Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tekrar hoşgeldinn cnm öncelikle moralini ve motivasyonunu yüksek tutman gerek
Sonra burda hergün menülerini paylaşıp kaçamak yapmazsan bizlerle kaynaşırsan çok yol kat ederiz emin olabilirsin :)

İp kesinlikle süper bütün vücuıdu çalıştırıyor bende seviyorum ip atlamayı
Bende menümü sabah paylaşıyorum sorun olmaz akşamları girmeye fırdat bulamıyorum çünkü :)

Bakla ve yoğurt gayet diyet yemeği olurdu canım hem lezzetli hem sağlıklı keşke yeseydinn

bence bakla ve yogurdu yemeliydin. is durumun nedir ortam musaitmidir bilmiyorum ama yaninda gotursen ?

Tekrar hoşgeldinn cnm öncelikle moralini ve motivasyonunu yüksek tutman gerek
Sonra burda hergün menülerini paylaşıp kaçamak yapmazsan bizlerle kaynaşırsan çok yol kat ederiz emin olabilirsin :)

Morelim yerinde asıl kilo olunca morel bozuk oluyor.
Tamam bakalım inş hergün paylaşıcam
Akşamları genelde süt içiyorum yemekten sonra

ideal kilonuz 56.5 yaziyo ama boyun 1.68 bence de çok düşük bir kilo boyuna gore nerdeyse boyunla kilon arasında 12.5 kilo var bende programı indirdim sonra sildim orda yazılanları yesem kilo alırım dediğin gibi

Kız işte spora başladım ya ondan bile fark etti senin attığın hareketleri yapıyorum var canım ya azda olsa :)
Maşallahın var diyet değil ama spora devam bence tabi diyet yapman bize iyi hehe grubu şenlendiriyorsun

Bakla ve yoğurt gayet diyet yemeği olurdu canım hem lezzetli hem sağlıklı keşke yeseydinn
Canim yemekler hep sevdiğim ve kalorili şeyler oluyor abartmamayim dedikçe çıkınca abartıyorum bide böyle denicem

En az 1000_ kalori yemen lazim. Yoksa kas kaybedersin zayifladigini sanirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…