aynen 1 elma 1de domatesi sevemedimBende diyet için yiyorum domatesi normalde pek aram yoktur
aynen 1 elma 1de domatesi sevemedim
Kızlar grip olucam sanırım boğazım yanıyor.
Dünden beri boğazım berbat benim de yutkunamıyorum. Hapşırık öksürük fenayım.Kızlar grip olucam sanırım boğazım yanıyor.
Dünden beri boğazım berbat benim de yutkunamıyorum. Hapşırık öksürük fenayım.
Akşama iftarda diyetimi bozacak gibi hissediyorum neyim var kuzularım
Genelde nezle grip olayları var havalardan havalardan. Hasta arkadaşlarım geçmiş olsun. Bol bol c vitamini alın. Ama akşam değil gündüz alın. Suyunu değil posasını yiyelim.
önce bol su iç canım sonra bir kase çorba iç salata ve yoğurtla mideni doldur. Sonrasında zaten istemicek canın beynini bozacağım diye şartlandırma. Ben bozmam diyetimi snyal gönder canımAkşama iftarda diyetimi bozacak gibi hissediyorum neyim var kuzularım
bahar havası canım ya genel öyleBende bir tuhafım hasta değilim ama bir durgunluk yorgunluk var üzerimde hiç bişey yapasım yokk
Aman ha sakın cnm öyle bişey yapma yarın uyandığında pişman olacağın bişey yeme yavaş yavaş ye bol su iç o zaman önleyeceksin kaçamakları
Aman ha sakın cnm öyle bişey yapma yarın uyandığında pişman olacağın bişey yeme yavaş yavaş ye bol su iç o zaman önleyeceksin kaçamakları
Benim boyum da ayni hedefim 5858.7 galiba benim vücuduma oturan kilo bu bir haftadır doğru düzgün akşam yemeği yemedim sonuç aynı bugün hava karanlık ben mutsuz Rabbim kandil niyetine gönlümüze ferahlık versin inşallah
Gecmis olsun. Bizim cocuklar da boyle.Dünden beri boğazım berbat benim de yutkunamıyorum. Hapşırık öksürük fenayım.
önce bol su iç canım sonra bir kase çorba iç salata ve yoğurtla mideni doldur. Sonrasında zaten istemicek canın beynini bozacağım diye şartlandırma. Ben bozmam diyetimi snyal gönder canım
Bende bir tuhafım hasta değilim ama bir durgunluk yorgunluk var üzerimde hiç bişey yapasım yokk
Geçti geçti canım bi hafta durur bi hafta gider 56 olmadan bırakmak yokBenim boyum da ayni hedefim 58
Onemli olan kilonun 56 olmasi degil bence sen bolgesel incelmeye zaman ayir diyetten cok. Ben olsam oyle yapardim tabii hala senin kadar motivasyonum varsa
Gecmis olsun. Bizim cocuklar da boyle.
Canim şimdiye kadar 26 kilomu verdim. Massallah sana darisi basima ve başımıza inşGeçti geçti canım bi hafta durur bi hafta gider 56 olmadan bırakmak yok
Oww cidden 26 kg nerden nereyeCanim şimdiye kadar 26 kilomu verdim. Massallah sana darisi basima ve başımıza inş
bahar havası canım ya genel öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?