- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
günaydın canım süpersin süperGünaydın kızlar
Eki Görüntüle 1970928 pantolunum geniş geliyor biraz:) görüntüyü biraz fazla yakınlaştırmışım sanırım @Kahverengi211
manken gibisın maşallah daha ne olsunGünaydın kızlar
Eki Görüntüle 1970928 pantolunum geniş geliyor biraz:) görüntüyü biraz fazla yakınlaştırmışım sanırım @Kahverengi211
hemen hemen10 kilo gibi bir fark oluyo boy ile kilo arasındainternette ideal kilo hesaplamasında benim 49 çıkıyor mesela
gayet güzel vermişşinKizlar gunaydin 68.9 kiloum yuppi ama az yiyorum spor yaomiyorum diye kizmayin son 10 gunum spor yapicam
Gayet incesin canm guzel durmus
günaydın canım süpersin süper
Teşekkür ederim kızlar,diyorum ya kiloda sıkıntı yok ama göbek kaldı biraz.manken gibisın maşallah daha ne olsun
programı izliyorm şuan. perfect :)Transformationfitnation i da aratrsaniz instagramda o kadar cok oncesi sonrasi varki birde bir program var kizlar yabanci bir program fit to fat yasam kocu zayiflatacagi kisiyle gorusme yapiyor ve once bir sure verip kendine 25 30 kilo civar kilo aliyor ara ara kilo aldginda vucudundaki kotu dehisimleri gostrriyor psikolojisi bozuluyor sora 2.gorusmeye gidiyor ogrencisiyle ulastigi hedef sisman kilosuyla sora basloyorlar birlikte diyet ve spora ayni zamanda ikiside birlikte zayfliyor cok guzeldi cok begendi.
gayet incesin canım.çok zarif bir kadın hissi verdin :)Günaydın kızlar
Hiç sarkmadi mi göğüslerin benim baya bi sarkmış.Göğüslere hiç bişey sürme ben emzirirken 100 takıyordum şuan 80 3 ay oldu emzirmeyi bırakalı eski haline döndü göbeğe sür ve mekik çek
Ahh benim ufak olan var yaa sağolsun YouTube dan çıkmıyo. Yaa bari faydalı bişey izleseGunaydin canim. Yoklugun belli oluyor. Internetini idareli kullanda buralari sensiz birakma:)
ne tarz çorbalar içiosn canım.kremalı fln tercih etmiosndr sanırım.Günaydın bacılar nasılsınız
Kahvaltım 5 adet fındık
Öğlen 1 bardak süt içmeyi düşünüyorum midem ağrıyor çünkü
Akşamda sıcak bi kase çorba içer günü kapatirim
süper manzaraaaaaaEki Görüntüle 1970950 Kızlar ben başlıyorum. Hava mis manzara misss oh haydi öptüm
Teşekkürler canım:)sende çok bilinçli birisin yazdıklarından anlaşılıyor inan kigayet incesin canım.çok zarif bir kadın hissi verdin :)
Kıskandım seni:)orda olmayı isterdim keyfini çıkarEki Görüntüle 1970950 Kızlar ben başlıyorum. Hava mis manzara misss oh haydi öptüm
çok teşekkür ederim. biraz meraklıyımdır. okumayı severim. bildiğimi paylaşmayıda çok severim. blogger falan olsaydım keşke :))))Teşekkürler canım:)sende çok bilinçli birisin yazdıklarından anlaşılıyor inan ki
Günaydın gayet ıncesın yaa darısı başımıza.gobek ıcın korse ıse yaramazmı sıkar sana diyorum kendım usenıyorum takıp cıkarmayaGünaydın kızlar
korse gün içinde sıkıntı olmaz mı. kan akışını etkilediği için uzun süreli kullanım bana tehlikeli gibime geliyor. onun yerine günde 100tane mekik çeksek daha iyi :)Günaydın gayet ıncesın yaa darısı başımıza.gobek ıcın korse ıse yaramazmı sıkar sana diyorum kendım usenıyorum takıp cıkarmaya
İyi aksamlar kızlar bugünkü menüm sabah 1tane sütlü turk kahvesi
2tane haşlanmış yumurta 1parca süzme peynir 6tane zeytiin yeşil çay ada cayı
Ara neskafe
1tabak etli barbunya yoğurt ıspanak
20dakika plates30dakika tüm vücut çalıştırma 30dakika yürüyüş 1.5 litre su daha içececem
Hayırlı akşamlar
Sabah 1 dilime yakın ekmek
Bır haşlanmış yumurta
Bir yemek kaşığı kadar menemen
Bir kare peynir
Yarım dilim kaşar
Ara 1 ceviz azcık pestil. Yarım portakal
Ara 2 yudum kefir. Bir yudum süt, bir küçük kurabiye
Akşam hepsinden azar azar yedim. Peynir, yoğurt, domates soslu tavuk
Yarım dilim ekmek,yarım dilim tam bugday
T tudeelOnDeryaa
70 dk hızlı yürüyüş 5 bin adım atmışım @shimarik
15 dk 500 adım olmuyor. Hesapladım @sahgull yanlışım varsa düzeltin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?