Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Masallah canim.karnin doyarak ilerliosn bu da super.

Sevmediğim bir bölüm ama sana başarılar dilerim canım.Dış ticaret demek dil demek :) İki yıllık sosyal hizmetler, büro , muhasebede iyidir

Şu an ingilizce kursuna devam ediyorum zaten o yüzden dış ticaret kafama yattı bir kaç arkadaşımın yönlendirmesi ile yoksa ben muhasebecilik yapıyorum :)

Teyzemler çağırıp duruyor gel burda oku diye ama ben cesaret edemiyorum önce dili halletmek istiyorum bakalım :)

Aynen cnm dil çok öenmli hep ingilizce öğretmeni olmak istedim ama o zamnlar yönlendiren kimse olmayınca çevremde meslek lisesi okudum ama ingilizcem vardı orta derecede şimdi tekrardan özel bir kursa gidiyorum kiiyice geliştireyim başlangıç seviyesinden başladım ama hocamız o kadar iyiki sadece konuşma ağırlıklı yaptırmaya çalışıyor inşallah başrırırm bende :)

Ahh ah ben de cok rahat dgs sansim varken onlisanstan mezun olur olmaz yurtdisina geldim esimin yuzune.
Burada egitim inanilmaz pahali, onlisansimi da tanimiyorlar. Vatandas olduktan sonra 30 u gecmisken devletten egitim kredisi alip tekrar okuyacagim

Hadi hakkına hayırlısı bakalım :)

Tartida felaket artiyim.
Mahvoldum mahf
Simdi eliptik yapicam. Kaptan gec yapma dedi diye hemen o isi halledeyim.
Kas da calismayacagim ki odem olmasin :)

Bende bu sene smmm staj başlatma sınavına hazırlanacağım bakalım inşallah olur.

Çok uzun bir süreç smmm , arkadaşımdan biliyorum birde ilk seferde kazanamamıştı o :) Bitirme sınavı falan yazılı oluyormuş, hakkında hayırlısı olsun inş Çalışınca olur

Çok uzun bir süreç smmm , arkadaşımdan biliyorum birde ilk seferde kazanamamıştı o :) Bitirme sınavı falan yazılı oluyormuş, hakkında hayırlısı olsun inş Çalışınca olur
Evet çok zor bir arkadaşım var bütün sınav haklarını bitirdi mesela inşallah hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…