Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

11.00
Kahvaltı
1 domates
1 salatalık
1 yumurta
Az beyaz peynir
3 zeytin

Ara
Malesef 1 cupkek
Sade türk kahvesi

Akşam
Salata
bir kaşık makarna

Spor daha yok inşallah akşam yapabilirim

Gayet güzel kızlar

Günaydın gayet ıncesın yaa darısı başımıza.gobek ıcın korse ıse yaramazmı sıkar sana diyorum kendım usenıyorum takıp cıkarmaya

korse gün içinde sıkıntı olmaz mı. kan akışını etkilediği için uzun süreli kullanım bana tehlikeli gibime geliyor. onun yerine günde 100tane mekik çeksek daha iyi :)

Ben takıyorum canım yoksa sezaryen gobegı gıtmıyormus
Canım ben dogum yaptıkran sonra dr um tak dedi bir süre nefes alamadım çıkardım rahatsız ediyor takamadım ben

Harikasınn cnm :)

Gayet güzel kaptanım

Dondurma dışında güzel cnm

Hiç bozma moralini bende çok duymuştum bu lafları he he de geç ya da gül geç :)

Bu konuşmadan bir kıskançlık sezdim benim arkadaşımda vardı böyle devamlı daha ne kadar zayıflıcan deyip duruyordu kendi boğazını tutamıyor bari sende tutmaki bana ayak uydur demek istiyor açık ve net

Korseyi bana sorun
Ameliyattan sonra 6 ay Çelik korseyi çıkarmadım tuvalet ve yatak haricinde
Sonra da toparlayıcı korseleri takıyorum belimi sıcak tutsun rüzgara filan kalmıyim hemde sıkılaşayım diye 9 tane farklı farklı korsem var belimin durumuna yada o günkü kıyafetime göre uygun olanı takıyorum. Ama sporunuzu aksatmamanız gerekiyor. Kas lar güçsüzleşiyor tembelliyor Muş doktorum artık Çelik korseli takma dedi sadece çok fazla ağrıdığında tak dedi. Bende toparlayıcı korselerden takıyorum çünkü belimde sıfır kas var destek olan bişey olmayınca ayakta duramıyorum

İYi gayet cnm

Hiç sarkmadi mi göğüslerin benim baya bi sarkmış.
Tamam canım çok sağol selülit alıp göbegede sürebiliyom yani
Sarkmayı hiç karıştırma canım o kadar sündüre sündüre emdi ki bebe sarktı ki

günaydın gençler nasılsınız bakalım, dün aşka geldim temizlik yaptım akşamda komşum vardı uğrayamadım

Benim çevremde de dolu onlardan şu an diyet yaptığımı kimse bilmiyor açıklama yapmak zorunda da değilim zaten :)

Twister öneririrm tek geçerim hattaaa

Sarkmayı hiç karıştırma canım o kadar sündüre sündüre emdi ki bebe sarktı ki
benimkiler 2,5yaşına kadar emdiler biraz onlar deforme etti kilo verincede iyce çürümüş hamura döndü:) sporla toparlamaya çalışıyorum hedef küçük ama sıkı memeleri :)

Güzel cnm

Moralim yerinde bugün canım aslında çok sevecendir destek verir dediğin gibi bu defa kıskandı galiba o zaman doğru yoldayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…