- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
ya benim canım ince hamurlu pizza istiyor. italyan pizzası. ahhhhh şişicem şimdi hahaha :)
Akışına bıraktık zaten, tedavi bir yıl olmaycak maddi manevi,eşimde sigarayı bıraktı sağlıklı yaşama kapıldık gidiyoruz çünkü bu tedavilerim beslenme ilgisi çok eşim fındık fıstıga sardı bende incir falan alıcam
Elveda tatlılar :)
Hoşgeldin canımAkışına bıraktık zaten, tedavi bir yıl olmaycak maddi manevi,eşimde sigarayı bıraktı sağlıklı yaşama kapıldık gidiyoruz çünkü bu tedavilerim beslenme ilgisi çok eşim fındık fıstıga sardı bende incir falan alıcam
Elveda tatlılar :)
Kızlarr 1 de eve geldim duramadım işte sabahtan beri yediğim herseyi çıkarıyorum
Sağlık ocagına gittim ama tahlil falan yapılması lazım dedi
Eşim gelince acile gidicez
hosbulduk zerom..napayim..bildigin gibi zayiflamaya calisiyorum...Hoşgeldinnn canımm napıosunn nerelerdesinnn
geçmiş olsun canım üşüttün mü acaba mideni.Kızlarr 1 de eve geldim duramadım işte sabahtan beri yediğim herseyi çıkarıyorum
Yaşasın sağlıklı hayat :)
İnşallah Rabbim en doğru zamanda kucağınıza bir bebek nasip etsinn :)
Hoşgeldin canım
Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Herkesin bir imtihanı var canım imtihan dunyasi. Sabredersen kazanan olacaksın ahireti inşallah. ALLAHIM sabir versin. Çok zor.
Hay Allah umarım kötü bişey çıkmaz. Allah şifa versin yaaKızlarr 1 de eve geldim duramadım işte sabahtan beri yediğim herseyi çıkarıyorum
Kızlarr 1 de eve geldim duramadım işte sabahtan beri yediğim herseyi çıkarıyorum
hosbulduk zerom..napayim..bildigin gibi zayiflamaya calisiyorum...
:))
sen napiyosun guzellik..
Ya arkadaşlar f.b ta bir aloe vera lr dalgasıdır fırtına dinmiyor oteller geziler ne düşünüyorsunuz.
Dekont paylaşıyorlar sürekli on bin yirmi bin yetmiş bin gelirler
Var mı çevrenizde yapan şaştım doğrusubenim ilgim alakam yok dikkatimi çekti
800 kalori yapabildim kızlar.
Bari iki elma yiyeyim
FB kullanmadığım için hiç haberim yokYa arkadaşlar f.b ta bir aloe vera lr dalgasıdır fırtına dinmiyor oteller geziler ne düşünüyorsunuz.
Dekont paylaşıyorlar sürekli on bin yirmi bin yetmiş bin gelirler
Var mı çevrenizde yapan şaştım doğrusubenim ilgim alakam yok dikkatimi çekti
Aç değilim canım istemiyo kalori yi arttırmak için yedim ama 531'den 828'e çıkardım anca.Ye canım ye ama kasma kendini bence :)
800 kalori yapabildim kızlar.
Bari iki elma yiyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?