Napim canm köpek oldm kızımı kovalıyorum havlamaktan yoruldum yaaaaEe kızlar ne var ne yok
Hahaa canım benim. Bizde yorulduk Abdülhamit i izliyoz eşimleNapim canm köpek oldm kızımı kovalıyorum havlamaktan yoruldum yaaaa
Ben şaşkınım ilk kez sabit çıktı başladığımdan beri yesem mi yemesem mi detoks mu yapsam sporu ancak o kadar yapabiliyorum vaktim o kadar okuyorum okuyorum farklı fikirler arıyorum bildiğin stres oldumEe kızlar ne var ne yok
Birinci olduğum haftayı hatırlıyomusun canım öncesinde sabit ondan önce de artı idim. Ama bırakmadım pes etmedim.Ben şaşkınım ilk kez sabit çıktı başladığımdan beri yesem mi yemesem mi detoks mu yapsam sporu ancak o kadar yapabiliyorum vaktim o kadar okuyorum okuyorum farklı fikirler arıyorum bildiğin stres oldum
İnşallah - 1 der bu hafta
Birinci olduğum haftayı hatırlıyomusun canım öncesinde sabit ondan önce de artı idim. Ama bırakmadım pes etmedim.
Bırakmıycam pes etmek Yok bu hafta 1 kg gitti daha çok istiyordum ama oruç malum bu hafta pek iddialı değilim (adet haftası) ama pes etmiycrm
Evet canımK Karanfil_kokuyor . Seni etiketliyorduk demi menuye
Birinci olduğum haftayı hatırlıyomusun canım öncesinde sabit ondan önce de artı idim. Ama bırakmadım pes etmedim.
Bırakmıycam pes etmek Yok bu hafta 1 kg gitti daha çok istiyordum ama oruç malum bu hafta pek iddialı değilim (adet haftası) ama pes etmiycrm
Canım hedef kilona çok az kalmş 10 kilo vermişsin neredeyse. Şuanki kilon da boyuna göre çok fazla değil. Okadar kilo verdikten sonra son kilolar zor gider.Sabah
Tam tahilli peynir ve maydnzla sandvic
Oglen
Mercimek corbasi
5adet misket kofte
3tane firinda elma patates
Salata
Yogurt
Aksam
Toplamda 1 buyuk parca pirzola
2yemek kasigi bulgur pilavi
Salata
Su
2litre
Ben neyapıyım yardımmCanım hedef kilona çok az kalmş 10 kilo vermişsin neredeyse. Şuanki kilon da boyuna göre çok fazla değil. Okadar kilo verdikten sonra son kilolar zor gider.
Menülerine baktım 3 öğün besleniyorsun. Bi süre sonra 3 öğün kilo kontrolü gibi oluyor.
Menülerinde ekmek de var hani.
Fikrimi söylemek gerekirse bu hafta 2 öğün beslen ve ekmeği çıkar. Bünyen rahata erer 3 öğünle. 2öğüne düşürüp biraz daha zorlasan sabit olmaz sanki
Ilgilendgn icin oncelikle tesekkur edermCanım hedef kilona çok az kalmş 10 kilo vermişsin neredeyse. Şuanki kilon da boyuna göre çok fazla değil. Okadar kilo verdikten sonra son kilolar zor gider.
Menülerine baktım 3 öğün besleniyorsun. Bi süre sonra 3 öğün kilo kontrolü gibi oluyor.
Menülerinde ekmek de var hani.
Fikrimi söylemek gerekirse bu hafta 2 öğün beslen ve ekmeği çıkar. Bünyen rahata erer 3 öğünle. 2öğüne düşürüp biraz daha zorlasan sabit olmaz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?