- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
geçmiş olsun canım kendine dikkat etKizlar dün çok rahatsızdim. Ishal ve kusma beni bitirdi oyüzden yazamadim menümü.
Dün sabah
Sucuklu 2 yumurta
Biraz peynir
5 tane zeytin
1 cay bardagi ince belli kuruyemiş
Ara
Sütlu kahve şekersiz
Aksam
1 kepce tarhana corbasi
1 tabak kabak yemegi
Yogurt
Salata
Spor yok su 2 litre
Sagol canım benim,boyum uzun olunca göstermiyor kiloyu
Hoşgeldin canım
regl geliyosa ondan kaynaklı olabiliriyi gelecekse bana çatabilirsin şaç başa kavga edebiliriz rahatlarsın :)
Ya benimde belım cok ağrıyor doğumdan sonra zor uyuyorum daha oncede adet donmlerımde ve yoruldugumda agrıyordu cok kotu yas
Allah şifa versin hepimize.
Bu yaşta böyleyim sonrası noolcak diye çok üzülüyorum bende.
Siz boyle catlaklardan agrilardan bahsedince dogumdan sogudum:))
Bende katılmak istiyorum 65 kiloyum nasıl olacak kızlar
Hoşbulduk canım ne zaman başlanıyor
hemen bugün başlayabilirsin canımHoşbulduk canım ne zaman başlanıyor
Tuzlu su yap sok ayaklarını içine dinlendir biraz. Geçmiş olsn cnmAyaklarım berbat yaa çok acıyo
Okula gittim Yen'i ayakkabıları giydim ayağım su topladı basamıyorum (pazar günü ayakkabılarım çalındı. Çok kızgınım yaa ben her ayakkabıyı giyemiyorum shekars olcak yada o çeşit kundura gibi giyemem alçak hırsız çocuklarınkine dokunmamış anladı mı Pazar'dan aldığımı ne bi benimkini almış. Bütün mahalleyi boşaltmış bi gecede. Bize hoş geldin bu mahalleye demek istedi sanırım. Naapsam iyi gelir ayaklarıma kızlar. Pazar'a kadar çekcem mecbur başka ayakkabı alana kadar
Canım plank hareketi de yasak mı?azar azar onu denesen. Hem sırt kaslarına da iyi gelebilir.Benim göbek berbat durumda tek arzum oturunca katman halinde önüme düşmesini Yok etmek.
Çok iğrenç bi görüntü
Ben mekik çekemiyorum yasak olduğu için siz çekin bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?