Aboo bende kilolu diye buradasın sanıyom. Fıstık maşallah maşallah
Sanırım bende hedefi 65 veya 63 yapmak istiyorum geçen sormuştum ama kimse bişey demediydiSagol canım.hedefi değiştirme şansımız oluyor mu kaptanım,veremiyorum haftalardır moralim bozuluyor
Hoşgeldin canımSelam kızlar dünde yazdım ama ben bugün öğlen menümden başlıyım o zaman
Bir tabak çorba
yoğurt
65 kiloyum hedefim 55, ekmek yemeden durabiliyorum beni bitiren tatlı maalesef.
Ortalama hep 55 lerdeydim ne zaman bebek tedavisine başladım klomen di iğnelerdi derken iştahım çok açıldı. Ama çok mutsuzum desteğinize ihtiyacım var.
Hoşgeldin canım
merak etme burada kilo vermemen mümkün değil. İstediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın umarım. Boyun kaç bu arada
Canım hoşgeldin1.60 canım .
İnşallah burdakilere güveniyorum bana morel vereceklerdir. Bebeğim tuttu ama maalesef kalbi durdu . Kürtaj oldum ondan sonra acayip bir göbek kaldı doğum yapmış gibi.Sanırım psikolojik olarakta yemege verdim kendimi
Canım hoşgeldin
Öncelikle moralini yüksek tut herşeyin hayırlısını iste.
Akşamları menünü eksiksiz bekliyorum beni etiketle menüne. Spor yapıyo musun neler yapıyorsun @shimarik ı etiketle sporda. Hergün en az 5 mesaj dan bizi mahrum etme olur mu.
Hangi şehirdensin. (Kendime komşu arıyom)
ayy canım benim çok üzüldüm. çok geçmiş olsun. Ama moralini bozma herşeyin hayırlısı olsun hakkında. Psikolojik olarak yemeğe vermiş olabilirsin doğrudur. Kilo vermede psikoloji önemli beyine tokum sinyali göndermek de önemli. Herşey yoluna girecek düzenli ve sağlıklı beslendiğin sürece.1.60 canım .
İnşallah burdakilere güveniyorum bana morel vereceklerdir. Bebeğim tuttu ama maalesef kalbi durdu . Kürtaj oldum ondan sonra acayip bir göbek kaldı doğum yapmış gibi.Sanırım psikolojik olarakta yemege verdim kendimi
ayy canım benim çok üzüldüm. çok geçmiş olsun. Ama moralini bozma herşeyin hayırlısı olsun hakkında. Psikolojik olarak yemeğe vermiş olabilirsin doğrudur. Kilo vermede psikoloji önemli beyine tokum sinyali göndermek de önemli. Herşey yoluna girecek düzenli ve sağlıklı beslendiğin sürece.
Haydi kızlarrr canlanın ben yürüyüşe tekrar öpüldünüüğzz
harikasin tatlim.
iste bu fizik haketmiyor sivi beslenmeyi midene bisey girsin azicik :)
Aboo bende kilolu diye buradasın sanıyom. Fıstık maşallah maşallah
Sagol canım.hedefi değiştirme şansımız oluyor mu kaptanım,veremiyorum haftalardır moralim bozuluyor
Sanırım bende hedefi 65 veya 63 yapmak istiyorum geçen sormuştum ama kimse bişey demediydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?