- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
skechers mıydı tamam :) bu markayı hiç giymedim canım.rhta benziyor ama.Eki Görüntüle 1971694 Ayakkabım buydu yine aynısını istiyom aslında
Aşığım bu markaya bi giyince başka birini beğenemiyo insan.skechers mıydı tamam :) bu markayı hiç giymedim canım.rhta benziyor ama.
Hoşgeldin cnim ben de en çok hamileligi düşündüğüm için kilo verme yoluna gttim ne kadarlık evlisin şu an hamile misin
ozaman onu al canım.ayakkabı bu rhtlığı önemli.Aşığım bu markaya bi giyince başka birini beğenemiyo insan.
Rica ederim tatlım alınmam ben konu sağlığım olduğunda ve beni düşündüğün için söylediğine inandigimdan. Hatta beni istediğiniz kadar göme bilirsiniz de belki hırslanirim iyice.
dilerim istediğin vakitte sağlıkla kucağına alırsın. hoşgeldin aramıza :)Evliliğim on yıla yaklaşacak nerdeyse hamile değilim tedavi gördüm tüp bebek için tuttu ama kalbi durdu canım
Bende öyle bi karar aldım. Ki tek hobim di günde 2-3 kez fırın çalışırdı.Kurabiyem vardı yarım onu yedim çay içiyorum şimdi
Bir dahada kurabiye falan yapmıcam evde
Sen de benim gibi düşünüyosun demi (kendime yancı arıyom)ozaman onu al canım.ayakkabı bu rhtlığı önemli.
Bencede yapma canım :)Kurabiyem vardı yarım onu yedim çay içiyorum şimdi
Bir dahada kurabiye falan yapmıcam evde
Haklısınız canım biliyorum dengesiz besleniyorum. Benim derdim haziran a kadar en azından 65 olmak ama imkansız gibi şuan 83.2 kilomCanım seni niye gömsün kendini öyle motive etme. Arkadaş çok güzel anlatmış sende kabul etmişsin ne güzel.
Hiç yemeden duruyorsan az yiyerekte durabilirsin bence.
Kendimde örnek verim normalde sabah bi bazlamaya yakın yerdim öğlen akşam ekmek baya abartıyodum gün içinde kahvenin yanına abur cuburlar. Şimdi sabah ekmek yiyorum 1 dilim kahve yanına bişey yemiyorum. Akşamda çok açdan 1 dilim ekmek yiyorum.
Aynen canim bnde oyle dusunuyorm. Ama babet gibi ince sdce 1 yaz giyecgm seye 300 200 lira vermem. Ama bot cizme spor ayakkabi onlara para veriyorm. Ama uzun sureli kullaniyorm. Tiger suet bordo var bnde esim nişanliyken hediye almsti .hala ayakkabi saglam.verdigi parayi amorti etmistir eminim:))Sen de benim gibi düşünüyosun demi (kendime yancı arıyom)
Yaa ayak sağlığı diye bişey var bi kere. İnsan daha niye yaşıyo
Anladim.kuzum.her şeyin hayırlısı nerelisin nerde yasıyosun ismin neEvliliğim on yıla yaklaşacak nerdeyse hamile değilim tedavi gördüm tüp bebek için tuttu ama kalbi durdu canım
Hoşgeldin canım. Vücudunu bir gün şaşırtmanı öneririm iki öğün biraz fazla ye ertesi gün tekrar diyetine devam et derimherkese selammmm..ben kardes takimdan merve...6.takimda yarisiyorum..nasilsiniz..bir hal hatir sorayim dedim...
hepinize bol eksiler dliyorum..kilo verme ysi nasil gidiyor..ben69 da takili kalfim..bana ne onerirsiniz..
Zaten hiç babet giymem yaz kış gezme hep sporAynen canim bnde oyle dusunuyorm. Ama babet gibi ince sdce 1 yaz giyecgm seye 300 200 lira vermem. Ama bot cizme spor ayakkabi onlara para veriyorm. Ama uzun sureli kullaniyorm. Tiger suet bordo var bnde esim nişanliyken hediye almsti .hala ayakkabi saglam.verdigi parayi amorti etmistir eminim:))
dilerim istediğin vakitte sağlıkla kucağına alırsın. hoşgeldin aramıza :)
süpersin canım. keten tohumu bnde alıcam.Eki Görüntüle 1971736 Kızlar hiç aç değilim canım istemiyo ama sırf bugün dedikleriniz için yiyorum bi küçük tabak az haşlanmış brokoli üstüne limon pulbiber birazda keten tohumu. Bi kase yoğurt bi tutam da yulaf kepeği attım
kafa olarak rahat ol canım.odaklanma hiç.olacağı varsa oluyor zaten.kuzenim öyle odaklanmştıki bebeği olmuyordu.çevre baskısıda yaşadı. sonra psikologa gitti die biliyorm.biraz kafa olarak rhtladı. ondn snra aaa sürprizzz :) hamile oldu. doğurdu bebeğini şükürler olsun.Hoşbulduk canım inş akışına bıraktım zaten bir kere tedavi gördüm.
Ama hamile kalınca çok mutlu oldum daha çok istiyorum şuan kendiliğinden olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?