Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yediklerim 531 kaloriymiş dünküler. Hoş bugün de aynısını yiycem acıkmadım iyiydim çünkü ama 2.500 yemelisin diyor o kadar asla yemem. Kilo alırım. metabolizma hızım 1500 olduğundan 600 spora 500 yemeğe ayırdım. Ama çok mu az acaba 1500 mü yemeliyim. yanlış mı yapıyorum kızlar bi inceleyin. Bişey deyin bana. Tek tek hesapladım yediklerimi. Ne eklesem sağlıklı bari 750 yapayım.

Selam kızlar dünde yazdım ama ben bugün öğlen menümden başlıyım o zaman
Bir tabak çorba
yoğurt

65 kiloyum hedefim 55, ekmek yemeden durabiliyorum beni bitiren tatlı maalesef.
Ortalama hep 55 lerdeydim ne zaman bebek tedavisine başladım klomen di iğnelerdi derken iştahım çok açıldı. Ama çok mutsuzum desteğinize ihtiyacım var.

Hoşgeldin canım
merak etme burada kilo vermemen mümkün değil. İstediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın umarım. Boyun kaç bu arada

Hoşgeldin canım
merak etme burada kilo vermemen mümkün değil. İstediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın umarım. Boyun kaç bu arada

1.60 canım .
İnşallah burdakilere güveniyorum bana morel vereceklerdir. Bebeğim tuttu ama maalesef kalbi durdu . Kürtaj oldum ondan sonra acayip bir göbek kaldı doğum yapmış gibi.Sanırım psikolojik olarakta yemege verdim kendimi

Canım hoşgeldin
Öncelikle moralini yüksek tut herşeyin hayırlısını iste.
Akşamları menünü eksiksiz bekliyorum beni etiketle menüne. Spor yapıyo musun neler yapıyorsun @shimarik ı etiketle sporda. Hergün en az 5 mesaj dan bizi mahrum etme olur mu.

Hangi şehirdensin. (Kendime komşu arıyom )

Spor yok akşam yedide nerdeyse evdeyim çalışıyorum. İp alayım da akşamları atlıyım diyorum.
Akşam menümü sabah yazarım akşamları netim yok maalesef evde, işten giriyorum.
Moralim yüksek şimdi tarçınlı su yaptım bugün başladım bismillah

ayy canım benim çok üzüldüm. çok geçmiş olsun. Ama moralini bozma herşeyin hayırlısı olsun hakkında. Psikolojik olarak yemeğe vermiş olabilirsin doğrudur. Kilo vermede psikoloji önemli beyine tokum sinyali göndermek de önemli. Herşey yoluna girecek düzenli ve sağlıklı beslendiğin sürece.

Sağol canım bende çok üzüldüm yıllar sonra ilk defa hamile kalınca çok umutlanmıştım olmadı hayırlısı
Daha öncede diyetle zayıfladım 60 tan 53 e düşmüştüm .İnş zor günlerden geçiyorum ama geçecek :)

Kızlar beni bi silkeleyin iş yerinde yemekte abartıyorum onun için bugünden itibaren yemeğe cikmamaya karar verdim öğle bakla ve yoğurt vardı ama yemedim çıkmadım yemeğe onun yerine yarım yağlı süt aldım yanında eti form (saman)yarım paket yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…