece sancılandi acile götürdüm yaklaşık 3 saat ayakta dolandım onun etkisi bence
62.6 +400le bşladm pzrtsi oysaki gece kalktm açlıktan başım dönüyodu bayılcak gibi oldum. Neyse ödemdr o yarına kalmaz
***3. Takım 507.Etap***
Kahverengi211: (69,8/70,3/-0,5/%-0,72)
Zerosima: (55,3/55,3/0/%0) kilosu sabit
tudeel : (63,5/63,4/0,1/%0,01) 472.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 35'e bölündü
ssirun : (73,2/72,1/1,1/%1,50) yeni üye,başlangıç tarihi 14/02/2017, başlangıç kilosu 74.5, hedef kilosu 65
3.Takım ortalaması : % 0,198
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?