Sakin bırakma canım sonradan motive olmak zor oluyor. Başlamışken bitir3 ay oldu canım başlayalı o yüzden sanırım biraz menü takibi yapmasam uzaklaşsam mı aslında bitirip gitmek istiyorum
Bu hafta ciddi beklentim vardı canım o yüzden etkilendim sanırımSakin bırakma canım sonradan motive olmak zor oluyor. Başlamışken bitir
Masallah canim.karnin doyarak ilerliosn bu da super.Kızlar canlarım günaydın kandiliniz mübarek olsun. Dün akşam nohut yemeği ve cacık yedim yemek yarım tabak bile değil ama cacık 2 kaseye yakındır
Sabah kahvaltım peynir zeytin domates ama ekmek yemedim. Kızlar dün akşam arkadaşın evine gittik oturmaya normalde nezaketen olsa 1 tane kurabiye alırdım ama dün diyet yaptığımı belirttim ve sadece 2 bardak şekersiz çay ictim
Sevmediğim bir bölüm ama sana başarılar dilerim canım.Dış ticaret demek dil demek :) İki yıllık sosyal hizmetler, büro , muhasebede iyidir
Dıs ticaret icn iyi bir yabanci dil edinin. Uluslararasi iliskiler mezunu arkdsm lojistikte clsio.mecbur ingilizce yazisiyo ve knsuyor.
Isletme masteri yani mba yaptm ben yuzde30 ingilizce egitimdi benimki. Cok zevkliydi dersler.muhendislikteki 2 soru 4 saat kitao defter acik olmasina ragmen hic bsy yapilamayan sinavlara gore isletme sinavlari bana ck kolay glmsti.4e yakin ortalamayla mezun oldm
Suanki aklim olsa yurtdisinda okurdm. Yuksek lisansimi orda tamamlardm. Tutulduk bir ask seruvenine. Gozumuz gormedi hic biseyi.
Esime diyorm istifa edelim islerden.yurtdisina basvuralim universiteye. Okuyup donelim buraya. Ama kolay birsey degil tabi.
Bekarlara tavsiyemdir. Yurtdisinda okuyun arkadaslar. Hem ufkunuz degisecektir hemde turkiyeye döndgnzde ck guzel bir deneyimle ise baslayacksnz
O aşk ateşi kimleri sarmadı ki eşime kalsam ünivi yarım bırakmıştım :) Bende burda üniversiteye yaptıgım masrafı yurtdışında dil öğrenmeye gitseymişim 6 ay 1 yıllığına diyorum sonra al muhasebe bilgisayar sertifikasını açıktanda iki yıl,daha avantajlısın..İşkurda iş ilanları görüyorum dil bilen lise mezununa bile razı işyerleri var ...
Kizlar benim sahur menüsü
Melemen
Biraz peynir
4 tane zeytin
Domates salatalik
Ahh ah ben de cok rahat dgs sansim varken onlisanstan mezun olur olmaz yurtdisina geldim esimin yuzune.
Burada egitim inanilmaz pahali, onlisansimi da tanimiyorlar. Vatandas olduktan sonra 30 u gecmisken devletten egitim kredisi alip tekrar okuyacagim
Yok cnm ben severim domateside zaten küçük bir tane yedim onuda yazayim dedim.Hem melemen hem domates mi yedin kız bıkmadın mı
Evet tatlım öğle yemeğinde 1 kase çorba yarım porsiyon ıspanak yumurtalı ve bi kase yoğurt yedimMasallah canim.karnin doyarak ilerliosn bu da super.
Evet tatlım öğle yemeğinde 1 kase çorba yarım porsiyon ıspanak yumurtalı ve bi kase yoğurt yedimMasallah canim.karnin doyarak ilerliosn bu da super.
Bende bu sene smmm staj başlatma sınavına hazırlanacağım bakalım inşallah olur.
Şu an ingilizce kursuna devam ediyorum zaten o yüzden dış ticaret kafama yattı bir kaç arkadaşımın yönlendirmesi ile yoksa ben muhasebecilik yapıyorum :)
Evet çok zor bir arkadaşım var bütün sınav haklarını bitirdi mesela inşallah hayırlısı olsunÇok uzun bir süreç smmm , arkadaşımdan biliyorum birde ilk seferde kazanamamıştı o :) Bitirme sınavı falan yazılı oluyormuş, hakkında hayırlısı olsun inş Çalışınca olur
Yok cnm ben severim domateside zaten küçük bir tane yedim onuda yazayim dedim.
Evet tatlım öğle yemeğinde 1 kase çorba yarım porsiyon ıspanak yumurtalı ve bi kase yoğurt yedim
Genel muhasebe mi ön mü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?