Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kızlar bugünkü menü felaket
Sabah 09:00
Yağsız omlet
Bir dilim peynir 4 zeytin
İki lokmalik simit
Şekersiz cay

Ara Türk kahvesi
Çikolata

Akşam16:30
Piknikteydik
Izgara kanat 5 tane
Ayran
Patlıcan salata
Yarim lavaş

Ara:
Biraz cips
Çay ve Türk kahvesi
Spor

Sabah 45 dk parktaki egzersiz hareketleri
Akşam üstu
1,5 saat yürüyüş
Birazdan 30 dk ziplicam

Su iki lt

OnDeryaa

Kizlar biraz icimi dokmek istiyorum size
Sofradan her kalktigimda acim. oyle akilalmaz kacamaklarimda yok hatta nerdeyse hic yok. canim cok tatli istediginde kuru uzum yiyorm. yada 1 kare bitter kahveyle.
Ya aslinda ben gecen sefer cok guzel vermistim kilolarimi. Cunku yuruyordum evde leslie yapiyordum. Simdi neden olmuyor? Cunku basedemedigim ve benden biran olsun ayrilmayan oglum var. Surekli emziriyorum. Ve bana cok duskun. Asla sikayet degil olurum onun yoluna. Ama kendimede zaman ayirmak istiyorum. Gun icinde uyursa 3 saat uyur. Oda hergun degil. o zaman diliminde yemekmi yapayim ev isimi sasiyorum. Durup leslie yapsam ev isi kaliyor. Ev isi yapsam spor kaliyor. Akil verin bana ben ne yapayim. Vermek istiyorum kilolarimi

Seninki iyiymiş canım benim max 1 buçuk saat uyur ev topla süpür sil ütü çamaşır hep bu 1 buçuk saatte yaparım işim bitince hemen leslie açıyorum kızım uyanana kadarda yapabildiğim kadar spor kalkınca nefes nefese oluyorum ve kızımla maratona başlıyorum benden şanslısın

Azim ve hirsi ben bu grupta hissetmistim. Sanirim ozamanlar grupla daha ic iceydim suana kadar pek tanisamadik.

Kızlar çok özürdiliyorum netim Yok Giremiyorum dün spor yapamadm Şehir dışından misafirim vardı OnDeryaa
Bugün sabah 1dlm Ekmek yumurta salata
Öğle 5kaşık kısır 1Portakal
Aksam coRba yoğurt
Spor 1sa Yuruyus

Azim ve hirsi ben bu grupta hissetmistim. Sanirim ozamanlar grupla daha ic iceydim suana kadar pek tanisamadik.
Anne degilim. 2.5senedir evliym.sabah 7gibi evden cikip aksam 7de evde oluyorm.yemeklerimi her gun icin ayri yemek olarak pazar gununden yapiyorm.3gune yemegm oluyor. 4.gun kahvalti tarzi5.gun makarna fln derke. Haftayi kapatiyorm.kendime bole kolaylik buldm.ayrica yemek yiyip hemen spor salonuna iniyorm.donuyorm dus al cay ic esle sohbet derken inan gunyetmio. Haftasonu esim hep bsylr yplm gezelm istio.ama ben temizlige basladimsa duramiyorm. Herkesin gonlu olsn derken asiri yoruluyorm.
Ayrica bebeginden sikayet ettigini hissetmissin.kendini suclu hissettn sanirim. Sikayette edebilirsin canim.insaniz biz. Yorulabiliris. Yari yolda tokezleyebiliris. Daha cok kucuk bir bebektende masumca sikayet edebiliriz. Bu seni kotu anne yapmazki. Once bir derin nefes al:)
Sen nasil gorunmek istiosun bunu dusun. Nsl olsan mutlu olrsn bunu dusun bence spor icin islerini aksatma eger takintiliysan. Ben evde is varken sporu anca sabah uyanip salona inip ordn donunce yapabilrm. Sen once sunu dusun.evi halletsem mi mutlu olrm spor yapsam mi. Eger ev isiyse.ozaman onu yap ki kafan rht olsn.spor yaparken aklin bir yandan iste olcksa bosver kendine stres kaynagi bulms olma.
Gunde 30dk ayiramaz misn canim. Butn islern bittgnde bebeginde uyurken 30dk 40dk nzli vakti yapamaz misn kendine. Terini attgnda ustndeki stresnde bitecek.kendin icn bsy yptgn icn mtlu da olcksn. Onu dusun. Ve yarndan itibaren kendine 30dklik 40dklik nzli vakti yap.yap ki snnde kendine bir zamanin olsn.
Umarm azicikta olsa icini

5.Gün

Sabah:
11:30 1peynirli krep 2 çay 1 tatlı kaşığı kahvaltılık çemen

Öğle: 16:10 4-5 kaşık yeşil karışık salata

Akşam:
18:30. 3 kasap köfte 3 tavuk kanat mangal biraz salata bi dilim kadar ekmek yarım bardak fanta bi tutam ayçekirdeği

Su: 2.5 litre +300 millik form çay
Spor: basen ve bacak egzersizi 15 dk

5.Gün

Sabah:
11:30 1peynirli krep 2 çay 1 tatlı kaşığı kahvaltılık çemen

Öğle: 16:10 4-5 kaşık yeşil karışık salata

Akşam:
18:30. 3 kasap köfte 3 tavuk kanat mangal biraz salata bi dilim kadar ekmek yarım bardak fanta bi tutam ayçekirdeği

Su: 2.5 litre +300 millik form çay
Spor: basen ve bacak egzersizi 15 dk

o kadar guzel yazmissinki seni opmek istiyorum inan canimsin ben duygularini cok agir yasayan bir insanim ve her is mukkemmel olsun diye cabalarken kendime firsatim kalmiyor ama bana oyle guc verdinki yarin hersey cok daha guzel olacak

Sabah
3bardak cay
2buyuk dilim beyaz ekmek
6zeytin
Omlet
2Kk peynir
2Parca koy peyniri

Aksam
Cacik
1tavuk sis firinda

Spor OnDeryaa
40Dk yuruyus 3.6km
30dk fatburn yatay bisiklet 15km

Su
2Litre
Canımmm menü herzamanki gibi süper spor çok iyi umarım karşılığını alırsın

Hey maaşşallahh spora gel kk böyle spor görmedi. Bacım şuan sağlam mısın kol bacak yerinde mi

Menün güzel canım ekmek nekadar bilmiyorum ama spor da iyi

Canım 15 dk spor yazdım sana aktif olarak aritmini arttıracak temponu tahmin ederekten

Olucak canım yavaş yavaş alışıcaz birbirimize hepimiz Yen'i sayılırız. Neler yaptık neler yedik ama ders aldık ertesi gün tertemiz başladık. Sen de sabah kalkınca güzel bir enerjiyle ben artık sağlıklı ve istediğim kiloda olucam. Kendim için bişeyler yapmalıyım diyip güne başlıycaksın tamam mı
Hadi bakalım moral bozmak Yok
Sen değerlisin unutma kendin değer verip bişeyler yapmalısın ki herkes değer versin

Bugun seninde mangal gunundu anlasilan :) Fanta yerine ayran icseydin daha iyi olurdu sanki :)

Bugun seninde mangal gunundu anlasilan :) Fanta yerine ayran icseydin daha iyi olurdu sanki :)
Yoktu arkadaşlar doldurmuş içmiyorum dedim iç işte diye zorlayınca yarısını içebildim. Çok şekerli yaa unutmuşum tatlıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…