Bizim de eski binada yasaktı. Bir aydır taşındık. Altım üstüm boş müstakil gibi bi ben varım diye binada koyuyodum kapıya ne bileyim hırsızlık var buralarda. Çok kızgınım yaa zonkluyor ayacıklarımCanim guzelce kremle ayaklarini corap gecir.belki iyi gelir. Ben ayaklarm kurudugu zaman oyle yapiyorm.kremliyorm.pamuklu corabi geciriyorm. Yatana kdr onunla geziyorm.
Ayakkabin mi calindi ohaaa. Bizde kapi onune ayakkabi koyulmasi yasak.oyzdn boylr aksiyonlar yasamadik.ama baska bi yere misafirlige gittgmde ayakkabilari iceri almiosa aklim kalio eger ayakkabim yeniyse.ayy bende ne fenayim:)))
Canim guzelce kremle ayaklarini corap gecir.belki iyi gelir. Ben ayaklarm kurudugu zaman oyle yapiyorm.kremliyorm.pamuklu corabi geciriyorm. Yatana kdr onunla geziyorm.
Ayakkabin mi calindi ohaaa. Bizde kapi onune ayakkabi koyulmasi yasak.oyzdn boylr aksiyonlar yasamadik.ama baska bi yere misafirlige gittgmde ayakkabilari iceri almiosa aklim kalio eger ayakkabim yeniyse.ayy bende ne fenayim:)))
Eki Görüntüle 1971155 Öğle yemeğim az haşlanmış brokoli üstüne biraz limon ve pul biber. Bi kase yoğurt
Canlar 15 dakika leslie
15 dakika basen hareketleri
Bizim de eski binada yasaktı. Bir aydır taşındık. Altım üstüm boş müstakil gibi bi ben varım diye binada koyuyodum kapıya ne bileyim hırsızlık var buralarda. Çok kızgınım yaa zonkluyor ayacıklarım
Oglen kizartmayla yapilmis patlican kabak patates turlusu vardi. Yemedim. Sdce corba salata birazda yogurt yptm. Kizartma tarzi seyleri anca pazar sabah kahvaltisina sakliyorm. O da cok olmamak kaydiyla.esimle pazar kahvaltisi keyfinden ayri kalmayalim die.
Pazar günleri benim çok sıkıntım oluyo yaa sabah kahvaltı mükellef olur genelde.Bende genelde öyleyim pazara saklıyorum çünkü o gün ailecek kahvaltı edebiliyoruz anca gerçi ben yememek için çok bişey hazırlamıyorum ama olsunn :)
Benim göbek berbat durumda tek arzum oturunca katman halinde önüme düşmesini Yok etmek.Suan gobegım gozume cok buyk gozuktu yaa bende mekık cekeyım ufff
Pazar günleri benim çok sıkıntım oluyo yaa sabah kahvaltı mükellef olur genelde.
Sonra dışarı çıkarız mutlaka dışarda da kendime hakim olamıyorum
Ama bu sefer kararlıyım yanıma bi yumurta bi elma alıp çıkıyorum gezmeye giderken
Artık bu kilolar gidecek kesin kararlıyım
Ya benimde belım cok ağrıyor doğumdan sonra zor uyuyorum daha oncede adet donmlerımde ve yoruldugumda agrıyordu cok kotu yasBenim göbek berbat durumda tek arzum oturunca katman halinde önüme düşmesini Yok etmek.
Çok iğrenç bi görüntü
Ben mekik çekemiyorum yasak olduğu için siz çekin bari.
Ya benimde belım cok ağrıyor doğumdan sonra zor uyuyorum daha oncede adet donmlerımde ve yoruldugumda agrıyordu cok kotu yas
Siz boyle catlaklardan agrilardan bahsedince dogumdan sogudum:))
Elbette canim. Benimde yegenim var.sesini duyunca icim eriyor. Sevgi ck baska elbette:)
Ah ah onlar olmadan da hayat güzel olmasdı ki onlar için böyle olmaya değer diyorum
Yok ya vallaa herşeye deger bambaşka sevgisi ısteyen herkese rabbım taddırsınSiz boyle catlaklardan agrilardan bahsedince dogumdan sogudum:))
Kuzum göbek var işte.diyorum ya artık veremiyorum diye tıkandımYaahuu sen neyin diyetini yapiyosun dalga mi geciyosun bizlegobek var biraz. Mekik cek yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?