Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar ben eliptik bisiklet almayı düşünüyorum içimizde kullanan var mı memnun mu

Kızlar ben eliptik bisiklet almayı düşünüyorum içimizde kullanan var mı memnun mu
bende düşünüyorum. Ama benim ev küçük bir spor salonu gibi. Eşime teklif bile etmedim daha. (yürüyüş bandı pilates seti- body shaper twistir ve trambolinden sonra daha bunu söyleyemedim.)

Yürüyüşe çıktım sonradan dank etti yarın tartı vardı diye ama bide açken daha iyi yakarım diye de düşündüm akşamı çok hafif geçirmek istiyorum. Bana bi tavsiyede bulunun yaa. (Akşam yemeğim etli kuru fasülye. Pilav ve patatesli börek var. Ama tartı öncesi onları yiyemem ki naapsam kızlar yumurta kırsam mı yine yoksa haşlasam mı

bende düşünüyorum. Ama benim ev küçük bir spor salonu gibi. Eşime teklif bile etmedim daha. (yürüyüş bandı pilates seti- body shaper twistir ve trambolinden sonra daha bunu söyleyemedim.)
Masallah canın ne ararsan var ben olsam bende söyleyemedim. Benimkini 3 gündür daha ikna edemedim bi eliptik bisiklet ine onları almış olsaydım kedin yine hayır derdi gerçi hala hayır diyor bide düşünün ben maaşımı eşime veriyorum. Bende kızdım bundan sonra o zaman senin isteklerine olmayacak diye

Çok yüz vermişsin tepene çıkarmışsın ne demek maaşını eşine vermek senin maaşına mı güvenmiş evlenirken

Çalışıyorsun elbette kendi istediğini alabilirsin.Kaldı ki çalışmasan bile sana belli birşeyler sunmalı diye düşünüyorum. Ama kadınların çalışması kendi ayakları üzerinde durması ekonomik özgürlüğünü kazanması taraftarıyım. Ancak eşin olayı biraz abartmış. Ben faha 15 gün önce trambolin aldım. bisikleti desem yine birşey demez. Tabiki şu anki bütçe olaylarınızı bilmeden yorum yapıyoruz. Canım

canim sen oruc degilmisin bugun iftardan once tartilicaksin

Kandılınız mübarek olsun kızlar dun gıremedım baya kotu oldum mıdemı usuttum bas ağrısı bulaantı fln her gotem zayıfladın diyor kıbar olmussun sımdı.hehe ıltıfat etmeyıde bılmıyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…