Ama şimcik kendi ellerimle katkısız sarelle yapmışım yemesem olmazdı kigayet iyi çikolata nazar boncuğu olsun artık
Selam kızlar ben geldim. Evdeyim yatağıma girdim. Çocukları da yatırdım aldım elime kitabımı. Başlamadan bi bakayım dedim.
Sabah eşimle biraz atıştık. Bugün pazar üstüne kitap fuarı var(adamın hayatta en nefret ettiği tek şey kitaptır da) ondan biraz da başka şeylerden.
Şimdi biraz daha iyim sinirden yedim resmen. Sanki yiyince geçiyo ne güzel bi yeşil elma yiyecektim tek artık akşama yerim elmamı napiimm.
Offf içim daralıyor kızlar yaa kendimi atasım var
Sordum bende beni kıskandın mı hiç diye bazen elbisemi ben sorarsam nasıl olmuş diye dar olmuş bol olmuş olmamış gibi yorumlar yapıyor oymuş kıskandığı hehe sormasak onu da söylemicekKahsen bizdede kıskançlık olmadı şimdi düşünüyorum ne ben ne o kıskançlık kavgası yapmamışız.. o beni niye kıskanmıyor bilmiyorum gelince kesin soracam:)benim kıskanmamamın sebebi ise beni kıskançlığa itecek bir durum yaşanmadı her zaman derim eşimin arkadaşlarıyla samimiyeti bile mesafelidir her şeyini anlatır bilirim Üniversiteden görüştüğü arkadaşları hala var ve saygı duyuyorum geçmişine görüşmeleri rahatsız etmiyor. bu kıskançlık olayı derin mevzu kişiye görw karşısındakine görw değişir
Menumu yazmistim ama telin sarji bitti canmK Karanfil_kokuyorcylnslymn 20_KELEBEK Sismaniye S sedoshhh123 menülerinizi paylaşmadınız sanırım kızlar
Bu arada kaptanım cylnslymn iki gündür yazmadı haberınız olsun
Bizde dun atstik canm.seni cok iyi anloyorum benimde problemlerim var cozulurmu bilemiyorum onun beni cok sevdigini biliyorum bende cok seviyorum kus kalamiyorum bile hep o gelip ozur diler kabahatinide biliyo ama bugun inat etti bende ozgur biraktim kendi halinde icerde takiliyo ayni diziyi farkli odalarda izliyoruz uzucu ama bazi heveslerine yenik dusuyo uzuluyorum.Evet çok zor günlerdi ki ben çok dışa dönük özgür yaşayan bi insandım öyle bi duruma glmiştim ki sokağa çksam elim ayağma dolanırdı. Biyere gitsek neyden ne çıkarack diye huzursuz olurdum. Osuruktan nem kapardı çnkü niyw öyle baktın oraya baktn ne düşündn niye güldün daha neler neler...
Şimdi hiç takmıyorm relaxx yaa of saçmalama diyorum. Kendi alanımda yaşıyorum ve mutluyum. He hiç mi kavga etmiyorz elbette ki oluyor ama önceden hep hatayı kendimde arardım iyi niyetli olup ben barışmak isterdm karı koca değilmiyiz mutlu olmak için geldk uzatmanın ne anlamı var derdim ama şimdi öyle değil herkes yaptığının bedelini öder bu en yakınımda olsa. Dik durmak gerçkten çok önemli yani ne yapablir bana ben de insanım benim de kendi düşüncelerim isteklerim bar kendi alanım var. Hak verilmez alınır demişler ya çok doğru. Sonu ne olursa olsn insan kendi sınırını çiğnetmemeli çünkü bunun sınırı yok. Ezen ezmekten zevk alıyor. Boyun eğdikçe daha da üzerine geliniyor.
Ee canim senin metabolizman durma seviyesine gelmiştir herhalde. Niye 4 e kadar birşey yemedin?Kizlat menumi paylasayim zaten tek ogun
Saat 4 te yedim
Firinda tavuk 200 gr kadar 5 dilim firunda patates yannda yesillik salata yogurt baskada yemedim kizlar
Gecmis olsun diyelim ozaman.cnku gecip bi daha geri gelmesin o psikoloji.
Ben suan esimin heykelini fln diktiriyim.bende kiskanc diyip sinirleniodm. Sukurler olsun ya. Basta bana demistiki bu sifir kollu bluzlari giymesen mi.hop hop dedim.ben buyum. Yapack bsy yok dedm.yolun basndyken solim asiri bi aciklgm yoktur fkt bu tarz laflari sevmem dedm. Ondn snra yine kotuydude.ben zamanla actim onu.esimde dogulu. Simdi daha anlayisli daha toleransli.mekana eglenmeye gidiosak kiyafetme bsy demez.cnku bende asiri bi kiyafet giymem ztn.kendime yakistirmiyorm:))
Yani ikimizde brbrmze adim attk. Yoksa ben bunalrm.hele ki meslegim hic musait degil yani. Insanlar fedakar olmalilar diyorm.konunun ana fikri:)
Arkadaslar bunun dogu ve bati ile ilgisi yok benjmki akdenizli mersinli ustelik avukat meslegi o kadar bosanma davasinda kadin savunuyor ama benim topuklu giymeme izin vermiyo ama ben hep aliyorum arada giyiyorum ne o kirilisin nede ben mutsuz oliim arada giyimimedd cok karstrdi gezmemede ama 4.yilimkz bitiyo artk onlar yok gecti ama ayakkabi devam ediyorGecmis olsun diyelim ozaman.cnku gecip bi daha geri gelmesin o psikoloji.
Ben suan esimin heykelini fln diktiriyim.bende kiskanc diyip sinirleniodm. Sukurler olsun ya. Basta bana demistiki bu sifir kollu bluzlari giymesen mi.hop hop dedim.ben buyum. Yapack bsy yok dedm.yolun basndyken solim asiri bi aciklgm yoktur fkt bu tarz laflari sevmem dedm. Ondn snra yine kotuydude.ben zamanla actim onu.esimde dogulu. Simdi daha anlayisli daha toleransli.mekana eglenmeye gidiosak kiyafetme bsy demez.cnku bende asiri bi kiyafet giymem ztn.kendime yakistirmiyorm:))
Yani ikimizde brbrmze adim attk. Yoksa ben bunalrm.hele ki meslegim hic musait degil yani. Insanlar fedakar olmalilar diyorm.konunun ana fikri:)
K Karanfil_kokuyorcylnslymn 20_KELEBEK Sismaniye S sedoshhh123 menülerinizi paylaşmadınız sanırım kızlar
Bu arada kaptanım cylnslymn iki gündür yazmadı haberınız olsun
Arkadaslar bunun dogu ve bati ile ilgisi yok benjmki akdenizli mersinli ustelik avukat meslegi o kadar bosanma davasinda kadin savunuyor ama benim topuklu giymeme izin vermiyo ama ben hep aliyorum arada giyiyorum ne o kirilisin nede ben mutsuz oliim arada giyimimedd cok karstrdi gezmemede ama 4.yilimkz bitiyo artk onlar yok gecti ama ayakkabi devam ediyor
Peki merak eettim bisey sorabilirmiyim biraz ozel olucak ama cevap vermezsen anlarim bende senin gibi dusunuyorum cokta mutlu olurum kafasi dagilsin mutlu mutlu huzrlu evine gelsin relax gununuzde evine cokmu gec saatlerde gelirBizdede arada ben kıskanırım ama nadir.eşim karışmaz bana.istediğim yere gider gelirim.çıkmadan söylerim ama yinede şuraya gidiyorum şu kişilerleyim diye.sagolsun bişeyime laf etmez.haftanın bir günü onun relax günüdür mesela.kafa dagıtsın dıye bende ses etmem.çünkü karı koca meslektaşız ve o kadar stresli bir ortam ki kafa dinlemeye biraz nefes alamaya ihtiyacımız oluyor.biraz anlayış ve sevginin yanında birazda sizin dışınızda kısıtlıda olsa bir arkadaş hayatı olsun kı bunalmasın.
Ne is yapiyorsunuzBizdede arada ben kıskanırım ama nadir.eşim karışmaz bana.istediğim yere gider gelirim.çıkmadan söylerim ama yinede şuraya gidiyorum şu kişilerleyim diye.sagolsun bişeyime laf etmez.haftanın bir günü onun relax günüdür mesela.kafa dagıtsın dıye bende ses etmem.çünkü karı koca meslektaşız ve o kadar stresli bir ortam ki kafa dinlemeye biraz nefes alamaya ihtiyacımız oluyor.biraz anlayış ve sevginin yanında birazda sizin dışınızda kısıtlıda olsa bir arkadaş hayatı olsun kı bunalmasın.
Hic canm istemio 3 e kadar calistim canm eve anca gelebildim ama cokta istemedi canm bugunEe canim senin metabolizman durma seviyesine gelmiştir herhalde. Niye 4 e kadar birşey yemedin?
Nasil dayanıyorsun bukadarcik şeyle,
Ayyy bendemi bir sorun varki canim herzaman birşeyler istiyor kendimi tutuyorum. Keşke benimde canim istemese yemesem. Mesela şimdi bile canim birşeyler istiyor.Hic canm istemio 3 e kadar calistim canm eve anca gelebildim ama cokta istemedi canm bugun
Benm skntidan yoksa her aksam tatli krizi yoklayip gidiyor canmAyyy bendemi bir sorun varki canim herzaman birşeyler istiyor kendimi tutuyorum. Keşke benimde canim istemese yemesem. Mesela şimdi bile canim birşeyler istiyor.
Aynen cnm benimde gözümün önüne pastalar ve çikolatalar geliyor. Ama yemeyecegim. Insallah cumaya çok kilo vermek istiyorum.Benm skntidan yoksa her aksam tatli krizi yoklayip gidiyor canm
11.30 da evde olur mutlaka.en geç bize göre bu.bana göre normal ama bu saat,bakan göze göre değişirPeki merak eettim bisey sorabilirmiyim biraz ozel olucak ama cevap vermezsen anlarim bende senin gibi dusunuyorum cokta mutlu olurum kafasi dagilsin mutlu mutlu huzrlu evine gelsin relax gununuzde evine cokmu gec saatlerde gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?