- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
İyi geceler canım çok geçmiş olsunArkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun. Oruç tutanlarında allah kabul etsin. Benim kız gece ateşlendi hiç uyumadım.nerdeyse gündüz misafir geldi bide çok yorgunum. Kızım bu gün daha iyi çok şükür uyudu şimdi bende uyicam artık. İyi geceler
teşekkür ederim canım allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahEki Görüntüle 1975170 Eki Görüntüle 1975170 Allahım bütün arkadaşlarıma içinde de bana istediğimiz bedene kavuşmayı sağlıkla kilo vermeyi nasip et
bencede kilon çok güzel canım inşallah senin kilona gelirimMerhaba kızlar
Kilo bildirimleri süper herkesi tebrik ederim. Kandiliniz mübarek olsun Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin inşallah
Menümü yazayım
Sabah yok(oruç)
Akşam
4 tane köfte
3 kaşık kurufasülye
1 çiğköfte
Su 1.5 lt oldu daha içerim
İftardan önce tartıldım
59.8im şükür 59 u gördm hernekdar fark 200 gr da olsa
Yarın da tartılıcam inş daha da eksiyi görürüm
Yarın da oruç tutucam
Bu arada annem de bana daha kilo verme bu ne ölmüşsn boynun kopacak ipince dedi:)
Ama tabiki durmak yok yola devam :))
Sağol canım teşekkür ederim kandiliniz mübarek olsunİyiyim sağol canım telefonum bozuk eşimden giriyorum bugün niyetliydim akşam üstü tartıldım düz 60 çıktım çok sinirim bozuluyor kilolar gitmiyor hayırlısı@Furha63 yol arkadaşım nasılsın nasıl gidiyor diyet
İyiyim canım şükür her halimize kızım yaramaz sürekli parka gitmek istiyor kaymaktan kaycam diyor =)Sağol canım teşekkür ederim kandiliniz mübarek olsunİyiyim sağol canım telefonum bozuk eşimden giriyorum bugün niyetliydim akşam üstü tartıldım düz 60 çıktım çok sinirim bozuluyor kilolar gitmiyor hayırlısı
Yarın giremicem eşim çalışıyor yarın bildirim yapamicam sşimdiden yazıyım dedimsahgull
Sen nasılsınKahsen canım kızın nasıl
Selametle kalın
yok kız cuma 70 tim canımMaşallah canım 1 buçuk kilo mu gitti yehhu
güncel kilom 1önceki haftadan kalma en son 70tim canımçok iyiymiş süper
Geçmiş olsun canım. Hayrolsun inşallahKizlar merhaba bende giremedim cok ama cok uzgunum uyarimida aldim kaptanimsilagul haftasonu cok uzucu seyler yasadim anca kendime gelebildim uzerinde cok hastayim diyetimi bozmadim tam tersine yaklask 3 gun hic bisey yiyemefim
Geçmiş olsn cnm boğazına sürekli vicks sür ve sar. Etkisi gçtkçe tekrar sür.Eki Görüntüle 1975254 Sahur: 2 yumurtadan peynirli dereotlu omlet yarım peynirli dereotlu poğaça
Boğazım çok ağrıyo uyanık biri var mı ne yapayım bana söyleyin yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?