Daha yeni başladık cnm olur mu öyle şeyykendime guvenimi kaybediyorum sanirim
Seninki iyiymiş canım benim max 1 buçuk saat uyur ev topla süpür sil ütü çamaşır hep bu 1 buçuk saatte yaparım işim bitince hemen leslie açıyorum kızım uyanana kadarda yapabildiğim kadar spor kalkınca nefes nefese oluyorum ve kızımla maratona başlıyorum benden şanslısınKizlar biraz icimi dokmek istiyorum size
Sofradan her kalktigimda acim. oyle akilalmaz kacamaklarimda yok hatta nerdeyse hic yok. canim cok tatli istediginde kuru uzum yiyorm. yada 1 kare bitter kahveyle.
Ya aslinda ben gecen sefer cok guzel vermistim kilolarimi. Cunku yuruyordum evde leslie yapiyordum. Simdi neden olmuyor? Cunku basedemedigim ve benden biran olsun ayrilmayan oglum var. Surekli emziriyorum. Ve bana cok duskun. Asla sikayet degil olurum onun yoluna. Ama kendimede zaman ayirmak istiyorum. Gun icinde uyursa 3 saat uyur. Oda hergun degil. o zaman diliminde yemekmi yapayim ev isimi sasiyorum. Durup leslie yapsam ev isi kaliyor. Ev isi yapsam spor kaliyor. Akil verin bana ben ne yapayim. Vermek istiyorum kilolarimi
Daha yeni başladık cnm olur mu öyle şeyy
Hadi bakalımm
Daha listeye giricen
Anne degilim. 2.5senedir evliym.sabah 7gibi evden cikip aksam 7de evde oluyorm.yemeklerimi her gun icin ayri yemek olarak pazar gununden yapiyorm.3gune yemegm oluyor. 4.gun kahvalti tarzi5.gun makarna fln derke. Haftayi kapatiyorm.kendime bole kolaylik buldm.ayrica yemek yiyip hemen spor salonuna iniyorm.donuyorm dus al cay ic esle sohbet derken inan gunyetmio. Haftasonu esim hep bsylr yplm gezelm istio.ama ben temizlige basladimsa duramiyorm. Herkesin gonlu olsn derken asiri yoruluyorm.Azim ve hirsi ben bu grupta hissetmistim. Sanirim ozamanlar grupla daha ic iceydim suana kadar pek tanisamadik.
Anne degilim. 2.5senedir evliym.sabah 7gibi evden cikip aksam 7de evde oluyorm.yemeklerimi her gun icin ayri yemek olarak pazar gununden yapiyorm.3gune yemegm oluyor. 4.gun kahvalti tarzi5.gun makarna fln derke. Haftayi kapatiyorm.kendime bole kolaylik buldm.ayrica yemek yiyip hemen spor salonuna iniyorm.donuyorm dus al cay ic esle sohbet derken inan gunyetmio. Haftasonu esim hep bsylr yplm gezelm istio.ama ben temizlige basladimsa duramiyorm. Herkesin gonlu olsn derken asiri yoruluyorm.
Ayrica bebeginden sikayet ettigini hissetmissin.kendini suclu hissettn sanirim. Sikayette edebilirsin canim.insaniz biz. Yorulabiliris. Yari yolda tokezleyebiliris. Daha cok kucuk bir bebektende masumca sikayet edebiliriz. Bu seni kotu anne yapmazki. Once bir derin nefes al:)
Sen nasil gorunmek istiosun bunu dusun. Nsl olsan mutlu olrsn bunu dusun bence spor icin islerini aksatma eger takintiliysan. Ben evde is varken sporu anca sabah uyanip salona inip ordn donunce yapabilrm. Sen once sunu dusun.evi halletsem mi mutlu olrm spor yapsam mi. Eger ev isiyse.ozaman onu yap ki kafan rht olsn.spor yaparken aklin bir yandan iste olcksa bosver kendine stres kaynagi bulms olma.
Gunde 30dk ayiramaz misn canim. Butn islern bittgnde bebeginde uyurken 30dk 40dk nzli vakti yapamaz misn kendine. Terini attgnda ustndeki stresnde bitecek.kendin icn bsy yptgn icn mtlu da olcksn. Onu dusun. Ve yarndan itibaren kendine 30dklik 40dklik nzli vakti yap.yap ki snnde kendine bir zamanin olsn.
Umarm azicikta olsa icini
Canımmm menü herzamanki gibi süper spor çok iyi umarım karşılığını alırsınSabah
3bardak cay
2buyuk dilim beyaz ekmek
6zeytin
Omlet
2Kk peynir
2Parca koy peyniri
Aksam
Cacik
1tavuk sis firinda
SporOnDeryaa
40Dk yuruyus 3.6km
30dk fatburn yatay bisiklet 15km
Su
2Litre
Hey maaşşallahh spora gel kk böyle spor görmedi. Bacım şuan sağlam mısın kol bacak yerinde miBugünkü menüm sabahsaat 6da1tane late 1tane tulumba tatlısı
Saat13 te1tane yumurta 1parca peynir 4tane yeşil zeytin
Form cay 2tane petibör buskuvı
Saat 16.00daiki çatal omlet küçük bır parca peynır
Aksam 1kase bezelye yemeyi
2.5 su 120 dakika tempolu yürüyüş
15 dakika bacak 15 dakika kol çalıştırma 60 dakika lesli 20 dakikada plates@anterior
Menün güzel canım ekmek nekadar bilmiyorum amaKızlar iyi akşamlar
Kahvaltı 11.00
3 zeytin
1 salatalık
1 çay kaşığı bal
1 tutam maydanoz
1 kroket
15.30 ara pul biberli yoğurt
17.30 akşam yemeği
4 tane köfte
Ekmek
Salata
1 kaşık pilav dışarda yedik 1 aydır dışarıda yemeğe gitmemiştik diyet yapıyorum diye
Pazar dönüşü 18.30
4 çilek
5 çağla
2 ceviz
1 mil leslie
15 dakika basen hareketleri
40 dakika yürüyüş
70 dakika toplam
Canım 15 dk spor yazdım sana aktif olarak aritmini arttıracak temponu tahmin ederektenBenim menü
Sabah
Patlican salatasi yogurtlu
Biraz peynir
3 yada4 çatal sucuklu yumurta
Domates salatalik
Ara
Bir avuç ayçekirdegi
Aksam
Mangal tavuk
Domates, salatalik, biber
Ayran
Spor dağbayir yürüdüm top felan oynadim ama dakikali değil
Su 2 litre
Olucak canım yavaş yavaş alışıcaz birbirimize hepimiz Yen'i sayılırız. Neler yaptık neler yedik ama ders aldık ertesi gün tertemiz başladık. Sen de sabah kalkınca güzel bir enerjiyle ben artık sağlıklı ve istediğim kiloda olucam. Kendim için bişeyler yapmalıyım diyip güne başlıycaksın tamam mıAzim ve hirsi ben bu grupta hissetmistim. Sanirim ozamanlar grupla daha ic iceydim suana kadar pek tanisamadik.
5.Gün
Sabah:
11:30 1peynirli krep 2 çay 1 tatlı kaşığı kahvaltılık çemen
Öğle: 16:10 4-5 kaşık yeşil karışık salata
Akşam:
18:30. 3 kasap köfte 3 tavuk kanat mangal biraz salata bi dilim kadar ekmek yarım bardak fanta bi tutam ayçekirdeği
Su: 2.5 litre +300 millik form çay
Spor: basen ve bacak egzersizi 15 dk
Yoktu arkadaşlar doldurmuş içmiyorum dedim iç işte diye zorlayınca yarısını içebildim. Çok şekerli yaa unutmuşum tatlıyıBugun seninde mangal gunundu anlasilan :) Fanta yerine ayran icseydin daha iyi olurdu sanki :)
Ah o arkadaslarr ahh :) belli bir sure icmeyince garipsiyor zaten insan :)Yoktu arkadaşlar doldurmuş içmiyorum dedim iç işte diye zorlayınca yarısını içebildim. Çok şekerli yaa unutmuşum tatlıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?