- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Canim yanlis anlama ama sen pek fikirlere acik degilsin.o nedenle ne tavsiye versek yapmiosn. Bakla yemegi gayet iyi bir diyet yemegi.bence oncelikle ne yiyip ne yememen gerektigi konusunda daha farknda olablrsn.sen oglen corba iciyorm demistn.onun disinda hayatnda birsey yokki.oyzdn abarttigini anlamadm ben. Oyuzden sana ben burda bir suru tavsiye makale dergi yazilari paylasirim ama sen tavsiyeleri pek dikkate almiosn.biraz kendi inandgndan vazgecmiosn.oyuzden yanlis anlama lutfen.Canim yemekler hep sevdiğim ve kalorili şeyler oluyor abartmamayim dedikçe çıkınca abartıyorum bide böyle denicem
Hoşgeldin cnim ben de en çok hamileligi düşündüğüm için kilo verme yoluna gttim ne kadarlık evlisin şu an hamile misinSelam kızlar dünde yazdım ama ben bugün öğlen menümden başlıyım o zaman
Bir tabak çorba
yoğurt
65 kiloyum hedefim 55, ekmek yemeden durabiliyorum beni bitiren tatlı maalesef.
Ortalama hep 55 lerdeydim ne zaman bebek tedavisine başladım klomen di iğnelerdi derken iştahım çok açıldı. Ama çok mutsuzum desteğinize ihtiyacım var.
Kesinlikle. Yagdan gitmedigi surece kalbinize kadar zarar vereceksiniz arkadaslar. Malesef oyuzden doktora gitmek daha iyi.cnku cokta bilincli davranislar olmuyor. 2gundur kahvalti ypmadm.kendime ck kizdm.snra ddm ye sabahleyn.bu vucut nsl ayakta duracak.haftasonu kaciranlar icn dilara kocak facebook sayfasnda menuler paylasio dengeleme menuleri.kadin gayet yiyin diyor yani.En az 1000_ kalori yemen lazim. Yoksa kas kaybedersin zayifladigini sanirsin.
60 tı ama 65-64 iyi gibiEski hedefin neydi cnm
Tamam canım biradan çıkar yerim ben şu şişko halimden bıktım ondan ne kadar az yersem kısmına geçtim ondan psikolojim bozuldu resmenCanim yanlis anlama ama sen pek fikirlere acik degilsin.o nedenle ne tavsiye versek yapmiosn. Bakla yemegi gayet iyi bir diyet yemegi.bence oncelikle ne yiyip ne yememen gerektigi konusunda daha farknda olablrsn.sen oglen corba iciyorm demistn.onun disinda hayatnda birsey yokki.oyzdn abarttigini anlamadm ben. Oyuzden sana ben burda bir suru tavsiye makale dergi yazilari paylasirim ama sen tavsiyeleri pek dikkate almiosn.biraz kendi inandgndan vazgecmiosn.oyuzden yanlis anlama lutfen.
Ama sdce diyecgm su bakla diyet yemegidir ve sagliklidir. Yiyip karnini doyurabilirdn.
60 tı ama 65-64 iyi gibi
Oncelikle yanlis anlamadgn icin alinganlik yapmadigin icin tesekkur ederim.burda iyi niyetle yazip yanlis anlasildgm olmustu.oyuzden sana cok tesekkur ederimTamam canım biradan çıkar yerim ben şu şişko halimden bıktım ondan ne kadar az yersem kısmına geçtim ondan psikolojim bozuldu resmen
Seni anlıyorum ne kadar az yersem o kadar çok kilo veririm diyorsun ama iş tam tersi aslında yemediğin müddetçe kilo veremezsin. Mutlaka 3 öğün yapmalısın ara öğünde bünyene bağlı yapabilirsin. Mutlak ve mutlak her öğününde protein olsun. Ekmeği de tam çavdar ya da tam bugday ekmeği yiyebilirsin. Ama mutlaka ye. Yemeden kilo veremezsin canım. Naçizane tavsiyemdir.Tamam canım biradan çıkar yerim ben şu şişko halimden bıktım ondan ne kadar az yersem kısmına geçtim ondan psikolojim bozuldu resmen
Aynen canım çekti bakla pardon yaa o bamyaydı ben bamya seviyomBakla ve yoğurt gayet diyet yemeği olurdu canım hem lezzetli hem sağlıklı keşke yeseydinn
Evet tamamlamaya çalışıcam.En az 1000_ kalori yemen lazim. Yoksa kas kaybedersin zayifladigini sanirsin.
en yakın zamanda düzgün bi doktora gitmem lazım çok çok haklısın. İnşallah maaşı alınca giderim diyodum ama şimdi de ayakkabı masrafım çıktı. Naapsam daha uygun bi ayakkabı baksam mı bilemedim ama ben kendimi biliyom istediğim modelden değilse giymiycem çünkü almışken bikere alıyom ondan. Off naapsam şu doktora kesin gitmem lazımOnDeryaa . Canim 1200kaloriyi genelde oneriolar.kadindan erkege mesleginden yasina bu kalori miktari degisio elbette. Ama 500kalori cok az.heleki snn gibi yuruyus yapan biri icin. Sen ztn spor yapiosn.metabolizmanda yakiyor ayrica.e sen bide vucudu beslemiosn. Oyzdn 500 az canim.
Canım afiyet olsun şimdiden.Tamam canım biradan çıkar yerim ben şu şişko halimden bıktım ondan ne kadar az yersem kısmına geçtim ondan psikolojim bozuldu resmen
sen ayakkabını al canım.önce kendi ihtiyacın elbette.
Aynen canım çekti bakla pardon yaa o bamyaydı ben bamya seviyom
Evet tamamlamaya çalışıcam.
en yakın zamanda düzgün bi doktora gitmem lazım çok çok haklısın. İnşallah maaşı alınca giderim diyodum ama şimdi de ayakkabı masrafım çıktı. Naapsam daha uygun bi ayakkabı baksam mı bilemedim ama ben kendimi biliyom istediğim modelden değilse giymiycem çünkü almışken bikere alıyom ondan. Off naapsam şu doktora kesin gitmem lazım
Canım afiyet olsun şimdiden.
Yanında ekmek yeme istediğin kadar ye onları ikisi de süper
Hangi markayı tavsiye edersin.sen ayakkabını al canım.önce kendi ihtiyacın elbette.
canım sheckers die bakıom ama öyle bi ayakkabı göremedim. ben tigerın deri olanları değilde süet olanları kullanıyorm aşırı rahat. superga kullanıyorum o da çok rahat. spor yapmalık değil tabi superga. tigerda aslında yürüyüş için çok düz.bende hafif tabanı olan bir spor ayakkabı istiyorm.Hangi markayı tavsiye edersin.
Annem veya etrafımdakiler ayakkabı ayakkabıdır o kadar para verilmez diyor
Ki öyle uçuk da değil ama en önem verdiğim de o dur. Sheckers den başka sevemiyorum. Daha benzer ucuz olan varmıdır ki
canım sana beğendğm almak istedğm ayakkabıyı atacaktm ama mesaja açık değilsin.buraya atsam linki reklam mı olur bilemedimHangi markayı tavsiye edersin.
Annem veya etrafımdakiler ayakkabı ayakkabıdır o kadar para verilmez diyor
Ki öyle uçuk da değil ama en önem verdiğim de o dur. Sheckers den başka sevemiyorum. Daha benzer ucuz olan varmıdır ki
Yaa nasıl açık değilim naapcam. Geçen ay da biri demişti unuttum. Ne olmuş olabilir kicanım sana beğendğm almak istedğm ayakkabıyı atacaktm ama mesaja açık değilsin.buraya atsam linki reklam mı olur bilemedim
canım sheckers die bakıom ama öyle bi ayakkabı göremedim. ben tigerın deri olanları değilde süet olanları kullanıyorm aşırı rahat. superga kullanıyorum o da çok rahat. spor yapmalık değil tabi superga. tigerda aslında yürüyüş için çok düz.bende hafif tabanı olan bir spor ayakkabı istiyorm.
Rica ederim tatlım alınmam ben konu sağlığım olduğunda ve beni düşündüğün için söylediğine inandigimdan. Hatta beni istediğiniz kadar göme bilirsiniz de belki hırslanirim iyice.Oncelikle yanlis anlamadgn icin alinganlik yapmadigin icin tesekkur ederim.burda iyi niyetle yazip yanlis anlasildgm olmustu.oyuzden sana cok tesekkur ederim
Canim sen bi kafa olarak rhtla. Lutfen bak kendine bunu yapma.once kendini sev canim.hersey zamanla olacak.lutfen karnini ac birakma.sinirler yipranio cidden yipranio.herseydn kendini eksik hissedersin.
Oyuzden sabahleyin guzel bir saglikli kahvalti yap.yumirtani hasla. Peynirini ye zeytin ye.1dilim ekmegini ye.diger ogunlerde ekmegi koyma.oglenleyin corba yada ana yemek ye.salatani ye bitir.aksamda rhtdizlik hissediosan yiyince salatani ye yogurt ye bitir.suyunu 2.5litreden asagi birakma.ondn snra vucut bak nsl clsacak.ama herseyden once iyi ol.psikolojini bozma.beyin obezligi denilen seye kapilma.
Ece atamana baksana bi nette. Sadece inan diye paylasio. 40Kilo vermis.bi bak kadina.inan hevese geleceksn
:) sen hedefine ulaş koru bak ilerde biraz daha vermek isteyeceksin kilo sen canım :)
Tşk ederimm
bunu sevip duruyorum :)Biri özel mesaj atsın bana olmuş mu ayarlarda kurcaladım bişeyleri düzeldi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?