Oruc tutanlarin Allah orucunu kabul etsin
Bugunku menum
Sabah
Domates
salatalik
icerisine peynir hakkimi koydugum maydonozlu omlet
5 zeytin
1 tatli kasigi tahin pekmez kariisimi
ara yok
ogle
karnabahar kisiri 5 dilim biber 1 bardak tuzsuz ayran
ara 1 hurma bir fincandan daha az leblebi yesil cay
aksam
1 baget haslanmis
salata
su 3 lt
spor leslie 3 mille 45 dk
20 dakika karin kalca egzersizi
Menüm
Sabah
1 küçük kutu light süt
Yarım yeşil elma
Öğlen
2 activia
1 yemek kaşığı müsli
1 light süt
Aksam
Döner yedim (ama eve gelince çıkardım midem kötü oldu
1 bardak ayran
1 kupa soğan suyu
1 bardak yeşil çay
2 litre su 3 e tamamlaniyi hergün
Spor
30 dakika egzersiz
Peki kaptanımkızlar yarında oruç tutucaklar bugun iftardan hemen önce tartılıp kilosunu bildirsin
Sabah
1 dlm tb ekmegi
1 kk kasar peyniri
1 yumurta
5-6 zeytin
4-5 erik domates
Sutlu kahve
Ogle
Karnabahar yemegi dolu tabak
Pancar koku ve yogurt
Turk kahvesi
1 minnacik kare bitter.
Aksam
2 Tavuk sis
Salata
Yarim kase irmik helvasi
Su 2 lt
Spor
25 dk eliptik hizli
10 dk dambilla kol hareketleri,
Eskiden abur cubur veya sağlıksız bisey yediyimizde okadar hosumuza gıderdıkı yedikce yiyesimiz geliyordu şimdi bakıyom da yedikten sonra bırak zevk almayı vic dan azabı cakiyoz resmen
Aynen oyle..
Eskiden 3 tane gofreti arka arkaya yerdim.
Evet en çok da grup adına vicdan azabı oluyor çünkü çok çabalayan insanlar var bnm yüzümden takımın geri kalması fikri acayip etkiliyor beni. :)
Bende aynı böyle düşünüyorum ve bütün gün hatta hafta vicdan yapıyorum. Şimdi onu yemeseydim daha eksideydim felan diye.
Bu sabah sabittim.okdr ugrasa olmadiysa daha da olmaz sanirim.kaptanim hedefi tamamladm mi ben. Ztn free listesndym
Kujum gitmiyorsa öğün sayını 2 ye indir istersen 8 16 kuralıyla beslen vücut bu beslenmeye alıştığı için tepki vermiyor canım pes etme hadiiiiBugun asiri sinirliyim. Yani elemanlara kukremek uzereyim.kendimi zor tutuyorm.
Kızlar şimdi sahur yaptım Allah kabul ederse biraz fazla yedim sanki ama
1 dilim ekmek
4 kepekli grissini
1 kaşık yogrt
Yarım kk peynir
6 zeytin
2 salatalık
1 bardak süt
1 ceviz
2 haşlanmış yumurta
1 litre de şu içerim simdi yarın iş var bu saat oldu ayaktayim
1.3 kg artıdayım bugün ve yarın da oruçluyum inşallah. Bugün yürüyüşle ter atayım biraz. Diğer egzersizleri yapamıyorum önceki gün katın kasım zedelenmiş gülemiyorum bile bide bi öksürük hapşırık tuttu dünden beri sormayın karnım felaket acıyo
Benim sıkıntım zaten Ramazan'da geçen sene ramazanda 6 kilo almıştım. Ondan önceki sene 5 nooluyo bu Ramazan'da anlamıyorum. Millet zayıflar ben alıyorum oruç tutunca.
Akşam yemeğim
3 parça tavuk (organik köy tavuğu)
2 tane patates dilimi (hiçbiri kızartma değildi buğulama )
Ara öğün
Şekersiz çay
1 küçük kare sütlü çikolata (yerken gram zevk almadım hatta vicdan azabı çektim)
Sahurda
Yarım dilim ekmek
1 parça buğulama tavuk
4 zeytin
peynir
1 kupa bardakla süt acıkmamak için içtim
Sporum her zamanki gibi çok zayıf 50 tane ip atladım evde değildim annemdeki menüm :) Annemde genelde çok yerdim ne varsa getirir önüme çikolatayı verecekti paketi almadım yurtdışından gelmiş diye ben yiyeyim istiyor :) akşamdan beri sürekli geri çeviriyorum annemde kızım pişi var helva var kızım şu patatesleri bitir sahurda, kızım al şu çikolata paketini :) Hakkı ödenmez bir annem var
Günaydın kızlar
Menüm,
Sabah
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 dilim beyaz peynir
2 yeşil zeytin
Ara : 1 adet kuru kayısı
Öğle:
Sebzeli sulu köftenin minik minik köftelerinden 6 adet (sebzelerini ve suyunu almadım)
1 kase pul biberli cacık
1 adet elma
Ara: 1 adet kuru kayısı
Akşam
Yağsız yaptığım ıspanak kavurması üzeri yoğurtlu
Su 3 LT
SporOnDeryaa
20 dk zıplama
15 dk bacak hareketleri.
Günaydın kızlar
Menüm,
Sabah
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 dilim beyaz peynir
2 yeşil zeytin
Ara : 1 adet kuru kayısı
Öğle:
Sebzeli sulu köftenin minik minik köftelerinden 6 adet (sebzelerini ve suyunu almadım)
1 kase pul biberli cacık
1 adet elma
Ara: 1 adet kuru kayısı
Akşam
Yağsız yaptığım ıspanak kavurması üzeri yoğurtlu
Su 3 LT
SporOnDeryaa
20 dk zıplama
15 dk bacak hareketleri.
Bugun asiri sinirliyim. Yani elemanlara kukremek uzereyim.kendimi zor tutuyorm.
Ahh bugün çok dikkat edicem inşallah.Çünkü iftarda abartıyoruz ondan cnm bende genelde alırım o yüzden bol bol spor yapıyorumm iftardan sonraa
Sahurda 1 yumurta az yagda 1 kalin dlm peynir 1 dlm ekmek tere roka maydanoz bolca yedim 1 tanede domates
Darisi iftara insqllahh guzel bir menu yaparim
Ahh bugün çok dikkat edicem inşallah.
Kas yaralanmasına ne iyi gelir acaba bilen
var mı? Sol alt karnımda kasım zedelenmiş ilaç filan da içemiyom. Ne yapsam ki bilemedim kremler oruç bozar mı acaba diye sürmedim
Canim arkadasim inan aglamak uzereyim.ya tepki versen adamlar bi kadindan tepki aldigi icn kotu oluolar.ama sert yuzunu gostermeyncede olmuyo. Baban yasindaki abin yasindaki adama tepkili knsmak zornda kaliosn.ay ck sinirliymKujum gitmiyorsa öğün sayını 2 ye indir istersen 8 16 kuralıyla beslen vücut bu beslenmeye alıştığı için tepki vermiyor canım pes etme hadiiii
Bazen bende küp gibi oluyorum herşeye bağırıyorum sakin ol kujummmm
Sanirim degistirmem lazm ama aksam 4te yiyememki anca ztn 7de evde oluyorm.isyerine gtrpte muhafaza edemem. Sabah8 de yiyorm ztn. Bilemedm. Snce nsl yapsamKujum gitmiyorsa öğün sayını 2 ye indir istersen 8 16 kuralıyla beslen vücut bu beslenmeye alıştığı için tepki vermiyor canım pes etme hadiiii
Bazen bende küp gibi oluyorum herşeye bağırıyorum sakin ol kujummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?