Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Akışına bıraktık zaten, tedavi bir yıl olmaycak maddi manevi,eşimde sigarayı bıraktı sağlıklı yaşama kapıldık gidiyoruz çünkü bu tedavilerim beslenme ilgisi çok eşim fındık fıstıga sardı bende incir falan alıcam
Elveda tatlılar :)

Yaşasın sağlıklı hayat :)

İnşallah Rabbim en doğru zamanda kucağınıza bir bebek nasip etsinn :)

Hoşgeldin canım
Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Herkesin bir imtihanı var canım imtihan dunyasi. Sabredersen kazanan olacaksın ahireti inşallah. ALLAHIM sabir versin. Çok zor.

Kızlarr 1 de eve geldim duramadım işte sabahtan beri yediğim herseyi çıkarıyorum
Sağlık ocagına gittim ama tahlil falan yapılması lazım dedi
Eşim gelince acile gidicez

Kızlarr 1 de eve geldim duramadım işte sabahtan beri yediğim herseyi çıkarıyorum
geçmiş olsun canım üşüttün mü acaba mideni.

Yaşasın sağlıklı hayat :)

İnşallah Rabbim en doğru zamanda kucağınıza bir bebek nasip etsinn :)

Hoşgeldin canım
Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Herkesin bir imtihanı var canım imtihan dunyasi. Sabredersen kazanan olacaksın ahireti inşallah. ALLAHIM sabir versin. Çok zor.

sağolun kızlar karşımda çokoprens yediler yine de yemedim :)

Ya arkadaşlar f.b ta bir aloe vera lr dalgasıdır fırtına dinmiyor oteller geziler ne düşünüyorsunuz.
Dekont paylaşıyorlar sürekli on bin yirmi bin yetmiş bin gelirler
Var mı çevrenizde yapan şaştım doğrusu benim ilgim alakam yok dikkatimi çekti

Hay Allah umarım kötü bişey çıkmaz. Allah şifa versin yaa

hosbulduk zerom..napayim..bildigin gibi zayiflamaya calisiyorum...
:))
sen napiyosun guzellik..

Bende aynı her zaman ki gibi ne yapayım valla diyetle uğraşıyorum bugün iştahım bir kesik gibi canım hiç bişey istemiyor anlamadım bende :)

Çocuklar ne alemde

800 kalori yapabildim kızlar.
Bari iki elma yiyeyim

Sadece reklam çekmek bence görmedim hiç öyle bişey

FB kullanmadığım için hiç haberim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…