- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Bi ara resim atim size:)anlaşıldıBi foto gorsek :) bilemedim simdi. Herkesin vucudu da farklı. Ben 75 kiloyken arkadas 67kiloydu ve benden kilolu duruyordu. Zaten benim 75 kilo olduguma inanmiyordu kimse. Kimi sıkıdır. Gostermez kiloyu. Takilmayin bence. Aynada nasil mutlu iseniz oyle olun. Ama aksamlari makarnalar pilavlar yiyerek gitmez kilolar T tudeel cigimm :))
Aynı eteği giyiyorum zatenönceden çok pörtlüyordu göbek şimdi daha iyi normal gibi duruyor.Canım bilemedim. Peki aynı kıyafet olan 46 bedeni denedin mi. Yani muhakkak 8 kiloda fark etmesi gerek. Yeni kıyafetlerde kalıplar çok küçülmüş.
Görevi teslim aldım başım üstüneEki Görüntüle 1970868 kızlar gözden kaçırdıgım olabilir ama notum bu şekilde.iş yogunlugundan dolayı görevimiOnDeryaa a devrediyorum.bilginize..
Sagol canım benimŞuan fıstık gibisin dir diye tahmin ediyorum.
Bende şöyle bi algı var.
Boyundan 10 kg eksikse biraz daha fazla zayıf.
aynı ise normal zayıf tam kararı.
10 kg ve üstü kilolu.
benim ölçüt hep bu olmuştur.
Canım bendede kilo sıkıntı değil aslında.göbegim kaldı dogum sonrası.önceye göre tabiki daha küçük ama egildiğimde katlanıyor ya sinirim bozuluyor.yumuşacık bişeAynı eteği giyiyorum zatenönceden çok pörtlüyordu göbek şimdi daha iyi normal gibi duruyor.
en ideal kilo boy ile kilo arasında 10 kilo olmasıymış seninkisi ideal bence canımBende veremiyorum ya artık acaba durmalımıyım diyorum.1.73 boyum su an 63.1 .gitmiyor artık
Benimde ya karın berbat. Göğüsler öyle çatlak sarkık yumuşak bir karın göğüs bacak. Sıklaştırici kremler kesin ise yarıyor mu acaba çok kötü olmuş vücudum. 3 seneye yakın 16 kilo gitti. Vücudum çok yumuşak bana bir fikir verin ne yapmam lazım. Spor ama çok yapamıyorum belim ve boynum ağrıyor.
Bi ara resim atim size:)anlaşıldı
en ideal kilo boy ile kilo arasında 10 kilo olmasıymış seninkisi ideal bence canım
AA bende 158 inArkadasim bir ara bana yazmisti. Su kirk kilo nasil gider hesabindaki kadin kullaniyormus. Denemek lazim...
Bekleriiizz :)
Ben 1.58im ne yani 48 kilo mu olayim simdi
vala canım bir kaç doktardan doymuştum ideal kiloyla alakalı 10 kilo fark olması lazım diyeArkadasim bir ara bana yazmisti. Su kirk kilo nasil gider hesabindaki kadin kullaniyormus. Denemek lazim...
Bekleriiizz :)
Ben 1.58im ne yani 48 kilo mu olayim simdi
Ohoo benim diyet bitmez o zaman 20kilo daha vermemm lazim desene :)vala canım bir kaç doktardan doymuştum ideal kiloyla alakalı 10 kilo fark olması lazım diye
boyum.165 ideal kilomun55ile57arası olması lazım canımOhoo benim diyet bitmez o zaman 20kilo daha vermemm lazim desene :)
Yok canim bmi hesabi oyle yapilmiyor o boyu 165 civari olanlara uyar ancak. 1.50 olan biri 40 kilo mu olsun yani :)Ohoo benim diyet bitmez o zaman 20kilo daha vermemm lazim desene :)
aynen canım doğru söylüyorsun internetten olcularını yazınca en uygun çıkıyoı zatenYok canim bmi hesabi oyle yapilmiyor o boyu 165 civari olanlara uyar ancak. 1.50 olan biri 40 kilo mu olsun yani :)
Senin olman gereken en az 50 en fazla 62.
Asagisi ve yukarisi sagliksizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?