- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
FB kullanmadığım için hiç haberim yok
CANIM BU KALORİ HESAPLAMA NEDİR
Ne yapıyorsunuz
Aç değilim canım istemiyo kalori yi arttırmak için yedim ama 531'den 828'e çıkardım anca.
Ne güzel işte ben çok mutluyum valla. Ama korkuyom olmayan kasları da kaybederim diye naapsam ne yesem bilemiyom. Doktora gitmem şartKız benimde istemiyor canım bugün hiç iştahım yok canım sıkkınken yemeğe saldırırırm ama şu an bir tuhafımm
Kızlarr 1 de eve geldim duramadım işte sabahtan beri yediğim herseyi çıkarıyorum
Sağlık ocagına gittim ama tahlil falan yapılması lazım dedi
Eşim gelince acile gidicez
Bende çocukları parka markete götürdüm Yen'i girdim eve hava misssKızlar bizde dışarı çıktık dolaştık geldik arada bende yürüyüş yapmış oldum. :)
Bizim burasıda yagmurluBende çocukları parka markete götürdüm Yen'i girdim eve hava misss
cocuklarda bu sene hastaliktan kurtulamadi..simdide bademxik cikti ortaya..alinmasi gerekiyor hayirlisi inaaallah.Bende aynı her zaman ki gibi ne yapayım valla diyetle uğraşıyorum bugün iştahım bir kesik gibi canım hiç bişey istemiyor anlamadım bende :)
Çocuklar ne alemde
Canım bir ayda 5 kilo vermiş oldun dimi bu idael rakam harika gidiyorsun2.ay başlangıç 71.6 kg 22.03.17 Çarşamba
1.Gün
Sabah:
7:50 limonlu su
8:30bi dilim peynir
Spor
Light Sütlü Türk kahvesi
1 kuru erik
Öğle:
13:00 yarım bardak ayran
13:20 bimdeki mini kornet
15:25. 1 tabak haşlanmış brokoli
1 kase yoğurt
16:30. Bi ısırık çiğköfte dürüm
Bi ısırık maydanozlu poğaça
17:15 form çay
17:35 3 kuru erik
1kk peynir
Akşam: yeşil elma yoğurt
Form çay
Su: 2'ye tamamlıycam
Spor: 120 dk yürüyüş+koşu
30 dk spor aletlerinde ve evde egzersiz
9-KmKahsen sahgull @ayulduzz Zerosima
Evet 5.6 kg gitti tam 1 ay oldu bakalım bu ay da 6 gitse hedefim deyimCanım bir ayda 5 kilo vermiş oldun dimi bu idael rakam harika gidiyorsun
Yehhu hadi canım yaparsın senEvet 5.6 kg gitti tam 1 ay oldu bakalım bu ay da 6 gitse hedefim deyim
Anneliğin cilvesi canım ilk 2 yıl böyle sonra en azından 5 6 saat bütün uyuyabileceksinGece uykusuzluğa hiç dayanamıyorum ya bütün gün basim ağrıdı hala gecmedi
Ya benimki gece çok güzel uyuyordu son bir aydır sürekli uyanıyor bende hiç alışık değilim ya erken yatıyorum yine ise yaramiyorAnneliğin cilvesi canım ilk 2 yıl böyle sonra en azından 5 6 saat bütün uyuyabileceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?