Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yok kızz bu hafta aşırı kastım. Listeye giriyom diye Yok sadece ayran Yok atak bilmem ne. Artık listeye güzel bi giriş yaptığıma göre. Haftada 1 kg vermek hedefim
Gayet guzel bir yolla devam edeceksn canim. Masallah cabuk veriosn ama bu acliga nsl dayandin onu merak ettm:))))

Gayet guzel bir yolla devam edeceksn canim. Masallah cabuk veriosn ama bu acliga nsl dayandin onu merak ettm:))))
Bitek ayran içtiğim gün biraz baş ağrısı ve açlık oldu. Sonra unutmuşum su içmeyi iki bardak su içtim o da geçti. Yani hiç acıkmadım desek yeridir

Zaten çok hızlı verebiliyorum 30 kiloyu 4-5 ayda verdim iki sene önce ama çok hızlı geri alıyorum asla koruyamıyorum. O yüzden artık haftada 1 kilo gitsin yeter diyorum sağlıklı beslenip Leslie ve yürüyüşle vermeyi planlıyorum

Zalim tartı 60 dedi 59.9 demedi bir türlü

iki hafta önce cuma 60. 4
Bugün 60

Pazartesi 60.7 idi memlekette aldıklarımı vermiş oldum sıfırdan başlamış gibi düşüneyim hehe

günaydın kızlar tartılar yüzünüzü güldürmüştür inşallah
Ben oğlanı doktora götürüyorum şimdi müsait olunca gelicem

Çok güzell

Canim boyle yapinca kilo veriliyor evet ama biraktigin annn misliyle geri aliyosunnn biraz ye haftada yarim gitsin ama geri helmwsin

Yok normalde böyle beslenmiyorum zaten sadece iştahım yok ne yicemi bilmiyorum hep böyle boş geçiyor bu aralar stresliyim ondan olsa gerek

Gayet iyi

Zalim tartı 60 dedi 59.9 demedi bir türlü

iki hafta önce cuma 60. 4
Bugün 60

Pazartesi 60.7 idi memlekette aldıklarımı vermiş oldum sıfırdan başlamış gibi düşüneyim hehe
Kuzum zalim tarti bana da 69.9 demedi. Ama olsun gitmis mi gitmis.onemli olan o:)

benim midem artık almıyor ama ne yazık ki nefsimi terbiye edemedim daha ipin ucunu kaçırınca nasıl rahatsız oluyorum anlatamam.. çok istiyorum bu kararında yemeyi Hayatıma geçirmeyi
benim midem artık almıyor ama ne yazık ki nefsimi terbiye edemedim daha ipin ucunu kaçırınca nasıl rahatsız oluyorum anlatamam.. çok istiyorum bu kararında yemeyi Hayatıma geçirmeyi

Ah ah o bende de var ya nefsimi terbiye edemeyip çok yiyince rahatsız ediyor cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…