Aslında azaltınca miden almıyor canın istesede canımVallahi sizin menüleri görünce şaşırıyorum ben duramam.
Offf hem de ne güzel olur ama zor :)Yarın 60 ı gösterirmiş ne güzel olur
Sen nasilsin canim. Regliyim ama bakalim yarin tarti ne diyecekCanım masallah menü harika
Valla benimde yaklaştı yaa şişkinlik var tartı yaniltabilirmiSen nasilsin canim. Regliyim ama bakalim yarin tarti ne diyecek
Kiz birşey yememişsin ki. Niye böyle yaptinMenüm
Sabah
1 küçük kutu süt
Ara
1 küçük. Kutu süt
Öğlen
7 yemek kaşığı yoğurt 1 yeşil elma
Ara
2 kepekli bisküvi
Aksam
2 domates 2 dilim kaşar
1 avuç badem
Yoğurt kurumü de yedim
3 litre su
1 bardak lahana suyu
Spor
2 mil leslie 100 mekik 200 adım stepper 10 dakika twister 5 dakika dambıl (1 saat ediyo) @ayulduzz
Yazdim kuzu menumuValla benimde yaklaştı yaa şişkinlik var tartı yaniltabilirmi
Olabilir ödem varsa bakalim yarınki sonuçlara.Valla benimde yaklaştı yaa şişkinlik var tartı yaniltabilirmi
Canimm dünkü bulgur köftesi beni mahvettı de pişman oldum o yüzden bugün atak yapmak istedim de yine siskinimKiz birşey yememişsin ki. Niye böyle yaptin
Kadar light tu kizlarMenüm
Sabah
1 küçük kutu süt
Ara
1 küçük. Kutu süt
Öğlen
7 yemek kaşığı yoğurt 1 yeşil elma
Ara
2 kepekli bisküvi
Aksam
2 domates 2 dilim kaşar
1 avuç badem
Yoğurt kurumü de yedim
3 litre su
1 bardak lahana suyu
Spor
2 mil leslie 100 mekik 200 adım stepper 10 dakika twister 5 dakika dambıl (1 saat ediyo) @ayulduzz
Regl olacaksan o yüzdendir bence o rahatsız oluyorsundur.Canimm dünkü bulgur köftesi beni mahvettı de pişman oldum o yüzden bugün atak yapmak istedim de yine siskinim
Canim sende boy ve kilonu yazsan bizim gibi profiline kaç kilo oldun kuzum senKadar light tu kizlar
Cnm yağ böreğin bütün masumiyetini yitiriyor malesefCanım glisemik indeksine göre börek ve ekmek arasında çok bi fark yok. Börek hatta mayasz oluşuyla peynrli ıspanaklı maydanozlu oluşuyla ekmeğe göre glisemik indeksi daha da düşüyor.
Kahvaltıda ekmek yiyenler börek de tercih edebilir. Tabi kızartma olmamak kaydıyla ve içeriği proteince fazlaysa.
Yarın yazcam kuzum sabah tartilayimdaCanim sende boy ve kilonu yazsan bizim gibi profiline kaç kilo oldun kuzum sen
Ucundan olur belkimOfff hem de ne güzel olur ama zor :)
Bende pazartesi 60.7 idim 59 u görmem mi ki görsem ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?