Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ahh Ah bayrama kadar çok kilo vermem lazım yoksa teyzemin dilinden kurtulamaz izmire zayiflamis bi halde gitmek istiyorum
Ramazana 10 hafta var 8 kilo versek ramazanda da 2 versek tamammm az veren yagdan cok veren candannn kuzuuu 10 kilooo yag bizi 4 beden kuvculturr

Hazır gelmişken menümü de yazayım
Baştan belirteyim kızlar ödül günü yaptım kendime haftaya motivasyonum artsın sıkılmıyım diye

Sabah 10.00 10 30
1 hamburger ekmeğine 1 yumurta 2 sosis 2 kk kaşar koyup hamburger yaptım
Avuç içi kadar ekmeğe de sürülebilir çikolata
2 bardak şekersiz çay

Akşam 19.00 19.30
Kuşbaşılı kaşarlı pide kenarlarını yemedim sadece etli kısımları
Yarım lt ayran

2.5 lt su 3 olur
65 dk da yürüyüş @ayulduzz

Kizlar bu su 2 hafta biraz adaptasyonda zorlanmakla gecti ama bu hafta biraz daha iyiydim bugun listeyede girdim haftaya hedefim büyük bide spor yapabilsem nisana kadar is yogunlugum cok malesef eve gelince ev isi evi yoparlama uyuyorum o yuzden 1 2 haftaya daha guzel olcak gıdım gitmis yuzumden veriyorum ben kiloyu bide gobekten karbonhidrati kestim cok iyiyim cok mutluyum pantolum az bi bollasmis 2 kiloya yakin buraya gelmeddnde aldigim 6 miloyu vermistim 70 li rakamlar yapscak diye cok korkuodum 69.5i gordum ins.hamilelik disinda bi daha o rakami gormem daha saglikli olmak icin gitsin kilolar tabi fiziki olarakta ama onemlide iyiki gelip sizinle tanismisim burda

Ben ofisime geldim bugun yine caliscam malesef haftasonuda sanirim calisirim.oyuzden simdiden menumu yazayim kacayim.
Sabah
Peynir 4 zeytin domates salatalik 2 bardak cay 1 yumurta 2 minik kizarmis ekmek dilimi
Oglen
Malesef isle ilgili bi yemege ciktik az bi kacirdim adana sadece 1 zun parcanin yarisi yani ceyrek adana bol yesillik roka salatasi 3 parca ciğer icecek yok bulgur pilavi 5 6 kadik 1 porsiyon yogurt 2 bardak cay
Aksam yrmegi yok yemiycem
Su iciyorum 1 litre icmisimdir 1 daha icerim
Bu gunluk bu kadsr yeter

Cuma oldugu için güzel menün cnm

Menum

Sabah yulaf yepegi, 1 yumurta, yagsiz peynir ile omlet

Ara iki yudum kefir

Ogle
Sucuklu yumurta (4 ince dilim sucuk, 1 yumurta)
Sutlu kahve

Ara
Meyveli yogurt (light)
3 tane doritos

Aksam
Bir parca tavuk gogus izgara
1 bardak Ayran

Su 2lt
Spor 20dk eliptik bisiklet

Dereceye girenleri tebrik ederim :) icinde bulundugum telliogullari grubunu da :))

Bugunku menum; sabah iki dilim tahilli ekmek arasi kasar salam tost

Oglen; et doner yogurt ekmeksiz

Aksam; kiymali lahana boregi yogurt

İki lt su sekersiz turk kahvesi

İyi aksamlar kızlar tekrar tekrar tellioğulları kutluyorum bugünkü menüm gelince
Saat 0.5te2cay şekersiz 7tane kuru üzüm3tane kayısı
Saat13.te 1bardak sıcak limonlu su 2tane haşlanmış yumurta kk peynir küçük birkase salata yeşil çay

1tane turk kahvesi 6tane zeytın
Akşam 1tabak yoğurtlu brokoli karnabahar
2litree su
@ayulduzz 1saat yürüyüş 20 dakika tüm vücut kaslarını calıstırdım yatmadan önce yoğurt kürü

3 parca doritos disinda muhtesem bir menuuuu

Supersinnnn

Harika insallah lahana boregi deniycem diyette bana beyaz lahana cok iyi gelirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…