Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar akıllı saatler kendini geri almış ya spor salonuna 1saat erken gelmişim dedim yürüyüş yapıyım bari 1bucuk saat yürüyüş 45dk plates şuan pertim eve gidip kahvaltı yapmak istiyorum biran önce çok acıktımm

o kadarda vahim değil durum sporlar güzel cumaya hiç kaçamak yapma eksi bile olursun

Valla gittim çıkardım hepinizden özür diliyorum. Tiksindirdiysem ama ben üzüntüden uyuyamıycaktım saat 3'e geliyo artık içim rahat yatabilirim noolur yazmadım sayabilirsiniz
kuzu ya niye bu kötülüğü kendine yaptın allah korusun bunu alışkanlık haline getirirsen sonu hastalık kaçamak yapmasaydın iyiymiş lakin bu gün sporla az yemekle telafi ederdin

bugünde bol koşturmali bir gün oğlanın kursları var onu götürmem ve beklemem lazım ev feci durumda çamaşır sil süpür yapmam lazım dip köşe ve hava güzel kızı gezdirmem lazım artık evde tutamıyorum bu canavarları :) akşamada yüzde bir milyon kaynım lar gelir nasıl yapmalı nasıl yetişmeli bu hayat koşturması na :)

kuzu ya niye bu kötülüğü kendine yaptın allah korusun bunu alışkanlık haline getirirsen sonu hastalık kaçamak yapmasaydın iyiymiş lakin bu gün sporla az yemekle telafi ederdin
Bugün pazar spor hak getire
Evi toplayım. Çocuklar eşim hazır olana kadar egzersiz yapabilirsem inşallah yapayım

vavvv süpersin kaptanım

Sabah
3bardak cay
2buyuk dilim beyaz ekmek
6zeytin
Omlet
2Kk peynir
2Parca koy peyniri

Aksam
Cacik
1tavuk sis firinda

Spor OnDeryaa
40Dk yuruyus 3.6km
30dk fatburn yatay bisiklet 15km

Su
2Litre

Bugünkü menüm sabahsaat 6da1tane late 1tane tulumba tatlısı
Saat13 te1tane yumurta 1parca peynir 4tane yeşil zeytin
Form cay 2tane petibör buskuvı
Saat 16.00daiki çatal omlet küçük bır parca peynır
Aksam 1kase bezelye yemeyi
2.5 su 120 dakika tempolu yürüyüş
15 dakika bacak 15 dakika kol çalıştırma 60 dakika lesli 20 dakikada plates@anterior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…