Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşgeldin canım. Vücudunu bir gün şaşırtmanı öneririm iki öğün biraz fazla ye ertesi gün tekrar diyetine devam et derim
ise yararmi dersin..aksine fazlada yiyemiyorum ama yarindan basliyayim bi deneyeyim bakalim...

Benim eşimin teyzesi 20 yıllık evli idi artık umudunu kaybetmişti bir öğrendik hamile benden sonra bebeği oldu nasip oldu mu oluyor

kizlar su icimi ne durumda. burda saat 1 bucuk. 1 bucuk lt suyumu ictim simdiye kadar. aksama kadar 3 lt icmis olurum normalde.

5 yaşındaki oğlun mu yaptı kızz maşallahhh

herkese selammmm..ben kardes takimdan merve...6.takimda yarisiyorum..nasilsiniz..bir hal hatir sorayim dedim...
hepinize bol eksiler dliyorum..kilo verme ysi nasil gidiyor..ben69 da takili kalfim..bana ne onerirsiniz..
herkese selammmm..ben kardes takimdan merve...6.takimda yarisiyorum..nasilsiniz..bir hal hatir sorayim dedim...
hepinize bol eksiler dliyorum..kilo verme ysi nasil gidiyor..ben69 da takili kalfim..bana ne onerirsiniz..

Hoşgeldinnn canımm napıosunn nerelerdesinnn

bn 2litre yaptm bile :)
sabah 3 bardak için. öğlene kdr 2 bardak dha için. yemekten sonra 3 bardak için. saat 3gibi 2 bardak daha için. 2litre tamamlanıo böle :)

Haahah süper ya ben şişeyle içiyorumm bugün ne susadım ne acıktım bilmiyorum hiç bişey istemiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…