Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugünkü menüm
Sabah
Bir sosisli yumurta
4dilim peynir
Yeşillik
2 tane kandil simidi
Çay
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Kabuslar bir tabak
Bir parça tavuk
Aksam
Bir tabak pırasa
Bi parça tavuk
Bir dilim ekmek

Ee kızlar ne var ne yok
Ben şaşkınım ilk kez sabit çıktı başladığımdan beri yesem mi yemesem mi detoks mu yapsam sporu ancak o kadar yapabiliyorum vaktim o kadar okuyorum okuyorum farklı fikirler arıyorum bildiğin stres oldum

Ben şaşkınım ilk kez sabit çıktı başladığımdan beri yesem mi yemesem mi detoks mu yapsam sporu ancak o kadar yapabiliyorum vaktim o kadar okuyorum okuyorum farklı fikirler arıyorum bildiğin stres oldum
Birinci olduğum haftayı hatırlıyomusun canım öncesinde sabit ondan önce de artı idim. Ama bırakmadım pes etmedim.
Bırakmıycam pes etmek Yok bu hafta 1 kg gitti daha çok istiyordum ama oruç malum bu hafta pek iddialı değilim (adet haftası) ama pes etmiycrm

İnşallah - 1 der bu hafta

Canım.bende ramazanda kilo velirim bekliyorum biran önce gelsede kilo versem diye bekliyom bahaneyle. Gerçi inşallah tutabilirim geçeb yıl.tutatamadım.bebek küçüktü kışında tutim dedim.ama migren tuttu kaç defa vaz geçtim artık

Sabah
Tam tahilli peynir ve maydnzla sandvic

Oglen
Mercimek corbasi
5adet misket kofte
3tane firinda elma patates
Salata
Yogurt

Aksam
Toplamda 1 buyuk parca pirzola
2yemek kasigi bulgur pilavi
Salata

Su
2litre
Canım hedef kilona çok az kalmş 10 kilo vermişsin neredeyse. Şuanki kilon da boyuna göre çok fazla değil. Okadar kilo verdikten sonra son kilolar zor gider.
Menülerine baktım 3 öğün besleniyorsun. Bi süre sonra 3 öğün kilo kontrolü gibi oluyor.
Menülerinde ekmek de var hani.
Fikrimi söylemek gerekirse bu hafta 2 öğün beslen ve ekmeği çıkar. Bünyen rahata erer 3 öğünle. 2öğüne düşürüp biraz daha zorlasan sabit olmaz sanki

Ben neyapıyım yardımm

Ilgilendgn icin oncelikle tesekkur ederm
Calistgm icin sabah en gec 8.30da isyernde yiyebiliyorm. Oyzdn gec saate birakirsam toplantm olabilio yada islern yognlugndan agzima lokma atamayabiliyorm.oglene gelirsek acikcasi ck acikmis oluyorm.bununla ilgili napabilirim bilmiyorm.
Aksamda en iyi 19.00da yiyebiliyorm cnku eve 19da geliyorm.
Kilomdan daha az duruyorm.spor bana ck i gldi. Fakat ben tartida da bunu gormek istiyorm.ama dedgn gibi 3 ogun koruma gibi oluo vucuda. Bugn yedm yani.karnimin doydgnu hissettm.ilginc bi hismis. Unutmusum.
Kahvalti saatini ya iptal edicem oglen sdce corba salata yapcm.yada kahvaltiyi nolursa olsn 11de yapip.aksami beklicem.toplantida karnim guruldarsa artik onu bilemem:)

nerdeyse menu bildirmeyi unutuyodum :)

Sabah yulaf lapasi yaptim 1 kase yarisini yedim uzerine yarim muz koymustum

ara kahve

ogle dun aksamkinin aynisi 2 yk garnitur 2 yk kiymali yumurta

ara kahve yaninada arta kalan yulaf lapasinin icine 5 hurma 1 ck tarcin koyup enerji toplari yaptim kakaoya buladim herneyse :) kahvenin yanina enerji topu diyim ben siz anlayin :)

aksam 1 yk haslanmis fasulye
1 yk haslanmis sebzeler
1 yk da haslanmis baklagiller
1 porsiyonda pane harcli balik ama panesini yemedim

aksamda 1 erik

su 2.5 lt
spor 3 mille 45 dk
20 dk egzersiz OnDeryaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…