Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Güzel cnm sarealleyi görmüyorum mutluluk hormonu salgılatsın sana
Sporda var daha ne olsun

Canım 1 km kaç dakika sürdü

Göremediğim veya eksik varsa haber edin kızlar

Menüm

Sabah 7.00

1 poğaça (dereotlu)
1 parça peynir
7 zeytin
1 bardak süt

Ara öğün
Türk kahvesi (şekersiz tabiki )

Akşam 16.00
1 tabak tavuk ciğeri
3 kasık yoğurt
2 dilim wasa

1 kupa yeşil çay
2 litre su 3 litre yapcam OnDeryaa T tudeel

YatarKen tarçınlı süt

Spor: 2 mil leslie
100 mekik
Dambıl hareketleri (40 dakika) Kahsen

Canım toplam mı 40 dakika dambılla mı 40 dakika

Kuşak çatışması kıskançlık bizde de var canım. Benim eşim de güneydoğulu. Kıskançlık konusunu uçlarda yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum.sınav çıkışı yaşananlar bana hiç yabancı gelmedi mesela.
Evliliğmde ilk 2.5 yıl ezilmekle kafayı yemekle mutsuzlukla geçti. Gözlerimin feri söndü. Yaşama sevincimi kaybettim o derece.
Bi olay son nokta oldu babamın evine gittim. Boşanmaya çıktım. Ailem arkamda. Boşanmazsan aptalsn dediler o derece.
Yalvardı yakardı aradı tlfnda ağladı anneme ayrı ağladı dayıma ayrı ağladı ailesi kaç kere kapıya geldi babam kovmaktan beter etti yine geldiler. 1 ay tlfnla dahi görşmedm yüzünü bile görmedm. Sevgim vardı ama zaman gçtkçe de özlem grdi araya. Üzüntümü tahmn bile edemezsnz çnkü insan ne hayallerle evleniyor sonuçta. Dediler ara sen knş boşancm kararm kesn de uzatmasnlar. Arayp sesni duyunca da daha kötü oldm kesin konştm ama işte geri döndm gelip özr diledi sözler verdi haklarımı geri aldım dik başlı oldm.
Şimdi 4 4lük mü hayr kıskançlğı btti mi hayr.
Ama bi çaresni buluyorm artk kıskanacağı ortmlr yaratmıyorm erkekli ortama gtmiyorm akrabaya gdnce evde erkk vrmydı diynce yok kadın kadınaydk diyorum. Kndi sevdğim şeyleri arkadaşlarmla yapıyorum.
Çocukla otobüse bnmeme izin vermiyor taksiyle gidiyorum. Ya da biniyorum oba söylemiyorum.
Öncden markete gtmek için izin alırdım hayr derdi gidemezdm şimdi gideceğim yeri söylüyorm sadece gidiyorm diye.
Mutlu olmak için susmak anlayşla karşılamk iyidr ama karşndaki insan bnu anlamıyosa bazen şaha kalkmak daha iyidir.
Bunu yaparken de iyi düşünmek gerekir ama benim ozaman çocuğum yoktu.
Şimdiki mottom iyi olup delilerin derdini çekeceğime ben deli olurum millet benim derdimi çeksn.

Menümü de paylaşayım canlar
Sabah 11.30
2 tereyağlı yumurta
3 4 çatal peynir
2 kupa çay

Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası

2lt su

Beklenen regl geldiiii. Bugün hiç iştahım yoktu su ve çay modundayım regl den dolayı

Yasadiklarini hayretle ve uzuntuyle okudum. Insan hayati ortalama 70 80 yil dersek. Bunun 50senesi verimli gecio dersek. Bunun icin hayata geldgmzi sanmiyorm. Yani markete gitmek icn izin almak.akraba evinde erkek olup olmadgni merak etmek.bu cok zor bir durum. Yani psikoloji kalmaz
Tebrik ederim dik durusun icin.haklarini savundgn icin. Herkes bir bireydir.baskalarinin karariyla yasamak sdce robot olmaktan baska bsy degildir.bunada mutluluk ve sevgi diyen kisininde hayata bakis açisi normal degildir bence.
Umarim yuvaniz huzurla devam eder.boyle dik duran bir kadini kimse kaybetmek istemez

İyi akşamlar kızlar maşallah hepinizin menüleri çok güzel bugünkü menüm
Sabah

Saat8de sutlu kahve

Salamlı kaşarlı omlet domates küçük bır parca peynir
Cay
Saat16.00 ıspanaklı yumurta yogurt
Saat 19da 2tane çay 1avuc kuru uzum,kayısı,cekirdekli sıyah badem fındık
20 dakika plates 30 dakika yürüyü

Sabah
3 yk menemen
3 dılım peynir
2 nagıt
Bıraz recel
Bır dılım ekmek
Ogle
Tavuk corbası
Aksam
Karalahana çorbası bır tabak
4 kasık kıymalı karnabahar
2 tane mücver
1 dılım ekmek
3 Lıtre su
Yatarkende sut ıcerım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…