Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Vayy o çalışma bigün benim de mucizem olsun inşallah. 2. Ünv okuyorum bakalm başarabilecekmym.
Erkekli ortamda çalışmama izin vermediği için ilahiyat okuyorum ahahah:)))

Canım bi laf vardr ya bedava verilen malın pazarlığı olmaz diye. Ben başlarda kendimi bedava verdm resmn. Pazarlık etmezdm ztn baştan konşsaydm öyle olmazdı ama bunlar daha çok evlendkten sonra çıktı. Nişanlıyken görüşürken belli etmedi.

Vayy o çalışma bigün benim de mucizem olsun inşallah. 2. Ünv okuyorum bakalm başarabilecekmym.
Erkekli ortamda çalışmama izin vermediği için ilahiyat okuyorum ahahah:)))
Erkekli ortamda clsiyorm. Basima birsey gelmedi:) gecende otobuste bir kadin esinin onu clstirmamasini kendine guvenerek anlatio.esim demekki bsyler gormuski beni clstirmiyor dio. Ben clsiyorm bizde her gun isyerinde erkeklerleyiz.birsey olmuyor dedim. Kadin hala mutluydu bu durumdan. Insan bazen yalan mutlulukla hastalikli ruhla mutlu olmayida ogrenio demekki.kadin adina uzuldum.biz clsiyoruz die degersiz ve kocasi trfndan sevilmio mu oluyoruz:))) ah ah kadinlar. Bazen kendilerine yalan mutluluklar bulabiliyorlar.

Ben yarin arti cikicam. Bu hafta kamptayimm. Aksam yemekleri salata ve yogurt. Simdiden soyluyorm ona gore:)))) isyerinde de bu hafta insallah sevmedigim yemekler umarm.dinimiz amin:)))

Süper menün canim afiyet olsun

Cnm o kadon senin dediğin gibi de değil çalışmayacak zaten tembel, tembelliğini kocasnın kısknçlğıyla örtüyor ama beyim izin vermiyo diye. İzin verse sanki çalışcak:))

gayet iyi çikolata nazar boncuğu olsun artık

Pogaca hariç süper canim. Ama sporla onuda yakmışsındır afiyet olsun

Süper cnm. Afiyet olsun

Ne ben ne eşim kıskanır niye böyleyiz diye sorguladım sizleri görünce
Bizdede arada ben kıskanırım ama nadir.eşim karışmaz bana.istediğim yere gider gelirim.çıkmadan söylerim ama yinede şuraya gidiyorum şu kişilerleyim diye.sagolsun bişeyime laf etmez.haftanın bir günü onun relax günüdür mesela.kafa dagıtsın dıye bende ses etmem.çünkü karı koca meslektaşız ve o kadar stresli bir ortam ki kafa dinlemeye biraz nefes alamaya ihtiyacımız oluyor.biraz anlayış ve sevginin yanında birazda sizin dışınızda kısıtlıda olsa bir arkadaş hayatı olsun kı bunalmasın.

Canım inşallah benim de kendime vakit ayırıp kurslara konserlere spor salonlarına gideceğim günler gelir minnak kızımı gurbette yalnız büyütüyorum da
sabreden derviş muradına erermiş :) bende bu sene istediğim bazı şeylere kavuştum şükür, yıllardır kiloyla muzdaripdim sonunda hedefe ulaştım gönlümce giyiniyorum artık, arabam olsun kullanıp kimseye muhtaç olmadan taksilere dünyanın parasını vermeyip istediğim yere gidiyim çok isterdim bu sene nasip oldu, kız okula başlamadan spordu gezmeydi ne mümkün 1.sınıfa başladı attım kendimi dışarlara iki senedir de markette eşimle beraber çalıştık evden işe işten eve geçti vee elhamdülillah sabrın sonu selamet oldu hepsini bu sene yapıyorum.. bir şeyi çok isteyip çabalayın ca vakti saati gelince istenilen her şey oluyor Allahın izniyle.. canım sen şu an anın tadını çıkar bıcırığın bu günleri geri gelmez o büyüdükçe okul hayatı başlayınca sen de daha sosyal aktif olursun

İnşallah canım çok severek bakıyorum tek başıma zor oldu ama çok zevkliydi beni çok mutlu etti iyi ki var minnak kızım
Kutlarım canım ulaştığın herşey için benim yapacağım dediğim bişey yok herşeyi yaptım ama keşke bir ayda bile olsa dışarı çıkıp bi kahve içebilsem diyorum bu kadar küçük şeyler aslında istediğim

Kahsen bizdede kıskançlık olmadı şimdi düşünüyorum ne ben ne o kıskançlık kavgası yapmamışız.. o beni niye kıskanmıyor bilmiyorum gelince kesin soracam:)benim kıskanmamamın sebebi ise beni kıskançlığa itecek bir durum yaşanmadı her zaman derim eşimin arkadaşlarıyla samimiyeti bile mesafelidir her şeyini anlatır bilirim Üniversiteden görüştüğü arkadaşları hala var ve saygı duyuyorum geçmişine görüşmeleri rahatsız etmiyor. bu kıskançlık olayı derin mevzu kişiye görw karşısındakine görw değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…