Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Güzel cnm

benimkiler 2,5yaşına kadar emdiler biraz onlar deforme etti kilo verincede iyce çürümüş hamura döndü:) sporla toparlamaya çalışıyorum hedef küçük ama sıkı memeleri :)
Hehe bende otururken bile kollarını indir kaldır yapıyorum spor yaparken çok hareketli olmaya çalışıyorum ama sönükler artık anneliğin hediyesi

Kahsen canım sakın takma arkadaşının lafını çünkü klişelmiş bişey her zayıflayan duymuştur bunu bikere de olsa, benim arkadaşım da der yüzün çöktü kilo yüzüne yakışıyordu daha verme diye, ben gardımı aldığım için böyle sözlere hemen lafı yapıştırırım:) bi gün aynı cümleyi söyleyimce böyle çöküşü can kurban seninki gibi göt göbek fırlamasında yeterki ben çökme ye razıyım espriyle karışık lafımı sormuştum mesaj almıştır bidaha da demedi zati:)

Dünkü menümü yazayım hemen,

Sabah 11,00

2 dilim tam buğday ekmeği
2 pişmiş yeşil biber
1 pişmiş kırmızı biber
1 cerry domates
1 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay

Saat 16,00
2 yumurta 1 damla yağ ile tavada arkalı önlü pişirdim
1 bardak şekersiz çay

Saat 20,30
1 bardak şekersiz çay

20dk egzersiz(twister,basen hareketleri,bacak hareketleri,mekik)
1 saat yürüyüş

1,5 litre su

OnDeryaa T tudeel Kahsen

ne tarz çorbalar içiosn canım.kremalı fln tercih etmiosndr sanırım.
snn menülerin kalorisi çok düşük. kilo verememen çok normal. böyle bi hayat tarzı sinirleride yıpratır.
Yok canım kremalı çorbalari sevmiyorum mercimek çorbası Şehriye çorbası o tarz çorbalar içiyorum kuzum

Kizlar dün çok rahatsızdim. Ishal ve kusma beni bitirdi oyüzden yazamadim menümü.
Dün sabah
Sucuklu 2 yumurta
Biraz peynir
5 tane zeytin
1 cay bardagi ince belli kuruyemiş
Ara
Sütlu kahve şekersiz
Aksam
1 kepce tarhana corbasi
1 tabak kabak yemegi
Yogurt
Salata

Spor yok su 2 litre

geçmiş olsun canım dinlen bugün iyce. menun güzel karatay mı yapıuordun

Geçmiş olsunn cnm güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…