Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bi ara resim atim size:)anlaşıldı

Canım bilemedim. Peki aynı kıyafet olan 46 bedeni denedin mi. Yani muhakkak 8 kiloda fark etmesi gerek. Yeni kıyafetlerde kalıplar çok küçülmüş.
Aynı eteği giyiyorum zatenönceden çok pörtlüyordu göbek şimdi daha iyi normal gibi duruyor.

Aynı eteği giyiyorum zatenönceden çok pörtlüyordu göbek şimdi daha iyi normal gibi duruyor.
Canım bendede kilo sıkıntı değil aslında.göbegim kaldı dogum sonrası.önceye göre tabiki daha küçük ama egildiğimde katlanıyor ya sinirim bozuluyor.yumuşacık bişe

Arkadasim bir ara bana yazmisti. Su kirk kilo nasil gider hesabindaki kadin kullaniyormus. Denemek lazim...

Bi ara resim atim size:)anlaşıldı

Bekleriiizz :)

en ideal kilo boy ile kilo arasında 10 kilo olmasıymış seninkisi ideal bence canım

Ben 1.58im ne yani 48 kilo mu olayim simdi

Yok canim bmi hesabi oyle yapilmiyor o boyu 165 civari olanlara uyar ancak. 1.50 olan biri 40 kilo mu olsun yani :)
Senin olman gereken en az 50 en fazla 62.
Asagisi ve yukarisi sagliksizdir.
aynen canım doğru söylüyorsun internetten olcularını yazınca en uygun çıkıyoı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…