Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Şukdr ugrasima hala sabitim hala sabitim. Bugn elma tarcin yapcm. Bakalim odem mi var.ay ne odemi ya. Kendimi kandirmiyim

Sanirim degistirmem lazm ama aksam 4te yiyememki anca ztn 7de evde oluyorm.isyerine gtrpte muhafaza edemem. Sabah8 de yiyorm ztn. Bilemedm. Snce nsl yapsam
Saat çok uzun malesef canım acıkırsın erken kalktığın için akşamları çorba iç bir süre sana diyorum benim tartı kıpırdamıyor canım sıkıldı sabah sabah

Hemen hemen aynı almışız bende 220 aldım bende 7 yıldır hiç kitap açmadan girdim sınava

Yine biz iyiyiz bir arkadaş dersaneye gidip girdi 250 aldı
Aa iyiymiş o zaman yaa boşuna kızmıyiimm kendime.
ben 350 den aşağı hiç bakmıyom puan gözüyle 180 baraj diyo ama alan bölüm Yok o rakamlara maliye 350 istiyo. Bende iki yıllık muhasebe seçicem mecbur 4'e tamamlarım iktisadı.
sınav a girerim sonunda amacıma ulaşırım inşallah.

Bende 2 yıllık açık yazıp sonra 4e tamamlamayı düşünüyorum inşallah hakkımıza hayırlısı

58.7 galiba benim vücuduma oturan kilo bu bir haftadır doğru düzgün akşam yemeği yemedim sonuç aynı bugün hava karanlık ben mutsuz Rabbim kandil niyetine gönlümüze ferahlık versin inşallah

58.7 galiba benim vücuduma oturan kilo bu bir haftadır doğru düzgün akşam yemeği yemedim sonuç aynı bugün hava karanlık ben mutsuz Rabbim kandil niyetine gönlümüze ferahlık versin inşallah

Duraksama yaşıyor olabilirsin bence çok fazla stres yapıyorsun şuan insan emek veriyor karşılığını almak istiyor bende öyle aceleciyim ama bakarsın haftaya fazlasıyla birden gider . Dönmesekte köşeyi kaybetmeyelim neşeyi

KIzlar bakın ne buldum belki işinize yarar bu karışımı yapıp sürüp streçleyip egzersiz yapınca daha çabuk sonuç veriyormuş :)

Ben şu an dış ticaret düşünüyorum sonra 2 yılda işletme okuyup 4e tamamlamayı düşünüyorum bakalım tercih yapana kadar fikrim değişmezse

Sevmediğim bir bölüm ama sana başarılar dilerim canım.Dış ticaret demek dil demek :) İki yıllık sosyal hizmetler, büro , muhasebede iyidir

Ben şu an dış ticaret düşünüyorum sonra 2 yılda işletme okuyup 4e tamamlamayı düşünüyorum bakalım tercih yapana kadar fikrim değişmezse
Dıs ticaret icn iyi bir yabanci dil edinin. Uluslararasi iliskiler mezunu arkdsm lojistikte clsio.mecbur ingilizce yazisiyo ve knsuyor.
Isletme masteri yani mba yaptm ben yuzde30 ingilizce egitimdi benimki. Cok zevkliydi dersler.muhendislikteki 2 soru 4 saat kitao defter acik olmasina ragmen hic bsy yapilamayan sinavlara gore isletme sinavlari bana ck kolay glmsti.4e yakin ortalamayla mezun oldm

Amin canim benim. Var bzde bsyler ama anlamis deilm:)

Suanki aklim olsa yurtdisinda okurdm. Yuksek lisansimi orda tamamlardm. Tutulduk bir ask seruvenine. Gozumuz gormedi hic biseyi.
Esime diyorm istifa edelim islerden.yurtdisina basvuralim universiteye. Okuyup donelim buraya. Ama kolay birsey degil tabi.
Bekarlara tavsiyemdir. Yurtdisinda okuyun arkadaslar. Hem ufkunuz degisecektir hemde turkiyeye döndgnzde ck guzel bir deneyimle ise baslayacksnz

O aşk ateşi kimleri sarmadı ki eşime kalsam ünivi yarım bırakmıştım :) Bende burda üniversiteye yaptıgım masrafı yurtdışında dil öğrenmeye gitseymişim 6 ay 1 yıllığına diyorum sonra al muhasebe bilgisayar sertifikasını açıktanda iki yıl,daha avantajlısın..İşkurda iş ilanları görüyorum dil bilen lise mezununa bile razı işyerleri var ...

Evet. Ben suan yabanci sirketteym.ingilizce isime yariyor.cnku surekli mail yaziliyor sistem ztn ingilizce mecbur bilmek zorndasn. Ama erasmusu kazanip gitmememin pismanligini yasiyorm.keske yapsaymsm. Yada ask mesk isine girmeden mezun olunca burslu olarak yurtdisina basvursaymsm. Ahh ahh:)
Ama olsun ya nekdr minnos yuvalarimiz var. :)
ama rekabetci ozel sektorde bazen nie daha farkli bir artim yok die hirslaniyorm:)

3 ay oldu canım başlayalı o yüzden sanırım biraz menü takibi yapmasam uzaklaşsam mı aslında bitirip gitmek istiyorum

Kızlar canlarım günaydın kandiliniz mübarek olsun. Dün akşam nohut yemeği ve cacık yedim yemek yarım tabak bile değil ama cacık 2 kaseye yakındır
Sabah kahvaltım peynir zeytin domates ama ekmek yemedim. Kızlar dün akşam arkadaşın evine gittik oturmaya normalde nezaketen olsa 1 tane kurabiye alırdım ama dün diyet yaptığımı belirttim ve sadece 2 bardak şekersiz çay ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…