Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Allah yardımcın olsun canım ne denir ki

Esımde bana uzun sureden sonra zayıflıyosun dedı.hep kılo almıssın derde.mutlu hıssettım kendımı.bıde sabırsızım ya hmn hedef kılomu gormk ıstıyorumm

Evet çok zor günlerdi ki ben çok dışa dönük özgür yaşayan bi insandım öyle bi duruma glmiştim ki sokağa çksam elim ayağma dolanırdı. Biyere gitsek neyden ne çıkarack diye huzursuz olurdum. Osuruktan nem kapardı çnkü niyw öyle baktın oraya baktn ne düşündn niye güldün daha neler neler...
Şimdi hiç takmıyorm relaxx yaa of saçmalama diyorum. Kendi alanımda yaşıyorum ve mutluyum. He hiç mi kavga etmiyorz elbette ki oluyor ama önceden hep hatayı kendimde arardım iyi niyetli olup ben barışmak isterdm karı koca değilmiyiz mutlu olmak için geldk uzatmanın ne anlamı var derdim ama şimdi öyle değil herkes yaptığının bedelini öder bu en yakınımda olsa. Dik durmak gerçkten çok önemli yani ne yapablir bana ben de insanım benim de kendi düşüncelerim isteklerim bar kendi alanım var. Hak verilmez alınır demişler ya çok doğru. Sonu ne olursa olsn insan kendi sınırını çiğnetmemeli çünkü bunun sınırı yok. Ezen ezmekten zevk alıyor. Boyun eğdikçe daha da üzerine geliniyor.

Saol canım kıskanç koca düşman başına bile vermesn allah :)))
Benimde aynıydı cnm ya çok iyi anlıyorum seni
Perdeleri kontrol ederdi açılmısmı diye
Çamaşır astırmazdı balkona
Bi kere trene bindik yeni evliyim görümcemde yanımızda bi ses geldi arkamı döndüm baktım geri döndüm eve geldik bi kavga, niye döndün baktın görümcem bile diyo manyakmısın refleks bende baktım ayy ne zor günlerdi şimdi şükür aştık baya eskisi gibi değil

Yaşadıklarımız birebir aynı ki. İşte bende artık yeter diyorum kendi alanımı açmaya yaşadığımı hissetmeye çabalıyorum. Benim de bir birey olduğumu öğreticem. Artık ezilen ben olmuycam kesin kararlıyım. Bu hayata köle veya robot olmak için gelmedim o kadar doluyum ki şimdi kafanızı şişirdim.

Poğaça dışında güzel oda miniktir sporda var yakmıssındır cnm

Ohh ne güzel keşke benimde iştahım kapanda regli olunca

Salam dışında güzel cnm

Perdeler bizde de sorun. Dışardan içerisinin görünebileceğini düşünüyor. Tül perdeden dışarıya bakıyor ben görüyorsam dışardan da içerisi görünür diyor. Aynadaki fizik kuralını yanlş anlamş bnm koca aahahha.
Mileetin camını göstere göstere öğrettim bak dedim orda da tül içeriyi görebiliyormsn.
Aştığımız çok şey var cnm aşmasak zaten yaşanmazdı. Bugünümüze şükür.

Gecmis olsun diyelim ozaman.cnku gecip bi daha geri gelmesin o psikoloji.
Ben suan esimin heykelini fln diktiriyim.bende kiskanc diyip sinirleniodm. Sukurler olsun ya. Basta bana demistiki bu sifir kollu bluzlari giymesen mi.hop hop dedim.ben buyum. Yapack bsy yok dedm.yolun basndyken solim asiri bi aciklgm yoktur fkt bu tarz laflari sevmem dedm. Ondn snra yine kotuydude.ben zamanla actim onu.esimde dogulu. Simdi daha anlayisli daha toleransli.mekana eglenmeye gidiosak kiyafetme bsy demez.cnku bende asiri bi kiyafet giymem ztn.kendime yakistirmiyorm:))
Yani ikimizde brbrmze adim attk. Yoksa ben bunalrm.hele ki meslegim hic musait degil yani. Insanlar fedakar olmalilar diyorm.konunun ana fikri:)

Aslında hala kıskançta bana güvendi yani bende kıskanılacak bi durum olmadığına emin oldu
Ama bi çok şeyi aştı suan çalışıyorum mesela bu mucize
Valla cnm insanları oldugu gibi kabul etmek lazım mutlu olmak için, baskı hayatı zehir etmekten başka bi işe yaramıyor

Yok canım olur mu ne kafa şişirmesi.
O yoldan gçtğim için ufak bi tavsiyede bulunacağım. İlk başlarda sorun olacak huzursuzluk olacak kabullenemeyecek elbette. O huzursuzlukları sindirdiğin gün btmiştr. O tartışmayı takmadığında ve hala sen mutlu oldğunda artık elinden birşy gelmeyck onun. Tehdit edecek boşanmayla sevgisizlkle ilgisizlkle belki; ben zaten hepsinden vazgçtim sevmzsen sevme diyip dik durursan o korkacak.

Kesinlikle.kadin eger bu fedakarligi yapiosa.erkekte ona gore davrancak. Valla zor ya. Yani ben bide ailemde cok rht yetismis biriyim.babam beni her yere gonderirdi ve ben ne diosam guvenirdi.bir kere bile uzmemisimdri onu.baba ben sahilde arkdslrmlaym su saatte evdeym dediysem.ustune soz solemezdi.
Esimle sevgili olnca ck baskici gldi. Baslarda ck fenaydi.hatta yk ddm ben snnle olamam biz yollari ayiralim.ay kiyamam oyle kotuyduki o an. Snra geri adim atti. Ondn snrada zamanla degisti.yine ici icini yiyor biliyorm.ama beni uzmeye degmeyeceginide biliyor.
Evlilik sevgililikten zor.kizinca o kapiyi carpmaya karar vermek kolay degil. Sevgiliyken kusuyosun.snra mesaj atacak arayacak die bekliosn.ama evlilikte ztn evindesn.yapilacak her hareket ck onemli.
Allah herkesin evine huzur sevgi aşk ve bereket versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…