Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bizim de eski binada yasaktı. Bir aydır taşındık. Altım üstüm boş müstakil gibi bi ben varım diye binada koyuyodum kapıya ne bileyim hırsızlık var buralarda. Çok kızgınım yaa zonkluyor ayacıklarım

Haahaha demi canımm :) benimde kalır valla

Bende genelde öyleyim pazara saklıyorum çünkü o gün ailecek kahvaltı edebiliyoruz anca gerçi ben yememek için çok bişey hazırlamıyorum ama olsunn :)

Bende genelde öyleyim pazara saklıyorum çünkü o gün ailecek kahvaltı edebiliyoruz anca gerçi ben yememek için çok bişey hazırlamıyorum ama olsunn :)
Pazar günleri benim çok sıkıntım oluyo yaa sabah kahvaltı mükellef olur genelde.
Sonra dışarı çıkarız mutlaka dışarda da kendime hakim olamıyorum
Ama bu sefer kararlıyım yanıma bi yumurta bi elma alıp çıkıyorum gezmeye giderken
Artık bu kilolar gidecek kesin kararlıyım

Suan gobegım gozume cok buyk gozuktu yaa bende mekık cekeyım ufff
Benim göbek berbat durumda tek arzum oturunca katman halinde önüme düşmesini Yok etmek.
Çok iğrenç bi görüntü
Ben mekik çekemiyorum yasak olduğu için siz çekin bari.

Bizde de öyle ama ben genelde pazarları yiyordum daha önceki diyetimde

Benim göbek berbat durumda tek arzum oturunca katman halinde önüme düşmesini Yok etmek.
Çok iğrenç bi görüntü
Ben mekik çekemiyorum yasak olduğu için siz çekin bari.
Ya benimde belım cok ağrıyor doğumdan sonra zor uyuyorum daha oncede adet donmlerımde ve yoruldugumda agrıyordu cok kotu yas

Ya benimde belım cok ağrıyor doğumdan sonra zor uyuyorum daha oncede adet donmlerımde ve yoruldugumda agrıyordu cok kotu yas
Allah şifa versin hepimize.
Bu yaşta böyleyim sonrası noolcak diye çok üzülüyorum bende.

Siz boyle catlaklardan agrilardan bahsedince dogumdan sogudum:))

Ah ah onlar olmadan da hayat güzel olmasdı ki onlar için böyle olmaya değer diyorum
Elbette canim. Benimde yegenim var.sesini duyunca icim eriyor. Sevgi ck baska elbette:)
Sadece benim canim cok azdir.hersey canimi acitir.oyzdn korkutuyor beni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…