Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım plank hareketi de yasak mı?azar azar onu denesen. Hem sırt kaslarına da iyi gelebilir.
Evet yasak maalesef geçen hafta yapayım dedim aman dedim dr da herşey yasak diyo diye kızdım 40 sn. Dayandım o akşam ve ertesi gün çok belim ağrıdı.

Evet yasak maalesef geçen hafta yapayım dedim aman dedim dr da herşey yasak diyo diye kızdım 40 sn. Dayandım o akşam ve ertesi gün çok belim ağrıdı.
Birden çok yüklenme canım ben sağlam belimle 1 dk zor dayanıyorum. Gğnde 10 sn ile başla zamanla artırrsn. Ama o da sıkıntı yaparsa yapma.

Sabah
3bardak su
1bardak cay

Oglen
1Kase mercimek corbasi
Yagsiz salata
3Kasik yogurt

Ara
Sekersiz Turk kahvesi
1tane diyet limonlu biskuvi

Aksam
1tam tahilli
1kk peynir
4zeytin
1salatalik

Su
2.5litre

Spor Kahsen
26dk 3km kosu arti yuruyus
4dk kadar mekik agirlikla squat agirlikla yanlara egilme ve bacaklari karina cekme
21dk 10.2km interval yatay bisiklet

Yogurt kuru yerim yatmadan

Evet hanımlar akşam yemekleri yendi yada yiyeceksiniz. İstikrarı koruyalım akşamları karbonhidrat Yok ona göre.
Menüleri bekliyorum
Canim ben 7de anca yemek yiyebiliyorm.snrada spora ininve hepsi bitmeden menu yazmiyorm.hepsini bir gorun die. Gec yaziyorsam lutfen kusura bakma canim

Canim ben 7de anca yemek yiyebiliyorm.snrada spora ininve hepsi bitmeden menu yazmiyorm.hepsini bir gorun die. Gec yaziyorsam lutfen kusura bakma canim
Yok kız ben karbonhidrat ı hatırlatayım hem de buraya bana etiketlenecek diye hatırlatmak için yazayım dedim. Yoksa yatana kadar istediğiniz saatte yazın canım noolcak

Kızlar çok rahatsızım eve zor attım kendimi
İlaç aldım biraz uyukladım şükür biraz daha iyiyim ama hiç halim yok beni bugun mazur görün
Amaann nazara mı geldin canım dikkat et kendine Allah şifa versin yat dinlen. @ayulduzz da Yok buralar bana kaldı gari

Yok kız ben karbonhidrat ı hatırlatayım hem de buraya bana etiketlenecek diye hatırlatmak için yazayım dedim. Yoksa yatana kadar istediğiniz saatte yazın canım noolcak
Sagol canim. Kiz sen 8km fln yurumeye nsl dayandn.ben kosu bandnda 3kmyi gorunce birakiorm.canim sıkılıo:)

Kızlar sizin aldığınız habu mudur?
Çok çeşit vardı en düşük kalorili buydu bunu aldım

Sagol canim. Kiz sen 8km fln yurumeye nsl dayandn.ben kosu bandnda 3kmyi gorunce birakiorm.canim sıkılıo:)
Valla azmettim bu hafta spora abancam inşallah Allah bi manii vermezse.
Akşama da yetmedi bidaha çıktım yürüdüm halaa enerjim var valla. Naapsam en iyisi bi bitki çayıyla balkon keyfi yapayım.

Valla azmettim bu hafta spora abancam inşallah Allah bi manii vermezse.
Akşama da yetmedi bidaha çıktım yürüdüm halaa enerjim var valla. Naapsam en iyisi bi bitki çayıyla balkon keyfi yapayım.
Supersin. Bende evde oldgm zamanlari keske spor yaparak degerlendirseydm.hem yuksek lisans hem kpss hem yabanci dil sinavi derken surekli ders clstm.spora inmedm. Pismanim

İyi akşamlar kızlar
Sabah yok
Ara Türk kahvesi
Öğle
4 YK kuru fasulye
2 adet biber turşusu
1 adet portakal

Ara
Nescafe sütsüz şekersiz (hergun mutlaka içerim)

Akşam
2 YK et yemeği susuz
İki çatal patlıcan közleme su
2 kaşık yoğurt
1 dilim form etimek

Birazdan tarçınlı yoğurt

1 saat açık hava tempolu yürüyüş
Birazdan trambolin yaklaşık 2o dk
3 lt su

[QU OTE="chemistry_eng, post: 50642016, member: 796362"]Sagol canim. Kiz sen 8km fln yurumeye nsl dayandn.ben kosu bandnda 3kmyi gorunce birakiorm.canim sıkılıo:)[/QUOTE]
Ben kendime güney Kore dizisi açar hergün 1 sa yu4urdummm harika oluyorum kikirdqklqrim eriyiNce yuruywmedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…