Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım fuar çok kalabalıkmış bizde vazgeçtik gitmedik.
Ayrıca bozma moralini boşver bacım oku kitabını rahatlarsın. :)

Sordum bende beni kıskandın mı hiç diye bazen elbisemi ben sorarsam nasıl olmuş diye dar olmuş bol olmuş olmamış gibi yorumlar yapıyor oymuş kıskandığı hehe sormasak onu da söylemicek

Ben yarın tombik çıkcam reglim kızlar ama cumaya en az - 500 gr

Bizde dun atstik canm.seni cok iyi anloyorum benimde problemlerim var cozulurmu bilemiyorum onun beni cok sevdigini biliyorum bende cok seviyorum kus kalamiyorum bile hep o gelip ozur diler kabahatinide biliyo ama bugun inat etti bende ozgur biraktim kendi halinde icerde takiliyo ayni diziyi farkli odalarda izliyoruz uzucu ama bazi heveslerine yenik dusuyo uzuluyorum.

Kizlat menumi paylasayim zaten tek ogun
Saat 4 te yedim
Firinda tavuk 200 gr kadar 5 dilim firunda patates yannda yesillik salata yogurt baskada yemedim kizlar
Ee canim senin metabolizman durma seviyesine gelmiştir herhalde. Niye 4 e kadar birşey yemedin?
Nasil dayanıyorsun bukadarcik şeyle,

Arkadaslar bunun dogu ve bati ile ilgisi yok benjmki akdenizli mersinli ustelik avukat meslegi o kadar bosanma davasinda kadin savunuyor ama benim topuklu giymeme izin vermiyo ama ben hep aliyorum arada giyiyorum ne o kirilisin nede ben mutsuz oliim arada giyimimedd cok karstrdi gezmemede ama 4.yilimkz bitiyo artk onlar yok gecti ama ayakkabi devam ediyor

Bizim bi tanıdığın.eşi sarkıcıdan kıskanırdı dinlemesine izin vermezdi. Allahım kıskanc koca fena birsey

Peki merak eettim bisey sorabilirmiyim biraz ozel olucak ama cevap vermezsen anlarim bende senin gibi dusunuyorum cokta mutlu olurum kafasi dagilsin mutlu mutlu huzrlu evine gelsin relax gununuzde evine cokmu gec saatlerde gelir

Ne is yapiyorsunuz

Peki merak eettim bisey sorabilirmiyim biraz ozel olucak ama cevap vermezsen anlarim bende senin gibi dusunuyorum cokta mutlu olurum kafasi dagilsin mutlu mutlu huzrlu evine gelsin relax gununuzde evine cokmu gec saatlerde gelir
11.30 da evde olur mutlaka.en geç bize göre bu.bana göre normal ama bu saat,bakan göze göre değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…