- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
Canım sen 56 yı gör yakışmış çünkü hayırlı ömrü olsun miniğinKızım su anda 5yasında
Çok tesekur ederım canımCanım sen 56 yı gör yakışmış çünkü hayırlı ömrü olsun miniğin
İnşallah canım sen doğumdan sonra mı aldın nasıl olduAtığım fotodaki kiloya gelmek istıyorum
Boyun güzel kilonda öyle.Yok canım panik atak geçirdim 6ay ilaç tedavisi gordum ilaçlardan dolayı kilo aldım
Üzüldüm canım Rabbim sağlık versin kilo hikaye ben tamamen kafadan zayıflığı silmiştim tüm kıyafetlerimi vermiştim her yeni gün umut dolu bakmayı bilirsekYok canım panik atak geçirdim 6ay ilaç tedavisi gordum ilaçlardan dolayı kilo aldım
Hangisi canım sıkılastirici kremin adı ne biliyomusunArkadasim bir ara bana yazmisti. Su kirk kilo nasil gider hesabindaki kadin kullaniyormus. Denemek lazim...
Bekleriiizz :)
Ben 1.58im ne yani 48 kilo mu olayim simdi
Çok tesekur eston canım ama SimdiBoyun güzel kilonda öyle.
Çok geçmiş olsun canim
Aynen canım ramazana kadar inşallahÜzüldüm canım Rabbim sağlık versin kilo hikaye ben tamamen kafadan zayıflığı silmiştim tüm kıyafetlerimi vermiştim her yeni gün umut dolu bakmayı bilirsek
Takma kafana kilo da ne ki sağlık olsun. Verirsin eski haline de dönersin yapma oyleÇok tesekur eston canım ama Simdisıskoyum
Canım ben sadece basene sürüyorum sporla olunca sıkılaştığını hissediyorum sadece basende 5.5 kg verdiğimden beri 6 cm inceldim niveanın sıkılaştırıcı kremini sürüyorum ben selülit giderici bulamayıp bunu almıştım onu bulursan onu al canım hem sıkılaştırırKahsen canım bir ara bahasetmistin sanırım. Sikilastirici krem kullaniyodun ise yariyormu ne kadar sürede ve vucudun hangi bolgesinde daha etkili
Hızlı almışsan hızlı verirsin canımAynen canım ramazana kadar inşallah
Suan bulamadim. Bi bakayimmHangisi canım sıkılastirici kremin adı ne biliyomusun
inşallah canımTakma kafana kilo da ne ki sağlık olsun. Verirsin eski haline de dönersin yapma oyle
Benim göbek ve göğüs çok berbat sikilastirmam gerek selülit giderici olur mu ki orayaCanım ben sadece basene sürüyorum sporla olunca sıkılaştığını hissediyorum sadece basende 5.5 kg verdiğimden beri 6 cm inceldim niveanın sıkılaştırıcı kremini sürüyorum ben selülit giderici bulamayıp bunu almıştım onu bulursan onu al canım hem sıkılaştırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?