Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Açlıktan başım ağrıyor şuan ama inat ettim hiç bişey yemiycem. Cuma günü gramla değil kilo olarak listeye girmek istiyorum çünkü

Açlıktan başım ağrıyor şuan ama inat ettim hiç bişey yemiycem. Cuma günü gramla değil kilo olarak listeye girmek istiyorum çünkü

Kız olur mu öyle şey aç bırakmak kendini kilo verdirmez sana aksine zarar verir en azından yoğurt salata protein türü bişeyler ye :)

Kız olur mu öyle şey aç bırakmak kendini kilo verdirmez sana aksine zarar verir en azından yoğurt salata protein türü bişeyler ye :)
Canim ben bu durumu grupta kimseye anlatamadm. Kabullenmiyorlar. Kastan kaybedersin diyorum dinlemiyolar. Oyuzden ben artik bisey demek istemiyorm. Bilim goreceli degildir bunu kimseye kabullendiremedim:)
Dilara kocakin facete sayfasi var. Haftasonu kacamak yapanlar icin dengeleme menusu paylasiyor 2 3 gundur. Boyle yollar takip edilebilir. Ama hic bisey yemezsem kilo veririm mantigi bilime aykiri arkadaslar.

Biliyorum farkındayım. Yaptığım doğru değil ama ayran dışında hiç bişey yiyip içmiycem görmek istiyorum şu direncin kırıldığını ilk 5 gün verdim halâ aynı yerde gr oynuyor geri geliyor yine aynıyım 73.7 bıktım bu rakamdan böyle bi şok yaşayıp yarın atak yapıcim
Sadece cuma günü 71.9 olsa bile göreyim çok istiyorum iki güncük beni kaale almayın o yüzden sonra normal diyetime sağlıklı beslenmeme dönücem. İnşallah

Merhaba kzlar
Bugün kızım çok hasta ateşi var neyse ki biraz uyudu şimdi. Takipteyim.
Ben de doktora gittim mr çektrdm bgn yumurtalıkta kist var bakalm ne çıkcak sonucunda.

Yok ben ogrendim artik. Az az vereyim ama yag vereyim. Bi corbayla yogurtla gecirmiyorum gunu artik.. gecektrn ters tepiyor

Merhaba kzlar
Bugün kızım çok hasta ateşi var neyse ki biraz uyudu şimdi. Takipteyim.
Ben de doktora gittim mr çektrdm bgn yumurtalıkta kist var bakalm ne çıkcak sonucunda.
Kızına da sana da çok geçmiş olsun canım

Merhabalarr,

Bugunku menum;

Sabah bir dilim tahilli ekmek menemen lor iki dilim salam

Oglen; izgara kofte bir kasik bulgur pilavi azicik salata domates ayran

Aksam; bir tabak sarimsakli yogurtlu bol acili kabuklu bakla

Gun icinde 2lt su sekersiz turk kahvesi

Bu arada ben her sabah ictigim limonlu suyu dort gundur sirkeli suya cevirdim. Daha etkili oluyormus. Bilgilerinize:)

Canlar bugün dişçiye gideceğimi bildiğimden sabah yufka yedim peynirli tok tutsun diye
Akşam da pul biberli yoğurt 5 saat sürdü uyuşukluk ne kötüymüş diş meselesi
Su içiyorum bolca

Canlar bugün dişçiye gideceğimi bildiğimden sabah yufka yedim peynirli tok tutsun diye
Akşam da pul biberli yoğurt 5 saat sürdü uyuşukluk ne kötüymüş diş meselesi
Su içiyorum bolca
Geçmiş olsun cnm evet diş fena beyne beyne vuruyor

Afiyet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…