- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
Evt kuzumm insallahhEritmişsin tatlıyıı güzel cnm
Selam kızlar dünde yazdım ama ben bugün öğlen menümden başlıyım o zaman
Bir tabak çorba
yoğurt
65 kiloyum hedefim 55, ekmek yemeden durabiliyorum beni bitiren tatlı maalesef.
Ortalama hep 55 lerdeydim ne zaman bebek tedavisine başladım klomen di iğnelerdi derken iştahım çok açıldı. Ama çok mutsuzum desteğinize ihtiyacım var.
1.60 canım .
İnşallah burdakilere güveniyorum bana morel vereceklerdir. Bebeğim tuttu ama maalesef kalbi durdu . Kürtaj oldum ondan sonra acayip bir göbek kaldı doğum yapmış gibi.Sanırım psikolojik olarakta yemege verdim kendimi
Spor yok akşam yedide nerdeyse evdeyim çalışıyorum. İp alayım da akşamları atlıyım diyorum.
Akşam menümü sabah yazarım akşamları netim yok maalesef evde, işten giriyorum.
Moralim yüksek şimdi tarçınlı su yaptım bugün başladım bismillah
Maşllah canım
Boyalrımız aynı ama hedeflerimiz farklı
Kızlar beni bi silkeleyin iş yerinde yemekte abartıyorum onun için bugünden itibaren yemeğe cikmamaya karar verdim öğle bakla ve yoğurt vardı ama yemedim çıkmadım yemeğe onun yerine yarım yağlı süt aldım yanında eti form (saman)yarım paket yedim
Kızlar beni bi silkeleyin iş yerinde yemekte abartıyorum onun için bugünden itibaren yemeğe cikmamaya karar verdim öğle bakla ve yoğurt vardı ama yemedim çıkmadım yemeğe onun yerine yarım yağlı süt aldım yanında eti form (saman)yarım paket yedim
bence bakla ve yogurdu yemeliydin. is durumun nedir ortam musaitmidir bilmiyorum ama yaninda gotursen ?Kızlar beni bi silkeleyin iş yerinde yemekte abartıyorum onun için bugünden itibaren yemeğe cikmamaya karar verdim öğle bakla ve yoğurt vardı ama yemedim çıkmadım yemeğe onun yerine yarım yağlı süt aldım yanında eti form (saman)yarım paket yedim
Canım sende basen yok ki beni görsen oww vermesende olur yani
bencede fıstık gibisin
Canım sende basen yok ki beni görsen oww vermesende olur yani
Tekrar hoşgeldinn cnm öncelikle moralini ve motivasyonunu yüksek tutman gerek
Sonra burda hergün menülerini paylaşıp kaçamak yapmazsan bizlerle kaynaşırsan çok yol kat ederiz emin olabilirsin :)
Gecmis olsunGünaydınn kızlar
Akşam ateşim çıktı titreme krizi geldi resmen çok şükür şimdi daha iyiyim ilaçlarımıda aldım
Mecburen işe gitmek Zorundayım
Gün içinde uğrarım
Morelim yerinde asıl kilo olunca morel bozuk oluyor.
Tamam bakalım inş hergün paylaşıcam
Akşamları genelde süt içiyorum yemekten sonra
ideal kilonuz 56.5 yaziyo ama boyun 1.68 bence de çok düşük bir kilo boyuna gore nerdeyse boyunla kilon arasında 12.5 kilo var bende programı indirdim sonra sildim orda yazılanları yesem kilo alırım dediğin gibiEki Görüntüle 1971638 Yediklerim 531 kaloriymiş dünküler. Hoş bugün de aynısını yiycem acıkmadım iyiydim çünkü ama 2.500 yemelisin diyor o kadar asla yemem. Kilo alırım. metabolizma hızım 1500 olduğundan 600 spora 500 yemeğe ayırdım. Ama çok mu az acaba 1500 mü yemeliyim. yanlış mı yapıyorum kızlar bi inceleyin. Bişey deyin bana. Tek tek hesapladım yediklerimi. Ne eklesem sağlıklı bari 750 yapayım.
Maşallahın var diyet değil ama spora devam bence tabi diyet yapman bize iyi hehe grubu şenlendiriyorsunKız işte spora başladım ya ondan bile fark etti senin attığın hareketleri yapıyorum var canım ya azda olsa :)
Maşallahın var diyet değil ama spora devam bence tabi diyet yapman bize iyi hehe grubu şenlendiriyorsun
Canim yemekler hep sevdiğim ve kalorili şeyler oluyor abartmamayim dedikçe çıkınca abartıyorum bide böyle denicemBakla ve yoğurt gayet diyet yemeği olurdu canım hem lezzetli hem sağlıklı keşke yeseydinn
Canim yemekler hep sevdiğim ve kalorili şeyler oluyor abartmamayim dedikçe çıkınca abartıyorum bide böyle denicem
En az 1000_ kalori yemen lazim. Yoksa kas kaybedersin zayifladigini sanirsin.Eki Görüntüle 1971638 Yediklerim 531 kaloriymiş dünküler. Hoş bugün de aynısını yiycem acıkmadım iyiydim çünkü ama 2.500 yemelisin diyor o kadar asla yemem. Kilo alırım. metabolizma hızım 1500 olduğundan 600 spora 500 yemeğe ayırdım. Ama çok mu az acaba 1500 mü yemeliyim. yanlış mı yapıyorum kızlar bi inceleyin. Bişey deyin bana. Tek tek hesapladım yediklerimi. Ne eklesem sağlıklı bari 750 yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?