- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Olsun canim kndmizi simartalim. Bende haftasonu kendime italyan pizzasi ismarlamayi dusunuyorm:))Menum
Kahvalti
Musli
Ara
2 ceviz
1 kuru incir
1 parmak boyunda grissini
Ogle
1 ttahilli ekmek
2 yk mantar sote
4-5 tane ceviz buyuklugunde turp
ODUL (Artik neyin oduluyse)
Eki Görüntüle 1972917
Aksam
Sebzeli kepekli makarna
Su 2 lt
Spor : Kizlar bugun 2.30 da evden ciktim 4.30 a kadar yurudum 10000 adim atmisim 6000 kusuru saglikli tempoymus.
Birazdan bir kahve icerim.
Belkide bir kupa yesil cay.
Olsun canim kndmizi simartalim. Bende haftasonu kendime italyan pizzasi ismarlamayi dusunuyorm:))
Pizzayı bende çok seviyorum haftada enaz iki kez yerdik esimde sever şimdi ne zaman yaptım aldık hatırlamıyorumOlsun canim kndmizi simartalim. Bende haftasonu kendime italyan pizzasi ismarlamayi dusunuyorm:))
bende misafirden gezmeden bi kaç gündür yediğim içtiğimiz hesabı yokTeşekkür ederim canım en az kaçamak olsun istiyorum yediğimiz her kaçamak bizi bir hafta iki hafta hatta daha fazla geri götürecek diyorum kendimi tutuyorum.
bende severim çayla ne güzelde gider:)Pizzayı bende çok seviyorum haftada enaz iki kez yerdik esimde sever şimdi ne zaman yaptım aldık hatırlamıyorum
Gece TV izlerken reklamlarda çıkınca söylerdik biz o zmn çok severim tam kilo yapar:))bende severim çayla ne güzelde gider:)
benimkide kilo aldı gece yiyip yatıyor sabahları beraber yürüyelim diyorum ama pekde umutlanmıyorum uykuyusever kalkmaz gibimi geliyorBu arada esimde bende beraber zayıfladı pek istemesemde pasta börek yapmıyorum ondan yaaa çok yemk yemeyi sevmez hazır şeyler seviyor
ya bi dilimle yetinsek kilo almayınızda illa şişene kadar yiyecek ahh ahh bi kararında yemeyi öğrenemedikGece TV izlerken reklamlarda çıkınca söylerdik biz o zmn çok severim tam kilo yapar:))
Öğrendik öğrendik (=ya bi dilimle yetinsek kilo almayınızda illa şişene kadar yiyecek ahh ahh bi kararında yemeyi öğrenemedik
Aynen çevre iyisin dedikçe kendimizi dalıyoruz.o hatayı bir kere yaptım bir daha yapmam artıkbende misafirden gezmeden bi kaç gündür yediğim içtiğimiz hesabı yokama umutsuzlukt yok yarın sabah tartılıp başlıyorum her cuma tartılıcam 62 olmadan bırakamıycam bu sefer çevremdekiler iyisin böyle kilo verme dedikçe gevşiyorum artık hiç bir söz yolumdan döndüremez aynada memnun olduğum görüntüye kavuşmak istiyoru
Off pizza mı Allah'ım nasıl severim nasıl dediğin gibi asla bir dilimle doymam önce gözüm doyacak ah ah yediğimiz pizzalar şimdi kilo olarak yapıştı isteya bi dilimle yetinsek kilo almayınızda illa şişene kadar yiyecek ahh ahh bi kararında yemeyi öğrenemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?