Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşgeldin cnim ben de en çok hamileligi düşündüğüm için kilo verme yoluna gttim ne kadarlık evlisin şu an hamile misin

Evliliğim on yıla yaklaşacak nerdeyse hamile değilim tedavi gördüm tüp bebek için tuttu ama kalbi durdu canım

Kurabiyem vardı yarım onu yedim çay içiyorum şimdi
Bir dahada kurabiye falan yapmıcam evde

Rica ederim tatlım alınmam ben konu sağlığım olduğunda ve beni düşündüğün için söylediğine inandigimdan. Hatta beni istediğiniz kadar göme bilirsiniz de belki hırslanirim iyice.

Canım seni niye gömsün kendini öyle motive etme. Arkadaş çok güzel anlatmış sende kabul etmişsin ne güzel.

Hiç yemeden duruyorsan az yiyerekte durabilirsin bence.

Kendimde örnek verim normalde sabah bi bazlamaya yakın yerdim öğlen akşam ekmek baya abartıyodum gün içinde kahvenin yanına abur cuburlar. Şimdi sabah ekmek yiyorum 1 dilim kahve yanına bişey yemiyorum. Akşamda çok açdan 1 dilim ekmek yiyorum.

Evliliğim on yıla yaklaşacak nerdeyse hamile değilim tedavi gördüm tüp bebek için tuttu ama kalbi durdu canım
dilerim istediğin vakitte sağlıkla kucağına alırsın. hoşgeldin aramıza :)

Kurabiyem vardı yarım onu yedim çay içiyorum şimdi
Bir dahada kurabiye falan yapmıcam evde
Bende öyle bi karar aldım. Ki tek hobim di günde 2-3 kez fırın çalışırdı.
Geçen oğlum istedi(5yaşında) oğlum diyetteyim yaa yapınca yiyorum o yüzden yapmıycam dedim.
Bana dedi ki anne git sen yat uyu ben yapayım ama fırından sen çıkar benim elim yanar dedi. Sıpa
Yaptı yoğurdu ben de pişirdim yediler
Yapmasam da yapan var

herkese selammmm..ben kardes takimdan merve...6.takimda yarisiyorum..nasilsiniz..bir hal hatir sorayim dedim...
hepinize bol eksiler dliyorum..kilo verme ysi nasil gidiyor..ben69 da takili kalfim..bana ne onerirsiniz..

Haklısınız canım biliyorum dengesiz besleniyorum. Benim derdim haziran a kadar en azından 65 olmak ama imkansız gibi şuan 83.2 kilom

Sen de benim gibi düşünüyosun demi (kendime yancı arıyom)
Yaa ayak sağlığı diye bişey var bi kere. İnsan daha niye yaşıyo
Aynen canim bnde oyle dusunuyorm. Ama babet gibi ince sdce 1 yaz giyecgm seye 300 200 lira vermem. Ama bot cizme spor ayakkabi onlara para veriyorm. Ama uzun sureli kullaniyorm. Tiger suet bordo var bnde esim nişanliyken hediye almsti .hala ayakkabi saglam.verdigi parayi amorti etmistir eminim:))

herkese selammmm..ben kardes takimdan merve...6.takimda yarisiyorum..nasilsiniz..bir hal hatir sorayim dedim...
hepinize bol eksiler dliyorum..kilo verme ysi nasil gidiyor..ben69 da takili kalfim..bana ne onerirsiniz..
Hoşgeldin canım. Vücudunu bir gün şaşırtmanı öneririm iki öğün biraz fazla ye ertesi gün tekrar diyetine devam et derim

Zaten hiç babet giymem yaz kış gezme hep spor
Ama bana 1 sene taş çatlasın 2 sene dayanıyor

Kızlar hiç aç değilim canım istemiyo ama sırf bugün dedikleriniz için yiyorum bi küçük tabak az haşlanmış brokoli üstüne limon pulbiber birazda keten tohumu. Bi kase yoğurt bi tutam da yulaf kepeği attım

süpersin canım. keten tohumu bnde alıcam.

Hoşbulduk canım inş akışına bıraktım zaten bir kere tedavi gördüm.
Ama hamile kalınca çok mutlu oldum daha çok istiyorum şuan kendiliğinden olur inş
kafa olarak rahat ol canım.odaklanma hiç.olacağı varsa oluyor zaten.kuzenim öyle odaklanmştıki bebeği olmuyordu.çevre baskısıda yaşadı. sonra psikologa gitti die biliyorm.biraz kafa olarak rhtladı. ondn snra aaa sürprizzz :) hamile oldu. doğurdu bebeğini şükürler olsun.
içini rahatlat.bunaldğnda buraya yazabilirsn.birbirimize destek oluyoruz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…