Evet canim karatay yapiyorumgeçmiş olsun canım dinlen bugün iyce. menun güzel karatay mı yapıuordun
iykeşemwdinmi daha sen
Saol canimGeçmiş olsunn cnm güzel menü
Kesinlikleeee. Aksam bazen uykum gelmiyor eger kosu bandi eliptik fln yaptiysam.esim uyukluyor. Ben uyuma ya azicikta daha konusalim modundayim:)(Spor yapınca bile insan kendini nasıl enerjik hissediyor var ya :)
geçmiş olsun bel fıtığı çok kötü birşey annemden biliyorum dr lar ona da ameliyat diyor ama cesaret edemiyoruz. Biraz da kilosu fazla diyorum biraz ufaka ufak yürüyüşler yap kilo verirsen biraz daha rahatlarsın diye ama yemek yemeyi seven biri olduğu için malesef diyet yapamıyor.Belim de 3 Yen'i fıtık daha çıkmış(1 senede nasıl tekrarlıyorsa artık) biri çok büyük ikisi idare eder dedi. Ama doktorum zaten üç ameliyat oldun artık yapmam. Başkasına gitsen hemen keserler dedi. Ki güveniyorum ona devlete gittim ameliyat dediler hemen. Velhasıl fizik tedavi ve düzenli ilaç kullanımı ile hayat kalitemi arttırmayı planlıyormuş doktorcum. Tabi ben napıyorum fiziğe de gitmiyom ilaçlarımı da içmiyorum 5 tane ilaç içsem biliyom yine obez olucam ki kortizon ilacı da var içinde. O yüzden içmiyorum. Hergün yürüyüşle kendime geldim. 3 haftadır ilaç içmediğim halde iyim yani tamam ağrıyor ama eskisi gibi dayanılmıycak gibi değil. Yürüyüş ve egzersize devam
Kesinlikleeee. Aksam bazen uykum gelmiyor eger kosu bandi eliptik fln yaptiysam.esim uyukluyor. Ben uyuma ya azicikta daha konusalim modundayim:)(
Ben üç kez ameliyat oldum. 23 yaşındaydım daha ilk ameliyatta felç ödüm mecbur kaldım. Çok aşırı bir durumda değilse kesinlikle ameliyat olmasın bak yine tekrarladı aynı noktadan 4. Kez çıkıyor ben yürüyüş ve zayıflamada buldum çareyi eğer ameliyat olmak istemiyorsa yürüdün ama tempolugeçmiş olsun bel fıtığı çok kötü birşey annemden biliyorum dr lar ona da ameliyat diyor ama cesaret edemiyoruz. Biraz da kilosu fazla diyorum biraz ufaka ufak yürüyüşler yap kilo verirsen biraz daha rahatlarsın diye ama yemek yemeyi seven biri olduğu için malesef diyet yapamıyor.
yok istemiyor ameliyattan korkuyor. Yürüyüş yapınca ayaklarım kalçamdan topuğa kadar ağrıyor diyor. Yavaş yavaş başla diyorum bir gün 10 dk öteki gün 15 dk yapsa iyi olacakBen üç kez ameliyat oldum. 23 yaşındaydım daha ilk ameliyatta felç ödüm mecbur kaldım. Çok aşırı bir durumda değilse kesinlikle ameliyat olmasın bak yine tekrarladı aynı noktadan 4. Kez çıkıyor ben yürüyüş ve zayıflamada buldum çareyi eğer ameliyat olmak istemiyorsa yürüdün ama tempolu
Benim burda çok tanıdığım yok canım yorum yapacak kişi sayısıda azalıyor böylece dün çok moralim bozulmuştu ama bugün İyiyim şimdi spor yapıcamKahsen canım sakın takma arkadaşının lafını çünkü klişelmiş bişey her zayıflayan duymuştur bunu bikere de olsa, benim arkadaşım da der yüzün çöktü kilo yüzüne yakışıyordu daha verme diye, ben gardımı aldığım için böyle sözlere hemen lafı yapıştırırım:) bi gün aynı cümleyi söyleyimce böyle çöküşü can kurban seninki gibi göt göbek fırlamasında yeterki ben çökme ye razıyım espriyle karışık lafımı sormuştum mesaj almıştır bidaha da demedi zati:)
Hiç canını sıkma canım en iyisini yaptın. O işler bitmiyo. Çocuk ta koy ama ye deme acıkınca kendi istiycek zatenAy kızlar çok sinirliyim neden bilmiyorum. Ama çatacak yer arıyorum resmen oğlanda bişey yemedi sabahtan onla uğraşıyorum ev aldı başını gidiyo bi iş yapamadım daha. Be de kahve yaptım oturdum içiyorum.
Yaahuu sen neyin diyetini yapiyosun dalga mi geciyosun bizleGünaydın kızlar
Eki Görüntüle 1970928 pantolunum geniş geliyor biraz:) görüntüyü biraz fazla yakınlaştırmışım sanırımKahverengi211
Hiç canını sıkma canım en iyisini yaptın. O işler bitmiyo. Çocuk ta koy ama ye deme acıkınca kendi istiycek zaten
regl geliyosa ondan kaynaklı olabilirAy kızlar çok sinirliyim neden bilmiyorum. Ama çatacak yer arıyorum resmen oğlanda bişey yemedi sabahtan onla uğraşıyorum ev aldı başını gidiyo bi iş yapamadım daha. Be de kahve yaptım oturdum içiyorum.
Canim guzelce kremle ayaklarini corap gecir.belki iyi gelir. Ben ayaklarm kurudugu zaman oyle yapiyorm.kremliyorm.pamuklu corabi geciriyorm. Yatana kdr onunla geziyorm.Ayaklarım berbat yaa çok acıyo
Okula gittim Yen'i ayakkabıları giydim ayağım su topladı basamıyorum (pazar günü ayakkabılarım çalındı. Çok kızgınım yaa ben her ayakkabıyı giyemiyorum shekars olcak yada o çeşit kundura gibi giyemem alçak hırsız çocuklarınkine dokunmamış anladı mı Pazar'dan aldığımı ne bi benimkini almış. Bütün mahalleyi boşaltmış bi gecede. Bize hoş geldin bu mahalleye demek istedi sanırım. Naapsam iyi gelir ayaklarıma kızlar. Pazar'a kadar çekcem mecbur başka ayakkabı alana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?