- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
Allah yardımcın olsun canım ne denir kiKuşak çatışması kıskançlık bizde de var canım. Benim eşim de güneydoğulu. Kıskançlık konusunu uçlarda yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum.sınav çıkışı yaşananlar bana hiç yabancı gelmedi mesela.
Evliliğmde ilk 2.5 yıl ezilmekle kafayı yemekle mutsuzlukla geçti. Gözlerimin feri söndü. Yaşama sevincimi kaybettim o derece.
Bi olay son nokta oldu babamın evine gittim. Boşanmaya çıktım. Ailem arkamda. Boşanmazsan aptalsn dediler o derece.
Yalvardı yakardı aradı tlfnda ağladı anneme ayrı ağladı dayıma ayrı ağladı ailesi kaç kere kapıya geldi babam kovmaktan beter etti yine geldiler. 1 ay tlfnla dahi görşmedm yüzünü bile görmedm. Sevgim vardı ama zaman gçtkçe de özlem grdi araya. Üzüntümü tahmn bile edemezsnz çnkü insan ne hayallerle evleniyor sonuçta. Dediler ara sen knş boşancm kararm kesn de uzatmasnlar. Arayp sesni duyunca da daha kötü oldm kesin konştm ama işte geri döndm gelip özr diledi sözler verdi haklarımı geri aldım dik başlı oldm.
Şimdi 4 4lük mü hayr kıskançlğı btti mi hayr.
Ama bi çaresni buluyorm artk kıskanacağı ortmlr yaratmıyorm erkekli ortama gtmiyorm akrabaya gdnce evde erkk vrmydı diynce yok kadın kadınaydk diyorum. Kndi sevdğim şeyleri arkadaşlarmla yapıyorum.
Çocukla otobüse bnmeme izin vermiyor taksiyle gidiyorum. Ya da biniyorum oba söylemiyorum.
Öncden markete gtmek için izin alırdım hayr derdi gidemezdm şimdi gideceğim yeri söylüyorm sadece gidiyorm diye.
Mutlu olmak için susmak anlayşla karşılamk iyidr ama karşndaki insan bnu anlamıyosa bazen şaha kalkmak daha iyidir.
Bunu yaparken de iyi düşünmek gerekir ama benim ozaman çocuğum yoktu.
Şimdiki mottom iyi olup delilerin derdini çekeceğime ben deli olurum millet benim derdimi çeksn.
Toplam kuzumCanım toplam mı 40 dakika dambılla mı 40 dakika
Yazdım canımToplam kuzum
Evet çok zor günlerdi ki ben çok dışa dönük özgür yaşayan bi insandım öyle bi duruma glmiştim ki sokağa çksam elim ayağma dolanırdı. Biyere gitsek neyden ne çıkarack diye huzursuz olurdum. Osuruktan nem kapardı çnkü niyw öyle baktın oraya baktn ne düşündn niye güldün daha neler neler...Yasadiklarini hayretle ve uzuntuyle okudum. Insan hayati ortalama 70 80 yil dersek. Bunun 50senesi verimli gecio dersek. Bunun icin hayata geldgmzi sanmiyorm. Yani markete gitmek icn izin almak.akraba evinde erkek olup olmadgni merak etmek.bu cok zor bir durum. Yani psikoloji kalmaz
Tebrik ederim dik durusun icin.haklarini savundgn icin. Herkes bir bireydir.baskalarinin karariyla yasamak sdce robot olmaktan baska bsy degildir.bunada mutluluk ve sevgi diyen kisininde hayata bakis açisi normal degildir bence.
Umarim yuvaniz huzurla devam eder.boyle dik duran bir kadini kimse kaybetmek istemez
Saol canım kıskanç koca düşman başına bile vermesn allah :)))Allah yardımcın olsun canım ne denir ki
Benimde aynıydı cnm ya çok iyi anlıyorum seniSaol canım kıskanç koca düşman başına bile vermesn allah :)))
Kuşak çatışması kıskançlık bizde de var canım. Benim eşim de güneydoğulu. Kıskançlık konusunu uçlarda yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum.sınav çıkışı yaşananlar bana hiç yabancı gelmedi mesela.
Evliliğmde ilk 2.5 yıl ezilmekle kafayı yemekle mutsuzlukla geçti. Gözlerimin feri söndü. Yaşama sevincimi kaybettim o derece.
Bi olay son nokta oldu babamın evine gittim. Boşanmaya çıktım. Ailem arkamda. Boşanmazsan aptalsn dediler o derece.
Yalvardı yakardı aradı tlfnda ağladı anneme ayrı ağladı dayıma ayrı ağladı ailesi kaç kere kapıya geldi babam kovmaktan beter etti yine geldiler. 1 ay tlfnla dahi görşmedm yüzünü bile görmedm. Sevgim vardı ama zaman gçtkçe de özlem grdi araya. Üzüntümü tahmn bile edemezsnz çnkü insan ne hayallerle evleniyor sonuçta. Dediler ara sen knş boşancm kararm kesn de uzatmasnlar. Arayp sesni duyunca da daha kötü oldm kesin konştm ama işte geri döndm gelip özr diledi sözler verdi haklarımı geri aldım dik başlı oldm.
Şimdi 4 4lük mü hayr kıskançlğı btti mi hayr.
Ama bi çaresni buluyorm artk kıskanacağı ortmlr yaratmıyorm erkekli ortama gtmiyorm akrabaya gdnce evde erkk vrmydı diynce yok kadın kadınaydk diyorum. Kndi sevdğim şeyleri arkadaşlarmla yapıyorum.
Çocukla otobüse bnmeme izin vermiyor taksiyle gidiyorum. Ya da biniyorum oba söylemiyorum.
Öncden markete gtmek için izin alırdım hayr derdi gidemezdm şimdi gideceğim yeri söylüyorm sadece gidiyorm diye.
Mutlu olmak için susmak anlayşla karşılamk iyidr ama karşndaki insan bnu anlamıyosa bazen şaha kalkmak daha iyidir.
Bunu yaparken de iyi düşünmek gerekir ama benim ozaman çocuğum yoktu.
Şimdiki mottom iyi olup delilerin derdini çekeceğime ben deli olurum millet benim derdimi çeksn.
Evet çok zor günlerdi ki ben çok dışa dönük özgür yaşayan bi insandım öyle bi duruma glmiştim ki sokağa çksam elim ayağma dolanırdı. Biyere gitsek neyden ne çıkarack diye huzursuz olurdum. Osuruktan nem kapardı çnkü niyw öyle baktın oraya baktn ne düşündn niye güldün daha neler neler...
Şimdi hiç takmıyorm relaxx yaa of saçmalama diyorum. Kendi alanımda yaşıyorum ve mutluyum. He hiç mi kavga etmiyorz elbette ki oluyor ama önceden hep hatayı kendimde arardım iyi niyetli olup ben barışmak isterdm karı koca değilmiyiz mutlu olmak için geldk uzatmanın ne anlamı var derdim ama şimdi öyle değil herkes yaptığının bedelini öder bu en yakınımda olsa. Dik durmak gerçkten çok önemli yani ne yapablir bana ben de insanım benim de kendi düşüncelerim isteklerim bar kendi alanım var. Hak verilmez alınır demişler ya çok doğru. Sonu ne olursa olsn insan kendi sınırını çiğnetmemeli çünkü bunun sınırı yok. Ezen ezmekten zevk alıyor. Boyun eğdikçe daha da üzerine geliniyor.
Poğaça dışında güzel oda miniktir sporda var yakmıssındır cnmMenüm
Sabah 7.00
1 poğaça (dereotlu)
1 parça peynir
7 zeytin
1 bardak süt
Ara öğün
Türk kahvesi (şekersiz tabiki )
Akşam 16.00
1 tabak tavuk ciğeri
3 kasık yoğurt
2 dilim wasa
1 kupa yeşil çay
2 litre su 3 litre yapcamOnDeryaa T tudeel
YatarKen tarçınlı süt
Spor: 2 mil leslie
100 mekik
Dambıl hareketleri (40 dakika)Kahsen
Ohh ne güzel keşke benimde iştahım kapanda regli oluncaMenümü de paylaşayım canlar
Sabah 11.30
2 tereyağlı yumurta
3 4 çatal peynir
2 kupa çay
Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
2lt su
Beklenen regl geldiiii. Bugün hiç iştahım yoktu su ve çay modundayım regl den dolayı
Salam dışında güzel cnmİyi akşamlar kızlar maşallah hepinizin menüleri çok güzel bugünkü menüm
Sabah
Saat8de sutlu kahve
Salamlı kaşarlı omlet domates küçük bır parca peynir
Cay
Saat16.00 ıspanaklı yumurta yogurt
Saat 19da 2tane çay 1avuc kuru uzum,kayısı,cekirdekli sıyah badem fındık
20 dakika plates 30 dakika yürüyü
Mücver kızartma değilse güzel cnmSabah
3 yk menemen
3 dılım peynir
2 nagıt
Bıraz recel
Bır dılım ekmek
Ogle
Tavuk corbası
Aksam
Karalahana çorbası bır tabak
4 kasık kıymalı karnabahar
2 tane mücver
1 dılım ekmek
3 Lıtre su
Yatarkende sut ıcerım heralde
Perdeler bizde de sorun. Dışardan içerisinin görünebileceğini düşünüyor. Tül perdeden dışarıya bakıyor ben görüyorsam dışardan da içerisi görünür diyor. Aynadaki fizik kuralını yanlş anlamş bnm koca aahahha.Benimde aynıydı cnm ya çok iyi anlıyorum seni
Perdeleri kontrol ederdi açılmısmı diye
Çamaşır astırmazdı balkona
Bi kere trene bindik yeni evliyim görümcemde yanımızda bi ses geldi arkamı döndüm baktım geri döndüm eve geldik bi kavga, niye döndün baktın görümcem bile diyo manyakmısın refleks bende baktım ayy ne zor günlerdi şimdi şükür aştık baya eskisi gibi değil
Gecmis olsun diyelim ozaman.cnku gecip bi daha geri gelmesin o psikoloji.Benimde aynıydı cnm ya çok iyi anlıyorum seni
Perdeleri kontrol ederdi açılmısmı diye
Çamaşır astırmazdı balkona
Bi kere trene bindik yeni evliyim görümcemde yanımızda bi ses geldi arkamı döndüm baktım geri döndüm eve geldik bi kavga, niye döndün baktın görümcem bile diyo manyakmısın refleks bende baktım ayy ne zor günlerdi şimdi şükür aştık baya eskisi gibi değil
Aslında hala kıskançta bana güvendi yani bende kıskanılacak bi durum olmadığına emin olduGecmis olsun diyelim ozaman.cnku gecip bi daha geri gelmesin o psikoloji.
Ben suan esimin heykelini fln diktiriyim.bende kiskanc diyip sinirleniodm. Sukurler olsun ya. Basta bana demistiki bu sifir kollu bluzlari giymesen mi.hop hop dedim.ben buyum. Yapack bsy yok dedm.yolun basndyken solim asiri bi aciklgm yoktur fkt bu tarz laflari sevmem dedm. Ondn snra yine kotuydude.ben zamanla actim onu.esimde dogulu. Simdi daha anlayisli daha toleransli.mekana eglenmeye gidiosak kiyafetme bsy demez.cnku bende asiri bi kiyafet giymem ztn.kendime yakistirmiyorm:))
Yani ikimizde brbrmze adim attk. Yoksa ben bunalrm.hele ki meslegim hic musait degil yani. Insanlar fedakar olmalilar diyorm.konunun ana fikri:)
Yok canım olur mu ne kafa şişirmesi.Yaşadıklarımız birebir aynı ki. İşte bende artık yeter diyorum kendi alanımı açmaya yaşadığımı hissetmeye çabalıyorum. Benim de bir birey olduğumu öğreticem. Artık ezilen ben olmuycam kesin kararlıyım. Bu hayata köle veya robot olmak için gelmedim o kadar doluyum ki şimdi kafanızı şişirdim.
Kesinlikle.kadin eger bu fedakarligi yapiosa.erkekte ona gore davrancak. Valla zor ya. Yani ben bide ailemde cok rht yetismis biriyim.babam beni her yere gonderirdi ve ben ne diosam guvenirdi.bir kere bile uzmemisimdri onu.baba ben sahilde arkdslrmlaym su saatte evdeym dediysem.ustune soz solemezdi.Aslında hala kıskançta bana güvendi yani bende kıskanılacak bi durum olmadığına emin oldu
Ama bi çok şeyi aştı suan çalışıyorum mesela bu mucize
Valla cnm insanları oldugu gibi kabul etmek lazım mutlu olmak için, baskı hayatı zehir etmekten başka bi işe yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?