Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Genelde nezle grip olayları var havalardan havalardan. Hasta arkadaşlarım geçmiş olsun. Bol bol c vitamini alın. Ama akşam değil gündüz alın. Suyunu değil posasını yiyelim.

Bende bir tuhafım hasta değilim ama bir durgunluk yorgunluk var üzerimde hiç bişey yapasım yokk

Akşama iftarda diyetimi bozacak gibi hissediyorum neyim var kuzularım
önce bol su iç canım sonra bir kase çorba iç salata ve yoğurtla mideni doldur. Sonrasında zaten istemicek canın beynini bozacağım diye şartlandırma. Ben bozmam diyetimi snyal gönder canım

Aman ha sakın cnm öyle bişey yapma yarın uyandığında pişman olacağın bişey yeme yavaş yavaş ye bol su iç o zaman önleyeceksin kaçamakları
Aman ha sakın cnm öyle bişey yapma yarın uyandığında pişman olacağın bişey yeme yavaş yavaş ye bol su iç o zaman önleyeceksin kaçamakları

Yapmak istemiyorum asla oruçtan sanırım eşime süt al dedim sıvı tüketicem bol bol akşama çorba ve brokoli salatası düşünüyorum zaten

58.7 galiba benim vücuduma oturan kilo bu bir haftadır doğru düzgün akşam yemeği yemedim sonuç aynı bugün hava karanlık ben mutsuz Rabbim kandil niyetine gönlümüze ferahlık versin inşallah
Benim boyum da ayni hedefim 58
Onemli olan kilonun 56 olmasi degil bence sen bolgesel incelmeye zaman ayir diyetten cok. Ben olsam oyle yapardim tabii hala senin kadar motivasyonum varsa

Dünden beri boğazım berbat benim de yutkunamıyorum. Hapşırık öksürük fenayım.
Gecmis olsun. Bizim cocuklar da boyle.

önce bol su iç canım sonra bir kase çorba iç salata ve yoğurtla mideni doldur. Sonrasında zaten istemicek canın beynini bozacağım diye şartlandırma. Ben bozmam diyetimi snyal gönder canım

Bozmucam niş benim bir amacım var pkodan kurtulmam lazım gönderiyorum devamlı sinyal

Benim boyum da ayni hedefim 58
Onemli olan kilonun 56 olmasi degil bence sen bolgesel incelmeye zaman ayir diyetten cok. Ben olsam oyle yapardim tabii hala senin kadar motivasyonum varsa

Gecmis olsun. Bizim cocuklar da boyle.
Geçti geçti canım bi hafta durur bi hafta gider 56 olmadan bırakmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…