Kızlar merhaba.8
dün bugün hiç giremedim ya bi türlü fırsat bulupta şu bilgisayarı açamadım...
yorgunlktan ölüyorum..
cansucum.. eş tik seninle ama yeterince yazamazdım sende artık benlimle eşleşmek istemezsin
Seebuyumu puanlıyorum bu hafta.. Haticecim söz hergün girip bakıcam canım
Dün yediklerim:
sabah: kepek ekmekli tost
arada: kuruyemiş
öğlen: 1 dilimlenmiş domates yanında italyan mozzerella (peynr) bu ikisini salata niyetine yedim..
bir parça balık ve yanında karışık salata
arada: kuru yemiş
Akşam: buğdaydan pilav yaptım 4 yemek kaşığı buğgay pilavını bir kağıse yoğurta kyup yedim..
2.5 litre su
spor yapmadım
bugün yediklerim:
sabah: 1 parça peynir ve ekmek
öğlen: file balık (üzerinde beşamel sosu vardı.. yanında 1 çatal patates kızartması ve salata
akşam:maalesef hamburger..
ama merak etmeyin cezasını verdim ve bugün on dakika yerine yarım saat koştum 8 egzersiz yaptım
2 litre su içtim..
Olurmu hiç öyle sey canım.Hepimizin mutlaka işleri vardır.Giremeyip yazamayabilir menüsünü ara sıra bakmayın bana öyle her gün yazıyorum diye.Tatildeyim ondan okul bi başlasın heleki final zamanı hiç yazamam belki
seebu henüz bugünkü menüsünü paylaşmamış... paylaşınca puanlarını vericem..
hıı birde hatice unutmadan soriim dün gelip kendi menünü paylaşıp çıkmışsın demişsin seebuyu puanlamadım dün.. ama sadece pazartesi - cuma arası puanlamıyormuyduk? bana öyle denmişti..
canım 6 öğün çok güzel olursa ve su ve spor varsa eminim kilo verecek ki bu kişi 5 boncuğu haketmiş ama boncukları fazla fazla veriyorsak boncuk 1. olur kilo veremez o yüzden dedim buradaki amacım eşi olduğumuz kişiye iyi koçluk yapalım onu motive edelim düşüncesi ama fikirlere açığım
ben de akşam yorumlayalım diyorum gündüz değil amaa aynı gün olsa daha iyi olur diye düşünüyorum
tek sayıdayız o yüzden 3lü gruplamıştım ama istemiyorsanız tamam
nazar boncuğu gruplarımız
cansu- hatice
seebu- S.A.
samanyolu-pinup
serap için de yeni bir arkadaş davet ettim gelirse onunla eş olsun gelmezse serapın menüleri de hepimiz yorumlayalım
bir de takımda her hafta bir iş bölümü olsun istiyorum herkes bir görev üstlensin ki sorumluluk alıp takımdan kopmasın
:26:canım sen bana sitem mi ediyorsun sanki
evet boncuk tablomuzu pazartesi-cuma yapıyoruz ama diğer günler de yorumluyoruz kızma S.A.cım boncuklar bizi motiive ediyor ya haftasonu buna daha çok ihtiyacımıız var
Tamam o halde bundan sonra ertesi güne aksatmak yok boncukları..
Canım ben sayı olarak yetmediğimizi farketmedim benim kiside bir fikirdi ama bakalım serap arkadaşımız gelecekmi :)
Bundan sonra boncuklarıda fazla fazla vermek yok kaçamağın en ufağında bile bonkörlük yapmak yok..
eğer arkadaşımız suyu için 1 litre demişse tamamlayacağını umuyorum diyerekte boncuğu vermiyoruz taaki iki litre su içtim diyene kadar.. böyle olurmu haticE??
ayyy içim gitti şimdiii tabiiikiii sitem etmiyorumhiç olurmu öyle şey sadece kafam karıştı ya neolur kusura bakma bi an fevri yazmışım ama anlamadığım için eeh bende hergün gelsem anlayacam yani
evet canım çok haklısın tam da böyle olmalı serap bugün geleceğini söylemişti ama yok daha ben haftasonu da girilmesini çok istiyorum çünkü seebunun da dediği gibi en büyük kaçamakları haftasonu yapıyorum
tamam canım sanki çok sinirlenmişsin gibi algıladım bian yazdıklarından sanal ortam sıkıntıları
ne güzel bugün sen gelmişsin erkenden ama bu sefer de diğer kızlar yok akşamları bir ortak buluşma saati belirlesek herkese uyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?