Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gcn hafta 69.3
Bu hafta 69.3
Yapabilcgm daha fazlasi yk. Skldm artik.
Sporsuz kilo verebilen arkdslri tebrik ederm. Sporlada verenleri tebrik ederim.
Bende bi bozukluk var demekki. Beceremiyorm belliki.
Bugn pek buraya bakmak istemiyorm.
Yarin grsrz

gÜNAYDIN ARKADAŞLARIM
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak brokoli salatası

Ara öğün
1 bardak süt
2 adet kuru incir

Sabah
4 5 çatal peynir
1 domates
1 dilim ekmek
şekersiz çay

Sporum 150 defa ip atlama
Tartıldım kilom da 64 :) 1 kilo vermişim canlar

Menüler güzel. Kilolar da gidiyo ohh

Sahurda son dakkada sirkeli suyla gargara yaptım biraz daha azaldı. Yutkunurken acıyo bitek. Vicks oruca etki eder mi acaba şüpheliyim o yüzden sürmeyeyim deriden emiliyor kana karışma ihtimali filan akşama süreyim. Bugün yazma sarayım boğazıma. Yaa bademcik te yok ne ağrıyo üç gündür bilmem. Doktor demeyin gitmem gitsem de ilaç vercek bende içmem. Hiç hoşlaşmıyorum kendisiyle de hayati olmadıktan sonra içmiyorum.

Çok yüz vermişsin tepene çıkarmışsın ne demek maaşını eşine vermek senin maaşına mı güvenmiş evlenirken
Canim düğün borçları var hala onun maaşı krediye benim maaşım ev masraflarına gidiyor yine çok şükür yetiyor bize ama kendisi harcama yapınca fuzuli olmuyor bende hepsi fuzuli oluyor biraz bencillik yapıyor eşim.

El kadar pamuğa bütün oluyor ikiye ayırıp karabiber serp kolonya dök kapat ensene koy yazma bağla akşam sabah yenile yanacak ama geçecek geçmiş olsun canım

Evet menü paylaşayim
Sahur
Melemen
Peynir biraz
4 tane zeytin
Domates salatalim

İftar
1 tabak nohut
Firinda tavuk
Salata
Ayran

3 bardak su
Spor yapinca yazacagim.

Gayet güzel kızlar

Geçmiş olsun cnm Allah şifa versinn

Güzel cnm

Günaydın bacılar bugün kilom tam 83 ama siskinlikten kaynaklanıyor diye düşünüyorum hiç kaçamak yapmadım çünkü. Hala regl olmadım midem boş ama karnım şiş

Eki Görüntüle 1975254 Sahur: 2 yumurtadan peynirli dereotlu omlet yarım peynirli dereotlu poğaça

Boğazım çok ağrıyo uyanık biri var mı ne yapayım bana söyleyin yaa.

Gayet güzel kızlar

Tartı öncesi olmamış sanki cnm

Gcn hafta 69.3
Bu hafta 69.3
Yapabilcgm daha fazlasi yk. Skldm artik.
Sporsuz kilo verebilen arkdslri tebrik ederm. Sporlada verenleri tebrik ederim.
Bende bi bozukluk var demekki. Beceremiyorm belliki.
Bugn pek buraya bakmak istemiyorm.
Yarin grsrz

Moralini bozma sakın canım dünde dedim kilon durma zamanına denk geldi 1 hafta normal beslen sonra tekrar başla farkı göreceksin ya da 2 gün ye 1 hafta yemem dersen

Eki Görüntüle 1975254 Sahur: 2 yumurtadan peynirli dereotlu omlet yarım peynirli dereotlu poğaça

Boğazım çok ağrıyo uyanık biri var mı ne yapayım bana söyleyin yaa.
Canim bende seninle aynı durumdayım çok öksürüyorum ve boğazım göğüs altıma kadar ağrıyor çok halsizim

Süper cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…