Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yarın tartılcam kızlar günlük tartılinca spor hocam stresten ödem yaparsın haftada bir tartıl demisti normalde gunde 2 kez tartilirdim ama artk haftada 2 yapayim diyoru.
Canım zaten burda da pazartesi ve cuma tartılıyoruz sadece.

Hayırlı akşamlar
Sabah bir dilim ekmeğin arasına peynir koyup yedim
(Oğlumun okuluna yemek yapıp götürdüm. Mantı ve un helvasi, onlarla uğraştım
Ara 1 kaşık mantı tadına baktım ve bir tatlı kaşığından az un helvasi)

Okul dönüşü yürüyerek eve döndüm baya bi yoruldum. Yuruyusumu de yapmış oldum hızlı adımlarla 25 dk. Sürdü @ayulduzz sahgull
2 kaşık daha mantık

komşuya gittim. Çay içtim tatlı ikram etti hiç yemedim ama açlıktan bayilacaktim gözümün önünde yıldızlar ucusuyordu.

İkindi vakti saat 4.5 gibi
Kaşarlı yumurta yapıp yedim ekmek fazla kaçtı malesef dayanamadım.

Sabah
1Yesil cay
1tam tahilli
Yarim kk peynir
1haslanmis yumurta
2 zeytin

Oglen
1rosto
3Kasik yogurt
Yagsiz salata

Ara
Turk kahvesi
Kucuk kare az sekerli kek.cidden sekeri yktu diebilirm.bzm firmanin yemekcisi sekerli ypmio tatlilari

Kadinlar gununden dolayi tatli glmsti. 2Isirik aldm biraktm.ayip olmasn die.

Aksam
Yagsiz 1yumurtadan omlet
Toktum fakat sporda kas kaybim olmasn die yedim.karbonhidrat gecisini hizlandirsn enerji saglasn die 1lokma ekmek yedim.

Su
3Litreye yakin

Spor @ayulduzz
15dk interval eliptik
10dk interval yatay bisiklet
10squat
20 bankta squay
50agirlikla yanlara
30capraz sekilde 2kere bacaklari karina cekme
10Ar adet sag sol bacak dizden kirilarak yere egilme
30Dk 3km hizli tempo yuruyus

Süper menü süper spor
60 lar yakın cuma çok merak ediyorum kilonu canım

Süper menü süper spor
60 lar yakın cuma çok merak ediyorum kilonu canım
Canimmmm cok tesekkur ederim. Reglden dolayi hala artidym canim malesef. O nedenle pek bsy beklemiyorm acikcasi. Sdce istikrari bozmuyorm.yarin aksamda spor yapacaktm ama. Esimin ailesine yemege gidicez.orda hafif atlatip cumaya en azndn sabit cikmaya clscam. Reglm bitmedi cnku. Ama haftaya iddiali olmak istiyorum.
Sanada gecmis olsun kuzum gordum ama gecmis olsun dileklerimi yazamamistim.

Tesekkur ederim canım şükür iyiyim reglden sonra 1 kg farkediyor bende elimin ayağımın şişi iniyor ödem oluyor sanırım bu kadar spor reglken mutlaka faydalıdır

Vaaavv süper gidiyorsun

Bende regl 2. Günüm haftaya daha çok vericem biliyorum ama listeye girişim afilli olsun istiyorum ondan yarın çok dikkat edicem

Kızlar cuma cumartesi ayran çorbası yapmayı düşünüyorum ne diyorsunuz. Salatalık Nohut buğday ve yeşil mercimekli yapan var mı.
Şu 7'li rakamlardan biran önce kurtulmak için çabalıyorum. İlk hedefim 65 ve hedef nisanın 20'si kardeşim askerden geliyo annemler Artvin'den geliyo sürpriz yapmalıyım. Sonraki hedef daha yavaş ramazana kadar 60 ve koruma programı

Tesekkur ederim canım şükür iyiyim reglden sonra 1 kg farkediyor bende elimin ayağımın şişi iniyor ödem oluyor sanırım bu kadar spor reglken mutlaka faydalıdır
Sorma dün gece yatarken çorabımı çıkardım bacağım 1 cm içeri çökmüş eşime gösterdim hatta baksana ne kadar şişmişim ödem var vücudumda diye şok oldum en son hamileyken o hale geliyordu bacaklarım çok üzüldüm ama çok da hırslandım

Ben tadından hoşlanmadım ama yapanları okudum sonuç alıyorlar canım dene bence

Bol bol su içmek gerek canım ödemden kurtulmak için

Canım bende şu 70 ten bi kurtulamadım 76 dan indim 70.300 de kaldım 71 70300 arası gidip geliyorum sinirim.bozuluyo.Benimde 19 nisan kızımın doğum günü doğum öncesi kiloma gelmek istiyorum.

Canım bende şu 70 ten bi kurtulamadım 76 dan indim 70.300 de kaldım 71 70300 arası gidip geliyorum sinirim.bozuluyo.Benimde 19 nisan kızımın doğum günü doğum öncesi kiloma gelmek istiyorum.
Naapcaz bacım yaa benim de 14 gündür 73-74 gidip geliyo

Eskiden bende dayanamıyordum ama sanırım midem küçüldü yiyemiyorum inan ki..moral bozukluguda iştah kapatıyor bende.

Benimde moralim bozuk olunca daha çok yiyorum. Eşime diyorum beni yeniden aşık et kendine yemek yemim. Midede kelebekler uçuşunca yemek yemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…