- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
Kuzum.bu hafta yogrt patates diyetine başladım bakalım neler olack midem cok yandi bugün ne yaktı anlamadım amaDetoks gibi olmuş cnm pek aZ yemişsin
Lattenin cok kalorili oldgnu bliyorm.arkdslrmla kahveye ciktgmda mecbur filtre kahve iciyorm.Bugünkü menüm sabahsaat6da 1bardak sütlü turk kahvesı
Saat 11de 1bardak la te
Saat12de1yumurta bir parca peynir 3tane yeşil zeytinle tost
Saat15.00te yeşil cay
Saat16da iki çatal yumurta 1parca ekmek 1parca peynir
Saat21.00kahve 2parca biter çikolata
2.buçuk su 40 dakika plates 30 dakika tüm vücut calıstırma
Akşam pilav olmasaymısta olurmus ama güzelSabah
Tam tahilli dilimin arasnda marul salatalik zeytin peynir
Ara
1hurma
Oglen
2kadinbudu
Salata
3kasik yogurt
Ara
Turk kahvesi
1gunkurusu
Aksam
3yemek kasigi bulgur pilavi
3yemek kasigi firinda turlu
Bol limonlu roka
1Kase cacik
Su
3Litre
Spor @kk_likadin
40Dk 4.6km yuruyus
15dk cardio yatay bisiklet 7km
3Dk squat hareketleri
Cnm suan kilo verme ivmen çok güzelKuzum.bu hafta yogrt patates diyetine başladım bakalım neler olack midem cok yandi bugün ne yaktı anlamadım ama
Haklisin kaptanim. Bulgur pilavi oldgu icin brz icim rht etti. Potasyum fln ddm spor oncesi kasilmalari onler hahaah:)Akşam pilav olmasaymısta olurmus ama güzel
Spor harika cnm
Bu hafta 1. Lik bizde olsun kaptanim belki de iyi gelecek bana azmettim:)))Cnm suan kilo verme ivmen çok güzel
Zorlama çok kendini perşembeler olabilir
Ama bıktırma kendini duraksamalarda yaparsın
Sabah ayni kahvaltiyi yapmsz bitki guzelim:)Menum; iki dilim tahilli ekmek arasina salatalik salam peynir sandvic
Oglen; izgara kofte salata ayran
Aksam; tavuklu akkiz bir dilim ekme
1,5 lt su
Spor yok
Tamam tamma ikna oldumHaklisin kaptanim. Bulgur pilavi oldgu icin brz icim rht etti. Potasyum fln ddm spor oncesi kasilmalari onler hahaah:)
Suyu biraz daha arttır fıstıkkMenum; iki dilim tahilli ekmek arasina salatalik salam peynir sandvic
Oglen; izgara kofte salata ayran
Aksam; tavuklu akkiz bir dilim ekme
1,5 lt su
Spor yok
Senin menuleri ne zaman goriciiiiizzzz:))Tamam tamma ikna oldum
Olsun valla alıştık zirvelereBu hafta 1. Lik bizde olsun kaptanim belki de iyi gelecek bana azmettim:)))
Cnm benim sende iyiki varsınSenin menuleri ne zaman goriciiiiizzzz:))
Hep bize azar hep bize laf. Hadi bakalim meydana:)))))
Ya kaptanim buarada hepiniz iyiki varsiniz. Dert ortagim oldunuz burada.
Gercekten temizliyor mu canim. Oyle bir aksiyona bende girsem mi.N Nurumcan94 canım soğan suyu hamile kalmadan rahmim temizlensin diye içmiştim kilo vermeye yardımcıysa içeyim normalde soğan yemem ama suyunu sevmiştim
Her kadın 6 ayda bir reglden 1 hafta sonra başlayıp 15 gün sabah ve akşam yemeklerden önce içmeli diye okumuştum annem ve kayınvalidemede önerdim çok rahatlatmıştı akıntı ve ağrı oluyor güzel sonuçlar alınıyor canım emzirenlerinde sütünü arttırıyor iyi ki varsın soğan <3Gercekten temizliyor mu canim. Oyle bir aksiyona bende girsem mi.
Kuzum aslinda ben bebek istediğim. İçin içiyorum kilo vermeye etkisi de varmış daha farketmedim 1 hafta oldu içiyorum 1 hafta daha iciçem rahmim temizlensin istedim bendeN Nurumcan94 canım soğan suyu hamile kalmadan rahmim temizlensin diye içmiştim kilo vermeye yardımcıysa içeyim normalde soğan yemem ama suyunu sevmiştim
Aynenn canlarimm 1. Lik ıstiyorummm takımımız süper biz bunu hak ediyoruz o yüzden 3 gün çok önemli haydi kizlarrr bastırınnnnnOzamannnn 3 gün herkes asılsın kızlarrrr
N Nurumcan94 birincilik istiyorrr bizede destek olmak düşerrr
Bol proteinli az karbonlu menüler görelim
Perşembede bi detokss
Birincilik kaçınılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?