Aslinda 1.68 boya 65 hic fena olmaz canim benim. Ben 1.58im benim hedefim 60. Sen sıkılmamak icin ilk hedefini 65 koy bence. Sonra ne de olsa devam edeceksin diye dusunuyorum. Sadece 5kiloluk yeni bir diyete baslarsin. Dusunsene ne kolay :) zayiflamak bir hastalik cunku yetinmeyeceksin sanki 65le. Ben de 60 ile yetinmeyecegimi dusunuyorum mesela :)Acaba bende bi gün 40 beden olur muyum ki38 hayal ama 40 olsam ahh ahh bu sefer hergün terliycem sporla forma giricem kilo gitmese bile vücudum şekle girsin istiyorum şahsen 70'in iyi olduğunu düşünüyorum. Diri olduktan sonra iyi..
Benim hayalim ise 63-65 ile sıkı bir vücuda sahip olmak.
Bu arada kaptanımsahgull bişey sorcam.
Ben hedefimi 65'e çekebilir miyim. Yada çekmeli miyim. Sizler be düşünüyorsunuz. Çok mu uçtum 60' demekle imkansız gibi bişey en son lise 1'de 60'tımbidaha hiç görmedim. Ne olmalı ki benim hedefim ne diyonuz
Senin su gunduz super gidipp akşamları illa yedigin makarna ve pilav beni benden aliyor bebek :) yaw illa yiyeceksen aksama birakmasan yaa barri :)) neyse hadi afiyet olsun. Gunduz super amaKızlar menüm
Sabah;yok
Öğle 12.00
Tavuklu mantarlı sote,semiz otlu yogurt
Akşam19.30
Yarım kase şehriye çorbası,yarım tabak makarna
1.5 lt su
Öyle mi diyosun. Ben 65'te mutlu olucam zaten ama 60 varken neden olmasın ki bide bmi ye göre de 59 olmam lazımmış ondan öyle hedef koymuştumAslinda 1.68 boya 65 hic fena olma canim benim. Ben 1.58im benim hedefim 60. Sen sıkılmamak icin ilk hedefini 65 koy bence. Sonra ne de olsa devam edeceksin diye dusunuyorum. Sadece 5kiloluk yeni bir diyete baslarsin. Dusunsene ne kolay :) zayiflamak bir hastalik cunku yetinmeyeceksin sanki 65le. Ben de 60 ile yetinmeyecegimi dusunuyorum mesela :)
Canım aç kurt gibi eve giriyorum ee annem ne yapmışssa onu yiyorum dayanamayıpSenin su gunduz super gidipp akşamları illa yedigin makarna ve pilav beni benden aliyor bebek :) yaw illa yiyeceksen aksama birakmasan yaa barri :)) neyse hadi afiyet olsun. Gunduz super ama
Bende veremiyorum ya artık acaba durmalımıyım diyorum.1.73 boyum su an 63.1 .gitmiyor artıkAslinda 1.68 boya 65 hic fena olmaz canim benim. Ben 1.58im benim hedefim 60. Sen sıkılmamak icin ilk hedefini 65 koy bence. Sonra ne de olsa devam edeceksin diye dusunuyorum. Sadece 5kiloluk yeni bir diyete baslarsin. Dusunsene ne kolay :) zayiflamak bir hastalik cunku yetinmeyeceksin sanki 65le. Ben de 60 ile yetinmeyecegimi dusunuyorum mesela :)
Zaten diyorum ya 65ile kalmazsin sanki :)Öyle mi diyosun. Ben 65'te mutlu olucam zaten ama 60 varken neden olmasın ki bide bmi ye göre de 59 olmam lazımmış ondan öyle hedef koymuştum
Bi foto gorsek :) bilemedim simdi. Herkesin vucudu da farklı. Ben 75 kiloyken arkadas 67kiloydu ve benden kilolu duruyordu. Zaten benim 75 kilo olduguma inanmiyordu kimse. Kimi sıkıdır. Gostermez kiloyu. Takilmayin bence. Aynada nasil mutlu iseniz oyle olun. Ama aksamlari makarnalar pilavlar yiyerek gitmez kilolar T tudeel cigimm :))Bende veremiyorum ya artık acaba durmalımıyım diyorum.1.73 boyum su an 63.1 .gitmiyor artık
Sen ona bakma canım. Kiminin kemiği iridir daha ağır geliyo kiminin daha hafif.Öyle mi diyosun. Ben 65'te mutlu olucam zaten ama 60 varken neden olmasın ki bide bmi ye göre de 59 olmam lazımmış ondan öyle hedef koymuştum
Şuan fıstık gibisin dir diye tahmin ediyorum.Bende veremiyorum ya artık acaba durmalımıyım diyorum.1.73 boyum su an 63.1 .gitmiyor artık
ma 2 ay önce 79 kiloidim. Yine 46 giyiyordum şimdi 71 yine 46 bende bi tuhaflık mı varSen ona bakma canım. Kiminin kemiği iridir daha ağır geliyo kiminin daha hafif.
Her bir beden için 4 kilo vermek gerek. Ondan kaç beden olmak istersen ona göre hesap yap. Şu an 44 bedensin 40 beden olmak için yaklaşık 8 kilo daha vermen gerek
Benimde ya karın berbat. Göğüsler öyle çatlak sarkık yumuşak bir karın göğüs bacak. Sıklaştırici kremler kesin ise yarıyor mu acaba çok kötü olmuş vücudum. 3 seneye yakın 16 kilo gitti. Vücudum çok yumuşak bana bir fikir verin ne yapmam lazım. Spor ama çok yapamıyorum belim ve boynum ağrıyor.Benim de çatlaklarım var. Karin kol ve göğüs. Goguslerimde yoktu ama bu diyette onlari da kaybettik :)
İşte benim artık kemik mi yağ mı bilemiycem. Ama görümcemle aynı kilodayız o çocuk gibi duruyo zayıf ben kilolu. Hani herkes aynısını söylüyo. Ona zayıfsın diyorlar bana iyisin iyi yakışıyor diyorlar bide boy da aynı 1.68Bi foto gorsek :) bilemedim simdi. Herkesin vucudu da farklı. Ben 75 kiloyken arkadas 67kiloydu ve benden kilolu duruyordu. Zaten benim 75 kilo olduguma inanmiyordu kimse. Kimi sıkıdır. Gostermez kiloyu. Takilmayin bence. Aynada nasil mutlu iseniz oyle olun. Ama aksamlari makarnalar pilavlar yiyerek gitmez kilolar T tudeel cigimm :))
kaptanım canım çok yaprak sarma çekiyo ama malum dıyeteyız bildiginız kalorisi düşük bir tarif yokmu yapıyım
Bildiğin migrenim tuttu gider gitmez bi makarna yaptım evdekilere kendime salata tutsun diye aldım biraz ondan
benim başım ağrımamış sanki eşim uyuyor durup dururken adama sinirlendim şimdi
Canım benim 157 boyum 63 olsam şimdilik yetet diyorum. Ama bide ilk evlendiğimde 58 kiloluk resimlerime bakınca 59 falan.olim diyorum.Acaba bende bi gün 40 beden olur muyum ki38 hayal ama 40 olsam ahh ahh bu sefer hergün terliycem sporla forma giricem kilo gitmese bile vücudum şekle girsin istiyorum şahsen 70'in iyi olduğunu düşünüyorum. Diri olduktan sonra iyi..
Benim hayalim ise 63-65 ile sıkı bir vücuda sahip olmak.
Bu arada kaptanımsahgull bişey sorcam.
Ben hedefimi 65'e çekebilir miyim. Yada çekmeli miyim. Sizler be düşünüyorsunuz. Çok mu uçtum 60' demekle imkansız gibi bişey en son lise 1'de 60'tımbidaha hiç görmedim. Ne olmalı ki benim hedefim ne diyonuz
Canım bilemedim. Peki aynı kıyafet olan 46 bedeni denedin mi. Yani muhakkak 8 kiloda fark etmesi gerek. Yeni kıyafetlerde kalıplar çok küçülmüş.A
ma 2 ay önce 79 kiloidim. Yine 46 giyiyordum şimdi 71 yine 46 bende bi tuhaflık mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?