İnş canım:)Seni haftaya mezun ediyoruz galiba canim. Tebrik ederim:)
Gayet guzel bir yolla devam edeceksn canim. Masallah cabuk veriosn ama bu acliga nsl dayandin onu merak ettm:))))Yok kızz bu hafta aşırı kastım. Listeye giriyom diye Yok sadece ayran Yok atak bilmem ne. Artık listeye güzel bi giriş yaptığıma göre. Haftada 1 kg vermek hedefim
Bitek ayran içtiğim gün biraz baş ağrısı ve açlık oldu. Sonra unutmuşum su içmeyi iki bardak su içtim o da geçti. Yani hiç acıkmadım desek yeridirGayet guzel bir yolla devam edeceksn canim. Masallah cabuk veriosn ama bu acliga nsl dayandin onu merak ettm:))))
Eki Görüntüle 1965413 Günaydıınn çok mutluyum çok 100 gr kalmış ama olsun
Geçen cuma: 73.7
Bugün: 71.1
Fark 2.6 kg
Günaydın 73 ıdım.bugun 72.3 fark 700 gram
Maşallah canım bi 200 gramcık daha gitseydi ne güzel olurdu.
Tebrikler canım
canım pekde uğramadın takıma galiba menülerini görmedim dünkü menunu yazdınmı, biliyorsun takım kuralıGünaydın dün yemegi fazla yedim galiba bugün 74.4 kiloyum
Sabah 6'da tartıldım. Leslie yapıp duşa gircem belki giderse kilomu güncelliyebilirim de öğleye kadar hakkım var nasılsa
Canim boyle yapinca kilo veriliyor evet ama biraktigin annn misliyle geri aliyosunnn biraz ye haftada yarim gitsin ama geri helmwsin
Canlar
11.00 kahvaltı
Kepekli ekmek tost
Yarım domates
1 bardak çay
15.30 kuru üzüm 10 tane Antep fıstığı
17.30
Pul biberli yoğurt
1 kaşık annemin tabağından kuru fasülye canım çekti ya
2 litreyi geçti su
1 mil leslie
50 ip atladım
Kuzum zalim tarti bana da 69.9 demedi. Ama olsun gitmis mi gitmis.onemli olan o:)Zalim tartı 60 dedi 59.9 demedi bir türlü
iki hafta önce cuma 60. 4
Bugün 60
Pazartesi 60.7 idi memlekette aldıklarımı vermiş oldum sıfırdan başlamış gibi düşüneyim hehe
benim midem artık almıyor ama ne yazık ki nefsimi terbiye edemedim daha ipin ucunu kaçırınca nasıl rahatsız oluyorum anlatamam.. çok istiyorum bu kararında yemeyi Hayatıma geçirmeyi
benim midem artık almıyor ama ne yazık ki nefsimi terbiye edemedim daha ipin ucunu kaçırınca nasıl rahatsız oluyorum anlatamam.. çok istiyorum bu kararında yemeyi Hayatıma geçirmeyi
SupersinnnEki Görüntüle 1965413 Günaydıınn çok mutluyum çok 100 gr kalmış ama olsun
Geçen cuma: 73.7
Bugün: 71.1
Fark 2.6 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?