Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Güzel canım

Güzel cnm

İrmik helvası olmasa iyiymiş onun dışında iyi cnm

Eskiden abur cubur veya sağlıksız bisey yediyimizde okadar hosumuza gıderdıkı yedikce yiyesimiz geliyordu şimdi bakıyom da yedikten sonra bırak zevk almayı vic dan azabı cakiyoz resmen

Aynen oyle..
Eskiden 3 tane gofreti arka arkaya yerdim.

Evet en çok da grup adına vicdan azabı oluyor çünkü çok çabalayan insanlar var bnm yüzümden takımın geri kalması fikri acayip etkiliyor beni. :)

Bende aynı böyle düşünüyorum ve bütün gün hatta hafta vicdan yapıyorum. Şimdi onu yemeseydim daha eksideydim felan diye.

Aynen valla bende vicdan azabı çekiyorum niye yedim ki diye kendimi yiyorumm

Bu sabah sabittim.okdr ugrasa olmadiysa daha da olmaz sanirim.kaptanim hedefi tamamladm mi ben. Ztn free listesndym

Bugun asiri sinirliyim. Yani elemanlara kukremek uzereyim.kendimi zor tutuyorm.
Kujum gitmiyorsa öğün sayını 2 ye indir istersen 8 16 kuralıyla beslen vücut bu beslenmeye alıştığı için tepki vermiyor canım pes etme hadiiii
Bazen bende küp gibi oluyorum herşeye bağırıyorum sakin ol kujummmm

Allah kabul etsin cnm bana çok gelmdi

Çünkü iftarda abartıyoruz ondan cnm bende genelde alırım o yüzden bol bol spor yapıyorumm iftardan sonraa

Güzel cnm

Mikemmell bir menüü beğendimmmm

Çünkü iftarda abartıyoruz ondan cnm bende genelde alırım o yüzden bol bol spor yapıyorumm iftardan sonraa
Ahh bugün çok dikkat edicem inşallah.

Kas yaralanmasına ne iyi gelir acaba bilen
var mı? Sol alt karnımda kasım zedelenmiş ilaç filan da içemiyom. Ne yapsam ki bilemedim kremler oruç bozar mı acaba diye sürmedim

Hiç bende bilmiyorum canım

Bugün iftardan önce tartılıyorsun bu arada unutma:)

Canim arkadasim inan aglamak uzereyim.ya tepki versen adamlar bi kadindan tepki aldigi icn kotu oluolar.ama sert yuzunu gostermeyncede olmuyo. Baban yasindaki abin yasindaki adama tepkili knsmak zornda kaliosn.ay ck sinirliym

Sanirim degistirmem lazm ama aksam 4te yiyememki anca ztn 7de evde oluyorm.isyerine gtrpte muhafaza edemem. Sabah8 de yiyorm ztn. Bilemedm. Snce nsl yapsam

Dünkü menüm,

Saat 8,00
1 tabak beyran
2 dilim ekmek

Saat 13,00
1 kupa sade nescafe

Saat 20,30
1 dilim ekmek
3 adet tavuk köfte
1 dilim domates
1 tane yeşil biber

1,5 litre su

2 saat yürüyüş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…