Şukdr ugrasima hala sabitim hala sabitim. Bugn elma tarcin yapcm. Bakalim odem mi var.ay ne odemi ya. Kendimi kandirmiyim
Saat çok uzun malesef canım acıkırsın erken kalktığın için akşamları çorba iç bir süre sana diyorum benim tartı kıpırdamıyor canım sıkıldı sabah sabahSanirim degistirmem lazm ama aksam 4te yiyememki anca ztn 7de evde oluyorm.isyerine gtrpte muhafaza edemem. Sabah8 de yiyorm ztn. Bilemedm. Snce nsl yapsam
Aa iyiymiş o zaman yaa boşuna kızmıyiimm kendime.Hemen hemen aynı almışız bende 220 aldımbende 7 yıldır hiç kitap açmadan girdim sınava
Yine biz iyiyiz bir arkadaş dersaneye gidip girdi 250 aldı
Aa iyiymiş o zaman yaa boşuna kızmıyiimm kendime.
ben 350 den aşağı hiç bakmıyom puan gözüyle 180 baraj diyo ama alan bölüm Yok o rakamlaramaliye 350 istiyo. Bende iki yıllık muhasebe seçicem mecbur 4'e tamamlarım iktisadı.
sınav a girerim sonunda amacıma ulaşırım inşallah.
Bende 2 yıllık açık yazıp sonra 4e tamamlamayı düşünüyorum inşallah hakkımıza hayırlısı
58.7 galiba benim vücuduma oturan kilo bu bir haftadır doğru düzgün akşam yemeği yemedim sonuç aynı bugün hava karanlık ben mutsuz Rabbim kandil niyetine gönlümüze ferahlık versin inşallah
Hangi bölüm düşünüyorsun canım 2 yıllık
Ben şu an dış ticaret düşünüyorum sonra 2 yılda işletme okuyup 4e tamamlamayı düşünüyorum bakalım tercih yapana kadar fikrim değişmezse
Dıs ticaret icn iyi bir yabanci dil edinin. Uluslararasi iliskiler mezunu arkdsm lojistikte clsio.mecbur ingilizce yazisiyo ve knsuyor.Ben şu an dış ticaret düşünüyorum sonra 2 yılda işletme okuyup 4e tamamlamayı düşünüyorum bakalım tercih yapana kadar fikrim değişmezse
Amin canim benim. Var bzde bsyler ama anlamis deilm:)58.7 galiba benim vücuduma oturan kilo bu bir haftadır doğru düzgün akşam yemeği yemedim sonuç aynı bugün hava karanlık ben mutsuz Rabbim kandil niyetine gönlümüze ferahlık versin inşallah
Suanki aklim olsa yurtdisinda okurdm. Yuksek lisansimi orda tamamlardm. Tutulduk bir ask seruvenine. Gozumuz gormedi hic biseyi.
Esime diyorm istifa edelim islerden.yurtdisina basvuralim universiteye. Okuyup donelim buraya. Ama kolay birsey degil tabi.
Bekarlara tavsiyemdir. Yurtdisinda okuyun arkadaslar. Hem ufkunuz degisecektir hemde turkiyeye döndgnzde ck guzel bir deneyimle ise baslayacksnz
Evet. Ben suan yabanci sirketteym.ingilizce isime yariyor.cnku surekli mail yaziliyor sistem ztn ingilizce mecbur bilmek zorndasn. Ama erasmusu kazanip gitmememin pismanligini yasiyorm.keske yapsaymsm. Yada ask mesk isine girmeden mezun olunca burslu olarak yurtdisina basvursaymsm. Ahh ahh:)O aşk ateşi kimleri sarmadı ki eşime kalsam ünivi yarım bırakmıştım :) Bende burda üniversiteye yaptıgım masrafı yurtdışında dil öğrenmeye gitseymişim 6 ay 1 yıllığına diyorum sonra al muhasebe bilgisayar sertifikasını açıktanda iki yıl,daha avantajlısın..İşkurda iş ilanları görüyorum dil bilen lise mezununa bile razı işyerleri var ...
3 ay oldu canım başlayalı o yüzden sanırım biraz menü takibi yapmasam uzaklaşsam mı aslında bitirip gitmek istiyorumDuraksama yaşıyor olabilirsin bence çok fazla stres yapıyorsun şuan insan emek veriyor karşılığını almak istiyor bende öyle aceleciyim ama bakarsın haftaya fazlasıyla birden gider . Dönmesekte köşeyi kaybetmeyelim neşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?