- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
Kujum sende az yedin neden sabit okduk biz
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN
BU HAFTA MENÜ TAKİBİ @ciwan_annesi SENDEE
SPOR ÇETELESİ @Zerosima SENDE CNM (NORMALDEKahsen SBT AMA O İLK TUTMUSTU)
KIZLAR YARIN İTİBARİ İLE BU ARKADAŞLARI ETİKETLEYİN
HERKES SPOR YAPAKEN DK TUTSUN DK DIŞI YAZILAN SPORLAR EKLENMİYCEK
İyi düşünmüşsn cnm lahmacun en iyisiBugün ay sonu biz her ay sonu çalışıyoruz yoğun bir şekilde
Sormak istediğim dışardan söylüyoruz yemekleri. Pide/ pizza gibi. Ben napim şimdi. Aklıma lahmacun geldi. Kalorisi 200-250 kcal arası ayranla onu mu yesem yoksa başka önersi olan var mı kızlar.
Bugün ay sonu biz her ay sonu çalışıyoruz yoğun bir şekilde
Sormak istediğim dışardan söylüyoruz yemekleri. Pide/ pizza gibi. Ben napim şimdi. Aklıma lahmacun geldi. Kalorisi 200-250 kcal arası ayranla onu mu yesem yoksa başka önersi olan var mı kızlar.
Gitsin bitsin ki sen 4 kiloyu ne kadar sürede vermiştinBilmiyorum ki canım son kilolar zor gidiyor dedim ya ondan heralde
yok malesef en masumu bu geldi :)Başka seçenek yoksa mecbur onu yicen cnm
Dimiii. Karatay bile lahmacun yiyin diyor. Kendimi avutayımİyi düşünmüşsn cnm lahmacun en iyisi
tebrik ederim kızlar muhtesemsiniz canlar511.ETAP TAKIM İÇİ DERECELER
1. @NzLi ------------->>> % 3,41
2. @Sismaniye --------->>> %1,62
3. @Nurumcan94 --------->>> %1,59
TEBRİKLERRRR KIZLARRR
afiyet olsun canım bencede iyi secimDimiii. Karatay bile lahmacun yiyin diyor. Kendimi avutayım
teşekkürler cnmafiyet olsun canım bencede iyi secim
hımm bugün ödül günü yaptın herhalde canım karnıyarık ve pilav muhteşem ikili afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Kahvaltı
11.00
2 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu beyaz peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı tahinli bal
Ara
1 hurma
Akşam
18.00 2 minnak patlıcanla karnıyarık
2 kaşık pilav
Yoğurt
K Karanfil_kokuyor
Spor
2 mil leslie
Basen hareketleri
İp atlama
Toplam 45 dakika
OnDeryaa
supersinnnn canimveline saglikkkEtiketlemeseniz de ben tek tek okuyorum merak etmeyin bütün sporlar bende. Gece açıklıycam dereceleri
bende ne kadar girsem i kadar kacamak yapmiyomKızlar benim de iki çocuğum var biri 1. Sınıfta diğeri 5 yaş sanılmasın ki benim işim gücüm Yok ams istedikten sonra yapılıyor. Birde ben daimi görev istedim çünkü takıma bağlılığım kopmasın istikrarım bozulmasın mecburiyetim olsun diye. Öneririm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?