Tartı öncesi lazanya olmamış11.00
Bır yumurta
Bıraz peynir
Domates
Bır dılım tbugdy ekmeği
Bır surum bal
Ara
Turk kahvesi
Elma
19.00
Bır kase lahana corbası
Bır dılım lazanya
2 iıtre su yarım saat yuruyus
ucundan görürsün sankiBende pazartesi 60.7 idim 59 u görmem mi ki görsem ne güzel olur
Tartı heyecanımı başks bi heycanmıÇabuk uyusak sabah olsa demiştim bi kaç gün önce içimde bir heyecan var
ödem atıcı şeyler yaptıysan etkilemeye bilir ben çok dikkat ettiğim zaman regl Ken iyi eksilerde görmüştümValla benimde yaklaştı yaa şişkinlik var tartı yaniltabilirmi
Tartı canım ya kaç gündür takım için iyi hissediyorumTartı heyecanımı başks bi heycanmı
canım çok tatlı oluyor bu heycan çoktur perşembe geceleri uyuyup uyanıp biran önce sabah olsada tartıldım diye heyecanlandığım, genelde perşembeleride rüyalarım tartıyla takımla ilgili olurdu:)Tartı canım ya kaç gündür takım için iyi hissediyorum
Hayırlı cumalar olsun hepimizecanım çok tatlı oluyor bu heycan çoktur perşembe geceleri uyuyup uyanıp biran önce sabah olsada tartıldım diye heyecanlandığım, genelde perşembeleride rüyalarım tartıyla takımla ilgili olurdu:)
gezmeyi spordan saysakmiki bilemedim :)
İnşallah canım bakalım gorcez sabah yatıyorum şimdi iyi geceler öpüldünüz 3. Takımın azimli ve güzel hatunları :)ödem atıcı şeyler yaptıysan etkilemeye bilir ben çok dikkat ettiğim zaman regl Ken iyi eksilerde görmüştüm
Sen mayisi gormeden mezun olrsn bence:))Eki Görüntüle 1965413 Günaydıınn çok mutluyum çok 100 gr kalmış ama olsun
Geçen cuma: 73.7
Bugün: 71.1
Fark 2.6 kg
Seni haftaya mezun ediyoruz galiba canim. Tebrik ederim:)Günaydın kızlar
Gecen hafta 63.4
Bu hafta 62.7
Kılo kaybı 700 gr:):):)
Tebrik ederim. Cok guzel gitmis:)Günaydınlar efenim
Geçen hafta 62.2
Bugün 61.5
Fark 700 gr :)
% 1.125 yanlş hesaplamadıysam.
Yok kızz bu hafta aşırı kastım. Listeye giriyom diye Yok sadece ayran Yok atak bilmem ne. Artık listeye güzel bi giriş yaptığıma göre. Haftada 1 kg vermek hedefimSen mayisi gormeden mezun olrsn bence:))
Tebrik ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?