ise yararmi dersin..aksine fazlada yiyemiyorum ama yarindan basliyayim bi deneyeyim bakalim...Hoşgeldin canım. Vücudunu bir gün şaşırtmanı öneririm iki öğün biraz fazla ye ertesi gün tekrar diyetine devam et derim
Saol canım hayatta 63 üstüne çıkmamıştım 2 doğumdan sonra 70lerde kaldım şimdilik 63 olsam yeter sonrada ramazanda biraz veririm tamamdır. İnşallah.
Benim eşimin teyzesi 20 yıllık evli idi artık umudunu kaybetmişti bir öğrendik hamile benden sonra bebeği oldu nasip oldu mu oluyorkafa olarak rahat ol canım.odaklanma hiç.olacağı varsa oluyor zaten.kuzenim öyle odaklanmştıki bebeği olmuyordu.çevre baskısıda yaşadı. sonra psikologa gitti die biliyorm.biraz kafa olarak rhtladı. ondn snra aaa sürprizzz :) hamile oldu. doğurdu bebeğini şükürler olsun.
içini rahatlat.bunaldğnda buraya yazabilirsn.birbirimize destek oluyoruz burda
Bugün hiç içemedim yaa yarım litre ancakizlar su icimi ne durumda. burda saat 1 bucuk. 1 bucuk lt suyumu ictim simdiye kadar. aksama kadar 3 lt icmis olurum normalde.
Bende öyle bi karar aldım. Ki tek hobim di günde 2-3 kez fırın çalışırdı.
Geçen oğlum istedi(5yaşında) oğlum diyetteyim yaa yapınca yiyorum o yüzden yapmıycam dedim.
Bana dedi ki anne git sen yat uyu ben yapayım ama fırından sen çıkar benim elim yanar dedi. Sıpa
Yaptı yoğurdu ben de pişirdim yediler
Yapmasam da yapan var
herkese selammmm..ben kardes takimdan merve...6.takimda yarisiyorum..nasilsiniz..bir hal hatir sorayim dedim...
hepinize bol eksiler dliyorum..kilo verme ysi nasil gidiyor..ben69 da takili kalfim..bana ne onerirsiniz..
herkese selammmm..ben kardes takimdan merve...6.takimda yarisiyorum..nasilsiniz..bir hal hatir sorayim dedim...
hepinize bol eksiler dliyorum..kilo verme ysi nasil gidiyor..ben69 da takili kalfim..bana ne onerirsiniz..
kizlar su icimi ne durumda. burda saat 1 bucuk. 1 bucuk lt suyumu ictim simdiye kadar. aksama kadar 3 lt icmis olurum normalde.
bn 2litre yaptm bile :)Daha yarım litredeyim canım bende yaa
bn 2litre yaptm bile :)
sabah 3 bardak için. öğlene kdr 2 bardak dha için. yemekten sonra 3 bardak için. saat 3gibi 2 bardak daha için. 2litre tamamlanıo böle :)
Bende 500 ml tupperler var ya onla gezerim boş oldukça dolduruyorumHaahah süper yaben şişeyle içiyorumm bugün ne susadım ne acıktım bilmiyorum hiç bişey istemiyor canım
Çok ilgilii çok seviyo bende yaptırıyom5 yaşındaki oğlun mu yaptı kızz maşallahhh
Aynen yaa tıka basa dolu hissediyorumHaahah süper yaben şişeyle içiyorumm bugün ne susadım ne acıktım bilmiyorum hiç bişey istemiyor canım
Bende 500 ml tupperler var ya onla gezerim boş oldukça dolduruyorum
Çok ilgilii çok seviyo bende yaptırıyom
Aynen yaa tıka basa dolu hissediyorum
aşçı mı olacak yoksa. süper olur valla. :)Çok ilgilii çok seviyo bende yaptırıyom
ya benim canım ince hamurlu pizza istiyor. italyan pizzası. ahhhhh şişicem şimdi hahaha :)Yok ben öyle de hissetmiyorum ama canım ssıkılıyor sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?