Ben hep bu takımdaydım canımKızlar aranızda daha önce herhangi bir takımda yarışmış olan var mıı
Yeniler için cnm eğer öyle bi durum varsa bakmamız lazım listede belirtmemiz lazımBen hep bu takımdaydım canım
Cnm sen ve furha tartılamadınız gecen hafta oyuzden siz haftayaHaftaya gireceğiz dimi listeye canım
gezmeyi spordan saysakmiki bilemedim :)Fitt_anne sporum canım bu gün 1 saat kadar çocuklarla market pazar gezdik. 400 ip 10 dk oglumla dans ettik.
Canım karataya göre yağ yiyeblrz. Benyağdan kısmıyorm sağlıklı uağ ama teryağı ve zeytn yağıCnm yağ böreğin bütün masumiyetini yitiriyor malesef
Canım başlangç kilom 64.Cnm sen ve furha tartılamadınız gecen hafta oyuzden siz haftaya
Diğer kızlarda yarınki performansa göre bakıcaz artık
Tamamdır canım o bir hafta yedi bitirdi beni şimdi 58 için savaşmış olacaktım neyse herşeyde vardır bir hayırCnm sen ve furha tartılamadınız gecen hafta oyuzden siz haftaya
Diğer kızlarda yarınki performansa göre bakıcaz artık
Benim ilk yarışmam kaptanim :)Yeniler için cnm eğer öyle bi durum varsa bakmamız lazım listede belirtmemiz lazım
Kuzu benim sporları sayıyorsun demi bwn etiket yapıyorum da sen cevap vermiyosun geneldegezmeyi spordan saysakmiki bilemedim :)
maşallah diyelim öncelikleWay be uc haftadır diyet yapıyorum kararlı bir şekilde.ozluyorum arada lop lop goturmeyı ama sonra zayıf olmak daha mutlu edecek benı diyorum ve yemıyorum bakalm nekadr daha boyle dusunurum vr dayanırım
maşallah diyelim öncelikleWay be uc haftadır diyet yapıyorum kararlı bir şekilde.ozluyorum arada lop lop goturmeyı ama sonra zayıf olmak daha mutlu edecek benı diyorum ve yemıyorum bakalm nekadr daha boyle dusunurum vr dayanırım
canım ben yarın akşam tek tek etiketlenfiklrşmi not alıcam genelde bildirime düşünce bakıp beğeniyorum gözden kaçırmışım olabilirim. ama yarın akşam hepsini toparlarım spor inci mizi seçerizKuzu benim sporları sayıyorsun demi bwn etiket yapıyorum da sen cevap vermiyosun genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?