az olmuş yarım saat yapaydın en azındanGünaydın
Dün sporumu geç yaptığım için yazamadım. Azicikda olsa yaptim.
60 mekik
Bacak ve kol çalıştırma toplam 15 dk sürdüOnDeryaa
ellerine sağlık bacımKızlar iki kişi etiketlemiş sadece tek tek geri gittim. sporlar gözümden kaçan varsa söyleyin
chemistry_eng @20_KELEBEK @Gencanne68 @Nurumcan94 @Yasnira Kaydasay77
Yazdım defterime. Başka var mı
bahar geldi yaz kapıda ilgimizi yemeğe değil spora yürüyüşlerw verelim güzellikBen de cok kacirdim bugun
Ama cikarmak istemedim.
o kadarda vahim değil durum sporlar güzel cumaya hiç kaçamak yapma eksi bile olursunKacamakli menum. Cumaya kadar daha kacamak yok!
Sabah
Karisik sebze 2 damla yagda kavurdum
Bir kucuk kase misir gevregj
Sutlu kahve
Ara
1 kucuk paket pizza kraker
2 isirik armut
Ogle
Tavuk gogsu avuc ici kadar
1 brd Ayran
Tam bugday ekmegi ile sucuklu mozerellali tost
Aksam
5-6 lokma et
3-4 kasik ispanak
Yarim dilim ekmek
Salata
Su 2.5 lt
Spor
30 dk yuruyus
10 dk eliptik
10 dk dambil ile kol
5 dk bacak
5 dk karin egzersizleri
kuzu ya niye bu kötülüğü kendine yaptınValla gittim çıkardım hepinizden özür diliyorum. Tiksindirdiysem ama ben üzüntüden uyuyamıycaktım saat 3'e geliyo artık içim rahat yatabilirim noolur yazmadım sayabilirsiniz
Bugün pazar spor hak getirekuzu ya niye bu kötülüğü kendine yaptınallah korusun bunu alışkanlık haline getirirsen sonu hastalık kaçamak yapmasaydın iyiymiş lakin bu gün sporla az yemekle telafi ederdin
bendw dünyaları yedin sandın bu kadarcık içinmi kendine o işkenceyi yaptınÇok peynirim var dı ne yapsam diye tarif ararken
http://www.nefisyemektarifleri.com/sipsak-peynirli-salcali-ezme-kahvaltilik/ Buldum 2 yemek kaşığı çeyrek lavaşa sürdüm bi minik(bayramlık) çikolata tombi cips 10 topçuk kadar
dışarı çıkın hepbirlikte yürüyüş yapın çok iyi gelicekrşrBugün pazar spor hak getire
Evi toplayım. Çocuklar eşim hazır olana kadar egzersiz yapabilirsem inşallah yapayım
1 saat yerlerde dolandım yapmaya çalıştım aktif olduğum süreyi yazdım canım yaaz olmuş yarım saat yapaydın en azından
Cnm spor Yok muBünüm iğrenç geçti
Sabh nesil tarçın 5 badem karıştırıp yedim
Öğle Çeyrek ekmek arası peynir 2pOrtakal
1 Dlm Baklava
Aksam çorba 1 Dlm Beşamelli mantar
vavvv süpersin kaptanımselam kızlar akıllı saatler kendini geri almış ya spor salonuna 1saat erken gelmişim dedim yürüyüş yapıyım bari 1bucuk saat yürüyüş 45dk plates şuan pertim eve gidip kahvaltı yapmak istiyorum biran önce çok acıktımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?