Iyiyim cnm geçmisi bitirip hemen geliyorum.
Öğlen çok olmuş ama digerleri iyi cnm. Afiyet olsunSabah
sucuklu Ikı yumurta
Uc dılım peynir
Domates
Bir surum recel
Ogle
Bır kucuk acma
Bır kurabiye
Bır dılım bıskuvı tatlısı
Aksam
Bır kepce mercımek corbası
3 kaşık tavuk sote
Bır dılım ekmek
2 lıtrr su
Oglen yedıklerımı mısafırlıge gıttık yaşlı teyze fln vardı mecbur yedım ayıp olurdu
Kuzum sanki patatesler fazla olmuş ama gerisi güzel afiyet olsun cnm.Menüm
Sabah
1 haşlanmış patates
1 şu bardağı yoğurt
Öğlen
2 haşlanmış patates
1 şu bardagi yoğurt
Akşam
2 tane sek quark
Yarım muz
1 avuç çiğ çerez
2 litre su 3 e tammalnacak
1 kupa soğan suyu
1 şişe maden suyu
1 kupa yeşil çay
Spor
30 dakika egzersiz hareketleri bacak karın kol... @Anterior
Hiim yeni gördum cnm detoksmuş ozaman menü süperKuzum.bu hafta yogrt patates diyetine başladım bakalım neler olack midem cok yandi bugün ne yaktı anlamadım ama
Canım patates yogurt diyeti olduğu için miktarlar böyle onları da yemeseydm çok acıkırdimKuzum sanki patatesler fazla olmuş ama gerisi güzel afiyet olsun cnm.
Hiim yeni gördum cnm detoksmuş ozaman menü süper
Süpersin canım. Afiyet olsun süperiz valla bu hafta 1.lik kesin bizde:)Evet geçmişi tamamladim
Menüm
Sabah
2 yumurta
2 dilim salam
Biraz peynir
5 tane zeytin
Domates salatalik
Aksam
Yarim tabak yesil fasulye
Salata
Yogurt
Spor 1 saat yürüyüş @Kkli_kadin
Su 2 buçuk litre
Bencede canim kesin birinciyizSüpersin canım. Afiyet olsun süperiz valla bu hafta 1.lik kesin bizde:)
evet canım bende internette baktım baya kaloriliLattenin cok kalorili oldgnu bliyorm.arkdslrmla kahveye ciktgmda mecbur filtre kahve iciyorm.
Ben o diyeti yaptm evet tok kalıyosun acıkmıyosun filan 5 kilo gitmedi ben de ayrıca sıkılıyo insan bi süre sonra. Normal yemeye başladığımda midem okadar kötü oldu ki kaç gün. tövbe ettim o tarz diyetlere. Yapıp yapmamak senin kararın ama ben yapmam bidahacanım bişey soracam internetten okudum hurma diyetıle haftada 5kilo verıyormus acaba sağlıklımı bilgin varmı
tesekur ederım canım cevabın için normalde rıtım bozukluğu var bende geçen carsamba lahana kürü yapayım dedım acayıp şekilde çarpıntım oldu çok korktum şükür bıraktıktan sonra rahatladım çok haklisın en iyisi sabır edıp sağlıklı yolda kiloların gitmesini beklemek obur turlu herşey bedenimize zararBen o diyeti yaptm evet tok kalıyosun acıkmıyosun filan 5 kilo gitmedi ben de ayrıca sıkılıyo insan bi süre sonra. Normal yemeye başladığımda midem okadar kötü oldu ki kaç gün. tövbe ettim o tarz diyetlere. Yapıp yapmamak senin kararın ama ben yapmam bidaha
süper cnmSabah
Kepekli krep
Biber havuc kizartmasi 2 damla yag ile
5 zeytin
Sutlu kahve
Ogle
Brokoli uzeri yogurt
Ikindi
Meyveli activia
Aksam
7-8 yagsiz kofte
Salata(marul,pancarkoku,sogan,domates)
Su 2lt
Spor
25dk abs
15dk cardio
@anterior
günaydınGünaydın kızlar
bugün çok enerjik uyandım. Şu an işte olmasam bu enerji ile 10 km yürürdüm...
bügünkü enerjimin iki sebebi var bence biri iyi uyku
diğeri ise ----eksileri görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?