- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
Ben anlamiyorum canım yaKızlar atığım fotoyu nasıl kaldırabilirım
Mesaji kible canim yonetime resmin kaldirilmasini istiyoruz.Kızlar atığım fotoyu nasıl kaldırabilirım
nasıl yapılıyo canım nerden yapcamMesaji kible canim yonetime resmin kaldirilmasini istiyoruz.
Göğüslere hiç bişey sürme ben emzirirken 100 takıyordum şuan 80 3 ay oldu emzirmeyi bırakalı eski haline döndü göbeğe sür ve mekik çekBenim göbek ve göğüs çok berbat sikilastirmam gerek selülit giderici olur mu ki oraya
Bende bilmiyorum canımnasıl yapılıyo canım nerden yapcam
Sikayet et yazan yere bas sebebini yaz.nasıl yapılıyo canım nerden yapcam
Canim benim. O saatlerde pireler ucusuyodu:)) en son spor yaptm dus aldm.biara yogurt yedgmi htrliyorm.gerisi yk:)))chemistry_eng nerdesinn bakimm :)
Gunaydin canim. Yoklugun belli oluyor. Internetini idareli kullanda buralari sensiz birakma:)Hayırlı sabahlar cümleten :))
İnternet im geldi artık sizinleyim.
Şu sıkılaştırıcı kremi bende alayım yaa. Nivea selülit için mi diycem eczanede vardır heralde
Ideal kilo hesaplama seyi var ya internette.69olunca normal kilo dio.sanirim 1.69a 69en ust sinir. 59da en alt sinir.Ohoo benim diyet bitmez o zaman 20kilo daha vermemm lazim desene :)
Maş maş:)Kızım su anda 5yasında
Gayet incesin canm guzel durmusGünaydın kızlar
Eki Görüntüle 1970928 pantolunum geniş geliyor biraz:) görüntüyü biraz fazla yakınlaştırmışım sanırımKahverengi211
internette ideal kilo hesaplamasında benim 49 çıkıyor meselaOhoo benim diyet bitmez o zaman 20kilo daha vermemm lazim desene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?