Sonuçlar açıklanmadı ama 2. Yiz cnmSelam güzel hatunlar
Eşimden bağlandım. Napıyorsunuz bakem
Sefer oğulları kaybetmiş yaa çok üzüldüm. Takımımız ne durumda nota filan almadık inşallah bi bakayım hemen
Aynen haklisin.ortasi kalmadi. Iklim kusaklari degisiyor malesef. Eskisehirr arkadas ziyareti. Arkadas kardes can dost herseydir kendisibaharda kalmadıki be gülüm ya çok soğuk ya çok sıcak artık.. hayırdır Eskişehire yolculuk neden
Normalde akşam fazla ancak bugun cuma görmüyorum afiyet olsun cnmSabah
Bır tereyaglı yumurta
Yesıllıklı salata
5 dılım peynır
Bıraz recel
Ikı dılım ekmek
Oglen
Bir tabak kuru fasulye
Yesıllıklı salata
Aksam
Ikı kepçe havuçlu yoğurt çorbası
Bır tabak kuru fasulye
Bır ıkı tursu
Bır dılım ekmek
2 lıtre su
plan güzelRamazana 10 hafta var 8 kilo versek ramazanda da 2 versek tamammm az veren yagdan cok veren candannn kuzuuu 10 kilooo yag bizi 4 beden kuvculturr
Pilavları görmüyorum cuma sebebiyleSabah
3bardak su
Kucuk tam tahilli simit. Sabah yetisemedim.
Oglen
Mercimek corbasi
4firin kofte
Bol salata
1kasik ispanak yogurtlusu
Ara
Turk kahvesi
Aksam
4izgara kofte
1Kasik pilav
Sutlu Filtre kahve.
Su
2.5litre
Midem ck fena.afedersiniz hem bagirsaklarim hem midem.icimde birsey kalmamistir.
Yarin sehirdisina cikiyoruz.bir arkadasimiza davetliyiz.ben bir istanbulsuz kaliyim :)
Nerdyse nisana giricez.ben suan ptt arti battaniye modundym. Bagirsaklarimdan tren geciyo sanki.yarin yola nsl gitcm blmiyorm. Haberlere cikarsam sasirmayin:))
sana çok iyi gelecek bu gezme deseneAynen haklisin.ortasi kalmadi. Iklim kusaklari degisiyor malesef. Eskisehirr arkadas ziyareti. Arkadas kardes can dost herseydir kendisi
bayrama çok var verirsin bacım burdan kopma yetwekiAhh Ah bayrama kadar çok kilo vermem lazım yoksa teyzemin dilinden kurtulamaz izmire zayiflamis bi halde gitmek istiyorum
sizi mi aldınız yarışı hadi canım inanmam orda bi hata vardır :))Varmısınız rövanşa seferoğulları
ne pes edecez alırıdıkta biz siz üzülmeyin diye ilk hafta size verdik bu hafta artık gözünüzün yaşına bakmayız ona görw iyi düşünün:)Yoksa pesss mii
Nazlım hoşgeldinbenim hizli vermemdeki etken emziriyor olmamdi. ve cok sıkı diyet yapmistim. simdi aldim malesef cunku hicmi hic dikkat etmedim diyetteki gunlerin acisini cikarttim sanki. araya belimdeki rahatsizlikta girdi. o da tuzu biberi oldu.
ne diyelim tebrik edelim ozaman yeşil vadi bir haftalığına sizin oluversin haftaya biz alırız sizin elinizden nasıl olsa:)
Yok canim o degil sabah igle aksam elmami yiyen dersin sadece filtre kahve ucenmiii valla su orucu bile duydumm ahana corbasi gun boyu icenlerrr bunlarin hepsioi sokk saf protein gununde karninn doyuyo goz kararmasi olmiyiiiişok diyetten kastedilen nedir ama ve bunun süresi, yoksa haftada bir sıfır karbonhidrat alımının sıfıra indirilmesi yada saf protein yapılması zararlı olacağını düşünmüyorum canısı
ne diyelim tebrik edelim ozaman yeşil vadi bir haftalığına sizin oluversin haftaya biz alırız sizin elinizden nasıl olsa:)
ah işte bi hayat şekli yapabilsek sağlıklı beslenme olayını bu iş biterde yılların alışkanlıkları değişmiyor kolay kolayGeçmiş olsun canım o yüzden diyet yapma sağlıklı beslen sözü favorimdir
leyla yı verin ozaman:)
Yeşilvadi bizim hep bizim kalacak yaz geliyooo zayıflayıp mangal partisi yapcaz ordaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?