Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Olsun canim kndmizi simartalim. Bende haftasonu kendime italyan pizzasi ismarlamayi dusunuyorm:))

Olsun canim kndmizi simartalim. Bende haftasonu kendime italyan pizzasi ismarlamayi dusunuyorm:))

Aynen canim simartalim kendimizi. Buda bir motive sekli aslinda. Dun biraz kayinvalidemle konustuk. Bana cikolata yememem gerektigini soyledi

Kendisi hic yemezmis cani cekmezmis.
Ama benim canim cok cekiyo ve yemiyorum simdi senle ben birmiyiz diyemedim

Sabah
3kasik menemen
4dilim peynir
Biraz reçel
İki dilim ekmek
Öğle
Bir koca tabak kara lahana yemeği
Bir dilim ekmek
Ara
Bisküvi reçel ve tahin helvasi çay yedim maalesef
Aksam
Salata
Lahana yemeği bir tabak
3kasik taze fasulye
3 litre su

Teşekkür ederim canım en az kaçamak olsun istiyorum yediğimiz her kaçamak bizi bir hafta iki hafta hatta daha fazla geri götürecek diyorum kendimi tutuyorum.
bende misafirden gezmeden bi kaç gündür yediğim içtiğimiz hesabı yok ama umutsuzlukt yok yarın sabah tartılıp başlıyorum her cuma tartılıcam 62 olmadan bırakamıycam bu sefer çevremdekiler iyisin böyle kilo verme dedikçe gevşiyorum artık hiç bir söz yolumdan döndüremez aynada memnun olduğum görüntüye kavuşmak istiyoru

Bu arada esimde bende beraber zayıfladı pek istemesemde pasta börek yapmıyorum ondan yaaa çok yemk yemeyi sevmez hazır şeyler seviyor
benimkide kilo aldı gece yiyip yatıyor sabahları beraber yürüyelim diyorum ama pekde umutlanmıyorum uykuyusever kalkmaz gibimi geliyor

Aynen çevre iyisin dedikçe kendimizi dalıyoruz.o hatayı bir kere yaptım bir daha yapmam artık
Birde annem hergun yüzün çöktü ye azıcık dedikçe nasıl sinirleniyorum aslında ben böyle iyiyim siz yiyin diyorum

ya bi dilimle yetinsek kilo almayınızda illa şişene kadar yiyecek ahh ahh bi kararında yemeyi öğrenemedik
Off pizza mı Allah'ım nasıl severim nasıl dediğin gibi asla bir dilimle doymam önce gözüm doyacak ah ah yediğimiz pizzalar şimdi kilo olarak yapıştı iste

Menüm

Sabah
1 wasa
1 bardak çay

Öğlen
1 porsiyon kuşbaşı et
1 tabak salata
1 ayran
1 wasa

Ara
Sek quark

Ara
1 avuç badem

Aksam
5 yk kadar mantar sote
2 bardak ayran
Salata
Yarım wasa

1 bardak soğan suyu
2.5 litre su daha içerim
1 bardak normal çay
1 bardak yeşil çay

Spor
30 dakika egzersiz hareketleri

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 510. ETAP SONUÇ LİSTELERİ

( 17 - 24 MART)

TAKİM DERECELERİ

9.Takım..............%0,945
3.Takım.................%0,702
4. Takım..................%0,587

BİREYSEL DERECELER

1. saimeberen (8.takım) ........%2,23

2. fancynancy (5. Takım).........%2,20

3. Esrasi (8.takım)
.........% 2,19

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…