Vayy o çalışma bigün benim de mucizem olsun inşallah. 2. Ünv okuyorum bakalm başarabilecekmym.Aslında hala kıskançta bana güvendi yani bende kıskanılacak bi durum olmadığına emin oldu
Ama bi çok şeyi aştı suan çalışıyorum mesela bu mucize
Valla cnm insanları oldugu gibi kabul etmek lazım mutlu olmak için, baskı hayatı zehir etmekten başka bi işe yaramıyor
Canım bi laf vardr ya bedava verilen malın pazarlığı olmaz diye. Ben başlarda kendimi bedava verdm resmn. Pazarlık etmezdm ztn baştan konşsaydm öyle olmazdı ama bunlar daha çok evlendkten sonra çıktı. Nişanlıyken görüşürken belli etmedi.Kesinlikle.kadin eger bu fedakarligi yapiosa.erkekte ona gore davrancak. Valla zor ya. Yani ben bide ailemde cok rht yetismis biriyim.babam beni her yere gonderirdi ve ben ne diosam guvenirdi.bir kere bile uzmemisimdri onu.baba ben sahilde arkdslrmlaym su saatte evdeym dediysem.ustune soz solemezdi.
Esimle sevgili olnca ck baskici gldi. Baslarda ck fenaydi.hatta yk ddm ben snnle olamam biz yollari ayiralim.ay kiyamam oyle kotuyduki o an. Snra geri adim atti. Ondn snrada zamanla degisti.yine ici icini yiyor biliyorm.ama beni uzmeye degmeyeceginide biliyor.
Evlilik sevgililikten zor.kizinca o kapiyi carpmaya karar vermek kolay degil. Sevgiliyken kusuyosun.snra mesaj atacak arayacak die bekliosn.ama evlilikte ztn evindesn.yapilacak her hareket ck onemli.
Allah herkesin evine huzur sevgi aşk ve bereket versin
Erkekli ortamda clsiyorm. Basima birsey gelmedi:) gecende otobuste bir kadin esinin onu clstirmamasini kendine guvenerek anlatio.esim demekki bsyler gormuski beni clstirmiyor dio. Ben clsiyorm bizde her gun isyerinde erkeklerleyiz.birsey olmuyor dedim. Kadin hala mutluydu bu durumdan. Insan bazen yalan mutlulukla hastalikli ruhla mutlu olmayida ogrenio demekki.kadin adina uzuldum.biz clsiyoruz die degersiz ve kocasi trfndan sevilmio mu oluyoruz:))) ah ah kadinlar. Bazen kendilerine yalan mutluluklar bulabiliyorlar.Vayy o çalışma bigün benim de mucizem olsun inşallah. 2. Ünv okuyorum bakalm başarabilecekmym.
Erkekli ortamda çalışmama izin vermediği için ilahiyat okuyorum ahahah:)))
Siz normalsiniz canim. Bizde anormalleri normale donduren dik duran kadinlariz :)))Ne ben ne eşim kıskanır niye böyleyiz diye sorguladım sizleri görünce
Cnm o kadon senin dediğin gibi de değil çalışmayacak zaten tembel, tembelliğini kocasnın kısknçlğıyla örtüyor ama beyim izin vermiyo diye. İzin verse sanki çalışcak:))Erkekli ortamda clsiyorm. Basima birsey gelmedi:) gecende otobuste bir kadin esinin onu clstirmamasini kendine guvenerek anlatio.esim demekki bsyler gormuski beni clstirmiyor dio. Ben clsiyorm bizde her gun isyerinde erkeklerleyiz.birsey olmuyor dedim. Kadin hala mutluydu bu durumdan. Insan bazen yalan mutlulukla hastalikli ruhla mutlu olmayida ogrenio demekki.kadin adina uzuldum.biz clsiyoruz die degersiz ve kocasi trfndan sevilmio mu oluyoruz:))) ah ah kadinlar. Bazen kendilerine yalan mutluluklar bulabiliyorlar.
Teşekkür ederim canım. Ama Artilardayim çok kısmam lazım yoksa çok kötü olacak.Süper menün canim afiyet olsun
gayet iyi çikolata nazar boncuğu olsun artık28.Gün
Sabah: 9:30 maydanoz limon kürü
101 haşlanmış yumurta
11:00. Bitki çayı
Öğle: 14:30. 1 dilim tam buğday ekmeği ile bi porsiyon mantarlı patatesli sote
17:00 1 tatlı kaşığı çocuklara evde sarelle yaptım ondan yedim
Akşam: 19:30 3 parça et
Su: 2.5 litre ve 1 yeşil çay 2 gojiberyy li bitki çayı maydanoz limon kürü
Spor: 1 km yürüyüş 30 dk bel bacak göbek için egzersiz
@ZerosimaFitt_anne T tudeel Kahsen @
Pogaca hariç süper canim. Ama sporla onuda yakmışsındır afiyet olsunMenüm
Sabah 7.00
1 poğaça (dereotlu)
1 parça peynir
7 zeytin
1 bardak süt
Ara öğün
Türk kahvesi (şekersiz tabiki )
Akşam 16.00
1 tabak tavuk ciğeri
3 kasık yoğurt
2 dilim wasa
1 kupa yeşil çay
2 litre su 3 litre yapcam @Anterior T tudeel
YatarKen tarçınlı süt
Spor: 2 mil leslie
100 mekik
Dambıl hareketleri (40 dakika)Kahsen
Süper cnm. Afiyet olsunMenümü de paylaşayım canlar
Sabah 11.30
2 tereyağlı yumurta
3 4 çatal peynir
2 kupa çay
Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
2lt su
Beklenen regl geldiiii. Bugün hiç iştahım yoktu su ve çay modundayım regl den dolayı
Bizdede arada ben kıskanırım ama nadir.eşim karışmaz bana.istediğim yere gider gelirim.çıkmadan söylerim ama yinede şuraya gidiyorum şu kişilerleyim diye.sagolsun bişeyime laf etmez.haftanın bir günü onun relax günüdür mesela.kafa dagıtsın dıye bende ses etmem.çünkü karı koca meslektaşız ve o kadar stresli bir ortam ki kafa dinlemeye biraz nefes alamaya ihtiyacımız oluyor.biraz anlayış ve sevginin yanında birazda sizin dışınızda kısıtlıda olsa bir arkadaş hayatı olsun kı bunalmasın.Ne ben ne eşim kıskanır niye böyleyiz diye sorguladım sizleri görünce
sabreden derviş muradına erermiş :) bende bu sene istediğim bazı şeylere kavuştum şükür, yıllardır kiloyla muzdaripdim sonunda hedefe ulaştım gönlümce giyiniyorum artık, arabam olsun kullanıp kimseye muhtaç olmadan taksilere dünyanın parasını vermeyip istediğim yere gidiyim çok isterdim bu sene nasip oldu, kız okula başlamadan spordu gezmeydi ne mümkün 1.sınıfa başladı attım kendimi dışarlara iki senedir de markette eşimle beraber çalıştık evden işe işten eve geçti vee elhamdülillah sabrın sonu selamet oldu hepsini bu sene yapıyorum.. bir şeyi çok isteyip çabalayın ca vakti saati gelince istenilen her şey oluyor Allahın izniyle.. canım sen şu an anın tadını çıkar bıcırığın bu günleri geri gelmez o büyüdükçe okul hayatı başlayınca sen de daha sosyal aktif olursunCanım inşallah benim de kendime vakit ayırıp kurslara konserlere spor salonlarına gideceğim günler gelir minnak kızımı gurbette yalnız büyütüyorum da
Kuzum sabah çok erken yedim yaa yakmışimdir inşallah dediğin gibi minik ti kendim yapmıştımPoğaça dışında güzel oda miniktir sporda var yakmıssındır cnm
İnşallah canım çok severek bakıyorum tek başıma zor oldu ama çok zevkliydi beni çok mutlu etti iyi ki var minnak kızımsabreden derviş muradına erermiş :) bende bu sene istediğim bazı şeylere kavuştum şükür, yıllardır kiloyla muzdaripdim sonunda hedefe ulaştım gönlümce giyiniyorum artık, arabam olsun kullanıp kimseye muhtaç olmadan taksilere dünyanın parasını vermeyip istediğim yere gidiyim çok isterdim bu sene nasip oldu, kız okula başlamadan spordu gezmeydi ne mümkün 1.sınıfa başladı attım kendimi dışarlara iki senedir de markette eşimle beraber çalıştık evden işe işten eve geçti vee elhamdülillah sabrın sonu selamet oldu hepsini bu sene yapıyorum.. bir şeyi çok isteyip çabalayın ca vakti saati gelince istenilen her şey oluyor Allahın izniyle.. canım sen şu an anın tadını çıkar bıcırığın bu günleri geri gelmez o büyüdükçe okul hayatı başlayınca sen de daha sosyal aktif olursun
Saol kuzumm inşallah yakmışimdirPogaca hariç süper canim. Ama sporla onuda yakmışsındır afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?