- 2 Mart 2017
- 689
- 1.222
- 63
- 39
Ramazana 10 hafta var 8 kilo versek ramazanda da 2 versek tamammm az veren yagdan cok veren candannn kuzuuu 10 kilooo yag bizi 4 beden kuvculturrAhh Ah bayrama kadar çok kilo vermem lazım yoksa teyzemin dilinden kurtulamaz izmire zayiflamis bi halde gitmek istiyorum
Wuhuuuu süperrrr....Veeeee kazanan TELLİOĞULLARI
Tebrik ediyorum kızlarrr
@chemistry_eng @ciwan_annesi F fahriyeaba @Furha63BtRt Kahverengi211 @Yasnira @20_KELEBEK Sismaniye
Tebriklerrr
Cuma oldugu için güzel menün cnmBen ofisime geldim bugun yine caliscam malesef haftasonuda sanirim calisirim.oyuzden simdiden menumu yazayim kacayim.
Sabah
Peynir 4 zeytin domates salatalik 2 bardak cay 1 yumurta 2 minik kizarmis ekmek dilimi
Oglen
Malesef isle ilgili bi yemege ciktik az bi kacirdim adana sadece 1 zun parcanin yarisi yani ceyrek adana bol yesillik roka salatasi 3 parca ciğer icecek yok bulgur pilavi 5 6 kadik 1 porsiyon yogurt 2 bardak cay
Aksam yrmegi yok yemiycem
Su iciyorum 1 litre icmisimdir 1 daha icerim
Bu gunluk bu kadsr yeter
Fıstık menülerini yazdın mıKızlar ben detoks mu yapsam ne yapsam bilemedim kilo vermem durdu resmen.haftada 100 gr ne yaaa böyle kilo mu verilir
tebrikler kızlar supersiniz vallahiVeeeee kazanan TELLİOĞULLARI
Tebrik ediyorum kızlarrr
@chemistry_eng @ciwan_annesi F fahriyeaba @Furha63BtRt Kahverengi211 @Yasnira @20_KELEBEK Sismaniye
Tebriklerrr
3 parca doritos disinda muhtesem bir menuuuuMenum
Sabah yulaf yepegi, 1 yumurta, yagsiz peynir ile omlet
Ara iki yudum kefir
Ogle
Sucuklu yumurta (4 ince dilim sucuk, 1 yumurta)
Sutlu kahve
Ara
Meyveli yogurt (light)
3 tane doritos
Aksam
Bir parca tavuk gogus izgara
1 bardak Ayran
Su 2lt
Spor 20dk eliptik bisiklet
Supersinnnnİyi aksamlar kızlar tekrar tekrar tellioğulları kutluyorum bugünkü menüm gelince
Saat 0.5te2cay şekersiz 7tane kuru üzüm3tane kayısı
Saat13.te 1bardak sıcak limonlu su 2tane haşlanmış yumurta kk peynir küçük birkase salata yeşil çay
1tane turk kahvesi 6tane zeytın
Akşam 1tabak yoğurtlu brokoli karnabahar
2litree su
@ayulduzz 1saat yürüyüş 20 dakika tüm vücut kaslarını calıstırdım yatmadan önce yoğurt kürü
Harika insallah lahana boregi deniycem diyette bana beyaz lahana cok iyi gelirrDereceye girenleri tebrik ederim :) icinde bulundugum telliogullari grubunu da :))
Bugunku menum; sabah iki dilim tahilli ekmek arasi kasar salam tost
Oglen; et doner yogurt ekmeksiz
Aksam; kiymali lahana boregi yogurt
İki lt su sekersiz turk kahvesi
tesekur ederim canım sende öylesinSupersinnnn
tesekur ederim canım sende öylesinSupersinnnn
Teşekkür ederiz. Yeşil vadiyi kaptıkTebrikler telliogullari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?