Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Öğle yemeğim bol baharatlı bi kepçe karnabahar yemeği
Bi kepçe yoğurt kinoalı karışımla

Ben aç değilim iyim ama gitmeyince çok canım sıkılıyor kaçamak Yok niye gitmiyoo
kaçamak yoksa ödem dendir artı görmen
enişteme maşallah

ozaman ben hala 32

Bende 91 liyim. Şu yaş konusu biraz karışık ben Ağustos doğumluyum 25 yaşındayım. Ağustos ayına girince 26 ya girmiş oluyorum ben böyle düşünüyorum.
Evet insanlarda kavram kargaşası var şöyle düşün 91 Ağustos tarihinde doğdun 92 Ağustos ta 1 yasini dolduruyorsun 2 yaştan gün alıyorsun aynı şekilde 2017 de 26 dolup 27 den gün alınıyor ama tabi söylerken doldurdugumuz yaşı söylüyoruz

Aynen bende öyle diyorum dogrudur

pazara gıtmem lazım dolapta yeşillik adını bısey yok öyle olunca dırek ınsan karbonhıdtarlı şeylerı yapı saldırıyor ,misal dun kızartma yaptım bi öncesı erıste yaptım mıktar olarak az yesemde daha sonra kan şekerimi düşürüyor sureklı bıseyler yememk ıstıyorum bu durumdan hoşlanmıyorum ama sebze yoğurt yedimmi akşam koca tabak ben midem rahat oluyor hem İŞTAH patlaması gıbı durumlar yasamıyorum ..akşama karnabahar haşlıyıp yıyım yanında bolll salata

bugun basıma gelen ben hala acemi sayılırım araba kullanmakta tırsığım bıraz bu konuda niyeyse .mutfakta iş yapıyorum benım oglan geldı anne park ederken arabanın bırıne vurmussun ben şok eşim gitmiş adamın yanına ben duymadım hemen ustumu toparladım yuregım kut kut gıttım sabah yufka almaya gıtmıstım demekkı ozaman surrtum fark etmedım dıye dusunuyorum gidene kadar ,sonra baktık yok ben vurmammısım surtmede lacıvert boya çıkınca bızım araba sanmıs karsı taaraf oh dedim şükür en korktuğum şey bırıne ve bırını arabasına zarar vermek yoksa benım araba acemı arabası vura kıra öğrenicez zati

hadı ben kactım gıdem pazara sızde doldurun dolabı yesıllıklerle butun hafta ne yıycem sıkıntısı olmasın

Yarınki misafir için diyet kurabiye yaptım pişiyor şuan. İçine yulaf kepeği yulaf ezmesi 1bardak kepek un 50 gram doğal tereyağ 1 yumurta ve Söke'nde koydum bakalım nasıl olcak
Ayıp olmaz dimi (diyet diye) çocuğun okul arkadaşları ve annesi iki çocuk bi kadın gelcek yani kısırı çok seviyormuş ben beceremiyom o yapacak getirecek
Sabah da bi kek yaparım yeter dimi
Yoksa başka bişey de yapayım mı

Birde tuzlu birşey lazım börek poğaça gibi onlar yesin yapta ayıp olur Yaw oturmaya geliyorlar

Mantik hep sekerli seylere gittigi icin ayip olmaz.
Kuru incirli kurabiye yapiyorm bazen. Ck guzel oluyor. Incirin sekeri yetiyor ztn. Ben direk hamurun icine atiyorm kuru incirleri suda yumusatip dogruyorm. Pudra sekeriyle yapiyordm tabi. Diyete girdm gireli yapmiyorm. Misafirda glmemis dmkki:)
Bnm ck misafir modum yk gliba ya. Bak smdi dikkatimi cekti. Hep disarda bulusuyoruz arkdslrla. Oturmalik durumlar olmuo. Tum hafta evde olnca. Kimse evde bulusalim demio.
Bugday salatasi yapabilirsiniz.bugdaylari haslayin. Tatli kirmizi biberi firinda kozleyin. Misir haslayin. Bol dereotu maydonoz. Salatalik tursusu. Nar eksisi limon zeytinyagi. Enfes oluyor.

Kirmizi biberleri firinda kozleyip. Lor peyniri pul biber maydonozla harc yapip. Biberi ikiye boluyorsunuz. Peynir harcini koyup dolma gibi sariyorsunuz. Ustune hafif zeytinyag limon karisimi gezdirebilirsnz. Yada oylede yiyebilirsiniz guzel oluyor. Hemde hafif.

Ben buaksam ali nazik gibimsi bsy yaptm. Dunden hazirladm malzemeleri.
Patlicanlsri firinda kozledm.soydum. hazirladm.
Kofteleri cok az yag ile tavada kizarttm. Ustune hafif salca ve domates sosuyla pisirdm. Soslu bsy oldu yani. Eve gidince
Yogurt yada suzme yogurt olr.arzu ederseniz hafif sarimsak rendeleyip patlican ezmesini karistiricam. Sonra tabaga koyucam yatak ypcm onu. Soslu kofteleride ustune koyucam. Hem yagsiz hem proteinli hemde lifli bir yemek. Afiyet olsn:)

Menumu simdidennn gir3yimm
Sabah 6 kasik nesfit tarcin sut yedimm
Ara 1 elma biraz portakal
Ogle 5 6 kasik yesil fasulye 1 kase mercimwk corba 3 kasik sutlac
Ara tost
Okuldan geldimm cok actumm dayanamadim 2 dlm ekmekle tost yedimmm
Ve gunu kapattimmmm acikirsam trcinli sut icerimm 45 dkplates

Çok geçmiş olsun canım

Güzel olur ellerine sağlık

Bende karnıyarık yapıcam ama patlıcanı fırında közleyip yapıcam yağsız olsun bakalım nasıl olacak.

Bende musakka yaptım kendim için açıktıkça canım.bişey yemek iştedikçe ondan yiyorum bu gün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…