kaçamak yoksa ödem dendir artı görmenBen aç değilim iyim ama gitmeyince çok canım sıkılıyor kaçamak Yok niye gitmiyoo
enişteme maşallahYürüyüş süper pattis yanmıştır
Geçmiş olsun cnm ben atlattım şükür
Güzel menü
Fıstıkımm ot almana sevindim
Karbon çok tüketme
Ete ota dayan bakalım
Afiyet olsun cnm
Gayett güzel
Çikolar makarnalar olmamışş
Hafta içi kusursuz menüler bekliyorum
Afiyet olsun
Tamamını yazıyoruz cnm
Evet haftasonu kaçamağı önlemek cumaya önlem almak için
Güzel cnm afiyet olsun
Aynen yaa
Bugun temizlik yapcaktım
Eşim tutturdu dışarı çıkalım çıktık
Saatlerce avm gezdik alışveriş yaptık
Eve geldim bide temizlik yaptım ütü kaldı Allah koca seviyo ütü yapmayı ben yaparım dedi
takımca regli günü olmus
bende oldum olucam
şişşştimm
ozaman ben hala 32Yaş hesaplama konusuna şöyle bi çözüm getiriyorum
Bebekler 1 yaşını bitirp 2. Yaşından gün alsa da biz onlar için 1 yaşında diyoruz 2 yaş bitince 2 yaşında.
Hangi yılı bitirdiysek o yaştayız:)
Evet insanlarda kavram kargaşası var şöyle düşün 91 Ağustos tarihinde doğdun 92 Ağustos ta 1 yasini dolduruyorsun 2 yaştan gün alıyorsun aynı şekilde 2017 de 26 dolup 27 den gün alınıyor ama tabi söylerken doldurdugumuz yaşı söylüyoruzBende 91 liyim. Şu yaş konusu biraz karışık ben Ağustos doğumluyum 25 yaşındayım. Ağustos ayına girince 26 ya girmiş oluyorum ben böyle düşünüyorum.
Aynen bende öyle diyorum dogrudurYaş hesaplama konusuna şöyle bi çözüm getiriyorum
Bebekler 1 yaşını bitirp 2. Yaşından gün alsa da biz onlar için 1 yaşında diyoruz 2 yaş bitince 2 yaşında.
Hangi yılı bitirdiysek o yaştayız:)
Birde tuzlu birşey lazım börek poğaça gibi onlar yesin yapta ayıp olur Yaw oturmaya geliyorlarYarınki misafir için diyet kurabiye yaptım pişiyor şuan. İçine yulaf kepeği yulaf ezmesi 1bardak kepek un 50 gram doğal tereyağ 1 yumurta ve Söke'nde koydum bakalım nasıl olcak
Ayıp olmaz dimi (diyet diye) çocuğun okul arkadaşları ve annesi iki çocuk bi kadın gelcek yani kısırı çok seviyormuş ben beceremiyom o yapacak getirecek
Sabah da bi kek yaparım yeter dimi
Yoksa başka bişey de yapayım mı
Mantik hep sekerli seylere gittigi icin ayip olmaz.Yarınki misafir için diyet kurabiye yaptım pişiyor şuan. İçine yulaf kepeği yulaf ezmesi 1bardak kepek un 50 gram doğal tereyağ 1 yumurta ve Söke'nde koydum bakalım nasıl olcak
Ayıp olmaz dimi (diyet diye) çocuğun okul arkadaşları ve annesi iki çocuk bi kadın gelcek yani kısırı çok seviyormuş ben beceremiyom o yapacak getirecek
Kirmizi biberleri firinda kozleyip. Lor peyniri pul biber maydonozla harc yapip. Biberi ikiye boluyorsunuz. Peynir harcini koyup dolma gibi sariyorsunuz. Ustune hafif zeytinyag limon karisimi gezdirebilirsnz. Yada oylede yiyebilirsiniz guzel oluyor. Hemde hafif.Yarınki misafir için diyet kurabiye yaptım pişiyor şuan. İçine yulaf kepeği yulaf ezmesi 1bardak kepek un 50 gram doğal tereyağ 1 yumurta ve Söke'nde koydum bakalım nasıl olcak
bugun basıma gelen ben hala acemi sayılırım araba kullanmakta tırsığım bıraz bu konuda niyeyse .mutfakta iş yapıyorum benım oglan geldı anne park ederken arabanın bırıne vurmussun ben şok eşim gitmiş adamın yanına ben duymadım hemen ustumu toparladım yuregım kut kut gıttım sabah yufka almaya gıtmıstım demekkı ozaman surrtum fark etmedım dıye dusunuyorum gidene kadar ,sonra baktık yok ben vurmammısım surtmede lacıvert boya çıkınca bızım araba sanmıs karsı taaraf oh dedim şükür en korktuğum şey bırıne ve bırını arabasına zarar vermek yoksa benım araba acemı arabası vura kıra öğrenicez zati
Ben buaksam ali nazik gibimsi bsy yaptm. Dunden hazirladm malzemeleri.
Patlicanlsri firinda kozledm.soydum. hazirladm.
Kofteleri cok az yag ile tavada kizarttm. Ustune hafif salca ve domates sosuyla pisirdm. Soslu bsy oldu yani. Eve gidince
Yogurt yada suzme yogurt olr.arzu ederseniz hafif sarimsak rendeleyip patlican ezmesini karistiricam. Sonra tabaga koyucam yatak ypcm onu. Soslu kofteleride ustune koyucam. Hem yagsiz hem proteinli hemde lifli bir yemek. Afiyet olsn:)
pazara gıtmem lazım dolapta yeşillik adını bısey yok öyle olunca dırek ınsan karbonhıdtarlı şeylerı yapı saldırıyor ,misal dun kızartma yaptım bi öncesı erıste yaptım mıktar olarak az yesemde daha sonra kan şekerimi düşürüyor sureklı bıseyler yememk ıstıyorum bu durumdan hoşlanmıyorum ama sebze yoğurt yedimmi akşam koca tabak ben midem rahat oluyor hem İŞTAH patlaması gıbı durumlar yasamıyorum ..akşama karnabahar haşlıyıp yıyım yanında bolll salata
çok güzel oluyor bence öyle hafif hemdeGüzel olur ellerine sağlık
Bende karnıyarık yapıcam ama patlıcanı fırında közleyip yapıcam yağsız olsun bakalım nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?