Evet yasak maalesef geçen hafta yapayım dedim aman dedim dr da herşey yasak diyo diye kızdım 40 sn. Dayandım o akşam ve ertesi gün çok belim ağrıdı.Canım plank hareketi de yasak mı?azar azar onu denesen. Hem sırt kaslarına da iyi gelebilir.
Birden çok yüklenme canım ben sağlam belimle 1 dk zor dayanıyorum. Gğnde 10 sn ile başla zamanla artırrsn. Ama o da sıkıntı yaparsa yapma.Evet yasak maalesef geçen hafta yapayım dedim aman dedim dr da herşey yasak diyo diye kızdım 40 sn. Dayandım o akşam ve ertesi gün çok belim ağrıdı.
Canim ben 7de anca yemek yiyebiliyorm.snrada spora ininve hepsi bitmeden menu yazmiyorm.hepsini bir gorun die. Gec yaziyorsam lutfen kusura bakma canimEvet hanımlar akşam yemekleri yendi yada yiyeceksiniz. İstikrarı koruyalım akşamları karbonhidrat Yok ona göre.
Menüleri bekliyorum
Yok kız ben karbonhidrat ı hatırlatayım hem de buraya bana etiketlenecek diye hatırlatmak için yazayım dedim. Yoksa yatana kadar istediğiniz saatte yazın canım noolcakCanim ben 7de anca yemek yiyebiliyorm.snrada spora ininve hepsi bitmeden menu yazmiyorm.hepsini bir gorun die. Gec yaziyorsam lutfen kusura bakma canim
Gecmis olsun kaptanimKızlar çok rahatsızım eve zor attım kendimi
İlaç aldım biraz uyukladım şükür biraz daha iyiyim ama hiç halim yok beni bugun mazur görün
Amaann nazara mı geldin canım dikkat et kendine Allah şifa versin yat dinlen. @ayulduzz da Yok buralar bana kaldı gariKızlar çok rahatsızım eve zor attım kendimi
İlaç aldım biraz uyukladım şükür biraz daha iyiyim ama hiç halim yok beni bugun mazur görün
Sagol canim. Kiz sen 8km fln yurumeye nsl dayandn.ben kosu bandnda 3kmyi gorunce birakiorm.canim sıkılıo:)Yok kız ben karbonhidrat ı hatırlatayım hem de buraya bana etiketlenecek diye hatırlatmak için yazayım dedim. Yoksa yatana kadar istediğiniz saatte yazın canım noolcak
Valla azmettim bu hafta spora abancam inşallah Allah bi manii vermezse.Sagol canim. Kiz sen 8km fln yurumeye nsl dayandn.ben kosu bandnda 3kmyi gorunce birakiorm.canim sıkılıo:)
Supersin. Bende evde oldgm zamanlari keske spor yaparak degerlendirseydm.hem yuksek lisans hem kpss hem yabanci dil sinavi derken surekli ders clstm.spora inmedm. PismanimValla azmettim bu hafta spora abancam inşallah Allah bi manii vermezse.
Akşama da yetmedi bidaha çıktım yürüdüm halaa enerjim var valla. Naapsam en iyisi bi bitki çayıyla balkon keyfi yapayım.
Geçmiş olsun kaptanKızlar çok rahatsızım eve zor attım kendimi
Geçmiş olsun canımKızlar çok rahatsızım eve zor attım kendimi
Bende baktım bugün ama almadım. Onun yerine eti form etimek aldım. Yoksa bunu mu alsaydim kiEki Görüntüle 1971329 Kızlar sizin aldığınız habu mudur?
Çok çeşit vardı en düşük kalorili buydu bunu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?