Güzel cnm sarealleyi görmüyorum mutluluk hormonu salgılatsın sana28.Gün
Sabah: 9:30 maydanoz limon kürü
101 haşlanmış yumurta
11:00. Bitki çayı
Öğle: 14:30. 1 dilim tam buğday ekmeği ile bi porsiyon mantarlı patatesli sote
17:00 1 tatlı kaşığı çocuklara evde sarelle yaptım ondan yedim
Akşam: 19:30 3 parça et
Su: 2.5 litre ve 1 yeşil çay 2 gojiberyy li bitki çayı maydanoz limon kürü
Spor: 1 km yürüyüş 30 dk bel bacak göbek için egzersiz
@Zerosima @ayulduzz T tudeelKahsen @
Bugun bugunde kaldı cnm yarın itibari ile protein ve sebzeye ağırlık ver cıksan bile kısa sürede atarsın inşallahBenim hastaligim gecti bugun karbonhidratinda gozune vurdummm yarinnnn ins bol artili cikmammmm
Canım 1 km kaç dakika sürdü28.Gün
Sabah: 9:30 maydanoz limon kürü
101 haşlanmış yumurta
11:00. Bitki çayı
Öğle: 14:30. 1 dilim tam buğday ekmeği ile bi porsiyon mantarlı patatesli sote
17:00 1 tatlı kaşığı çocuklara evde sarelle yaptım ondan yedim
Akşam: 19:30 3 parça et
Su: 2.5 litre ve 1 yeşil çay 2 gojiberyy li bitki çayı maydanoz limon kürü
Spor: 1 km yürüyüş 30 dk bel bacak göbek için egzersiz
@Zerosima @ayulduzz T tudeelKahsen @
15 dakika yazayım mı canım 20 dakika mı yoksaCanım 1 km kaç dakika sürdü
Canım toplam mı 40 dakika dambılla mı 40 dakikaMenüm
Sabah 7.00
1 poğaça (dereotlu)
1 parça peynir
7 zeytin
1 bardak süt
Ara öğün
Türk kahvesi (şekersiz tabiki )
Akşam 16.00
1 tabak tavuk ciğeri
3 kasık yoğurt
2 dilim wasa
1 kupa yeşil çay
2 litre su 3 litre yapcamOnDeryaa T tudeel
YatarKen tarçınlı süt
Spor: 2 mil leslie
100 mekik
Dambıl hareketleri (40 dakika)Kahsen
Kuşak çatışması kıskançlık bizde de var canım. Benim eşim de güneydoğulu. Kıskançlık konusunu uçlarda yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum.sınav çıkışı yaşananlar bana hiç yabancı gelmedi mesela.E
vet maalesef kültür ve kuşak çatışması yaşıyoruz fazlaca. Beni çoookkk sevdiğini biliyorum. Ama işte çok kısıtlıyor bunaldım. Allahım içimi ısındır diyorum. Bende onun kadar olmasa da seveyim diyorum çabalıyorum. Olduğu kadar işte
bu arada
Çok teşekkür ederim bütün gruba destekleriniz için
Yasadiklarini hayretle ve uzuntuyle okudum. Insan hayati ortalama 70 80 yil dersek. Bunun 50senesi verimli gecio dersek. Bunun icin hayata geldgmzi sanmiyorm. Yani markete gitmek icn izin almak.akraba evinde erkek olup olmadgni merak etmek.bu cok zor bir durum. Yani psikoloji kalmazKuşak çatışması kıskançlık bizde de var canım. Benim eşim de güneydoğulu. Kıskançlık konusunu uçlarda yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum.sınav çıkışı yaşananlar bana hiç yabancı gelmedi mesela.
Evliliğmde ilk 2.5 yıl ezilmekle kafayı yemekle mutsuzlukla geçti. Gözlerimin feri söndü. Yaşama sevincimi kaybettim o derece.
Bi olay son nokta oldu babamın evine gittim. Boşanmaya çıktım. Ailem arkamda. Boşanmazsan aptalsn dediler o derece.
Yalvardı yakardı aradı tlfnda ağladı anneme ayrı ağladı dayıma ayrı ağladı ailesi kaç kere kapıya geldi babam kovmaktan beter etti yine geldiler. 1 ay tlfnla dahi görşmedm yüzünü bile görmedm. Sevgim vardı ama zaman gçtkçe de özlem grdi araya. Üzüntümü tahmn bile edemezsnz çnkü insan ne hayallerle evleniyor sonuçta. Dediler ara sen knş boşancm kararm kesn de uzatmasnlar. Arayp sesni duyunca da daha kötü oldm kesin konştm ama işte geri döndm gelip özr diledi sözler verdi haklarımı geri aldım dik başlı oldm.
Şimdi 4 4lük mü hayr kıskançlğı btti mi hayr.
Ama bi çaresni buluyorm artk kıskanacağı ortmlr yaratmıyorm erkekli ortama gtmiyorm akrabaya gdnce evde erkk vrmydı diynce yok kadın kadınaydk diyorum. Kndi sevdğim şeyleri arkadaşlarmla yapıyorum.
Çocukla otobüse bnmeme izin vermiyor taksiyle gidiyorum. Ya da biniyorum oba söylemiyorum.
Öncden markete gtmek için izin alırdım hayr derdi gidemezdm şimdi gideceğim yeri söylüyorm sadece gidiyorm diye.
Mutlu olmak için susmak anlayşla karşılamk iyidr ama karşndaki insan bnu anlamıyosa bazen şaha kalkmak daha iyidir.
Bunu yaparken de iyi düşünmek gerekir ama benim ozaman çocuğum yoktu.
Şimdiki mottom iyi olup delilerin derdini çekeceğime ben deli olurum millet benim derdimi çeksn.
Tamam canım:)Ben paylaşmadım cnm inşallah yarın itibari ile say beni
20dk ama koşmalı ve tempolu yürüyünce 12-15dk oluyor bugünkü normal di maalesef ter atmadım yaniCanım 1 km kaç dakika sürdü
TamamdirTatlım ssirun diskalifiye oldu onu çıkar listenden
Telden zor oluyor ınan ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?