- 2 Mart 2017
- 689
- 1.222
- 63
- 39
Biz telli miydik canim. Ben arkadaslarima rakip gibi bakamiyorum ya. Hepsi benim canlarim hahaha:)Dereceye girenleri tebrik ederim :) icinde bulundugum telliogullari grubunu da :))
Bugunku menum; sabah iki dilim tahilli ekmek arasi kasar salam tost
Oglen; et doner yogurt ekmeksiz
Aksam; kiymali lahana boregi yogurt
İki lt su sekersiz turk kahvesi
Ben de oylee yaww :) ama basarimizi da atlamayalim yine de :)Biz telli miydik canim. Ben arkadaslarima rakip gibi bakamiyorum ya. Hepsi benim canlarim hahaha:)
0sozunuz cok dogru. Cok veren candan malesef. Şok diyetler hakkinda gecende haberlerde soyluyordu.kalbe kadar rahatsizlik veriyormus.YAPANLARA DUYURULUR:)Ramazana 10 hafta var 8 kilo versek ramazanda da 2 versek tamammm az veren yagdan cok veren candannn kuzuuu 10 kilooo yag bizi 4 beden kuvculturr
Nerdyse nisana giricez.ben suan ptt arti battaniye modundym. Bagirsaklarimdan tren geciyo sanki.yarin yola nsl gitcm blmiyorm. Haberlere cikarsam sasirmayin:))Ben de oylee yaww :) ama basarimizi da atlamayalim yine de :)
canım benim yolumuz uzun daha sen istikrarlı ol yeterki yavaş yavaş da olsa vericez bu kiloları yeterki yoğunlukların koparmasın seni burdanKizlar bu su 2 hafta biraz adaptasyonda zorlanmakla gecti ama bu hafta biraz daha iyiydim bugun listeyede girdim haftaya hedefim büyük bide spor yapabilsem nisana kadar is yogunlugum cok malesef eve gelince ev isi evi yoparlama uyuyorum o yuzden 1 2 haftaya daha guzel olcak gıdım gitmis yuzumden veriyorum ben kiloyu bide gobekten karbonhidrati kestim cok iyiyim cok mutluyum pantolum az bi bollasmis 2 kiloya yakin buraya gelmeddnde aldigim 6 miloyu vermistim 70 li rakamlar yapscak diye cok korkuodum 69.5i gordum ins.hamilelik disinda bi daha o rakami gormem daha saglikli olmak icin gitsin kilolar tabi fiziki olarakta ama onemlide iyiki gelip sizinle tanismisim burda
fırtınalı kar yağdı buradada nasıl üşüdüm anlatamam bu hafta ısınacak mış havalar galibaNerdyse nisana giricez.ben suan ptt arti battaniye modundym. Bagirsaklarimdan tren geciyo sanki.yarin yola nsl gitcm blmiyorm. Haberlere cikarsam sasirmayin:))
Isinsin ablacim ya. Ise giderken karanlik donerken karanlik.gerci biraz aydinlandi ama. Bide soguk olunca cekilmiyor.gerci ben cok sicagida sevmiyorm. Bahar insaniyim ben.hep mayis ve haziranda yasayabilirm:) eskisehirde de kar yagmis. Taytimi giyiyim ben:))))fırtınalı kar yağdı buradada nasıl üşüdüm anlatamam bu hafta ısınacak mış havalar galiba
şok diyetten kastedilen nedir ama ve bunun süresi, yoksa haftada bir sıfır karbonhidrat alımının sıfıra indirilmesi yada saf protein yapılması zararlı olacağını düşünmüyorum canısı0sozunuz cok dogru. Cok veren candan malesef. Şok diyetler hakkinda gecende haberlerde soyluyordu.kalbe kadar rahatsizlik veriyormus.YAPANLARA DUYURULUR:)
baharda kalmadıki be gülüm ya çok soğuk ya çok sıcak artık.. hayırdır Eskişehire yolculuk nedenIsinsin ablacim ya. Ise giderken karanlik donerken karanlik.gerci biraz aydinlandi ama. Bide soguk olunca cekilmiyor.gerci ben cok sicagida sevmiyorm. Bahar insaniyim ben.hep mayis ve haziranda yasayabilirm:) eskisehirde de kar yagmis. Taytimi giyiyim ben:))))
Afiyet olsun canım spora bayıldımHazır gelmişken menümü de yazayım
Baştan belirteyim kızlar ödül günü yaptım kendime haftaya motivasyonum artsın sıkılmıyım diye
Sabah 10.00 10 30
1 hamburger ekmeğine 1 yumurta 2 sosis 2 kk kaşar koyup hamburger yaptım
Avuç içi kadar ekmeğe de sürülebilir çikolata
2 bardak şekersiz çay
Akşam 19.00 19.30
Kuşbaşılı kaşarlı pide kenarlarını yemedim sadece etli kısımları
Yarım lt ayran
2.5 lt su 3 olur
65 dk da yürüyüşFitt_anne
Doktorun dedigi hani vucudu beslememeye yonelik.nerdeyse hic enerji alinmayan.şok diyetler hakkindaydi. Protein gununde normal yiyorsun ztn.yumurtani fln yiyorsn. Zaten sirf elma yiyip sirf ayran icerek zayiflanacagina hic bir zaman inanmamsmdr:) o verilen hep geri alinir. Emek olmadan yemek olmayacagi gibi.emek olmadanda zayiflanmiyor:)şok diyetten kastedilen nedir ama ve bunun süresi, yoksa haftada bir sıfır karbonhidrat alımının sıfıra indirilmesi yada saf protein yapılması zararlı olacağını düşünmüyorum canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?