Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yaa size ne diycem. Şu dün yaptığım yemek vardı ya bugün de 3 kaşık yedim bi saate yine ishal bi saat arayla iki kez. Dün de öyle olmuştu. Artık onayladım. Mükemmel bişey değil mi bu yaa
Evet kimler ister tarifi

Tabi ki ben kocaman bir karnım oldu

Bende eksi 500lerdeyim ilk baslarda haftada 1buçuk garantiydi okadar spor okadar sıfır kaçamak artik zor veriyiz kiloları git gide sanki zorlasiyo

Hu huu bnde uyanığım. Kocacım da tulumba tatlısı ve kadayf almş gelmiş parmağımı bile değdirmedim. Tulumba sevmem hoş ama açlıktam geberiyorum

Bende eksi 500lerdeyim ilk baslarda haftada 1buçuk garantiydi okadar spor okadar sıfır kaçamak artik zor veriyiz kiloları git gide sanki zorlasiyo
Çok normal canım başladığımdan beri az azda olsa hep verirdim geçen hafta sabit çıkınca üzüldüm

Hu huu bnde uyanığım. Kocacım da tulumba tatlısı ve kadayf almş gelmiş parmağımı bile değdirmedim. Tulumba sevmem hoş ama açlıktam geberiyorum
Gerçekten gebermeden bi bitseydi şu kilolar

2 soğan 3 diş sarımsak soteliyoruz. 5 -6 mantar doğra içine at sırayla 1 patates 8-9 bürüksel lahanası 1 dal yada Demet yada çiçek ne derseniz artık brokoli 1 hazır közlenmiş biber bi avuç konserve mısır acı biber salçası tuz bunları az bi zeytin yağında kavur kapağını kapat 5 dk bi çevir 1-2 kepçe et suyu 1-2 bardak su ekle suyunu göz kararı yap işte. Mantarlar pişince olmuştur yada patatese çatal batır bak.
Mükemmel bir tat oldu bi tencere yiyebilirdim valla. Ben güya hiç yemiycem diye patates kattım çocuklara ama katılmasa da olur belki ama belki de onunla o faydayı verdi bilemiycem. İki kaşık yiyorum ishal oluyorum bende anlamadım ama çok sevdim
Bi deneyen olursa sonucu söyleyin gerçekten var mı böyle bişey bi kanıtlayalım. Telif hakkımı filan alayım kııızz ))))

Ben bu cumadan sonra az biraz normal yeme düzenine geçicem ve artık form çayı bırakıcam son kilolar az gidecek biliyorum ama diyeti bıraktığım anda 2 kilo fazla görünmek istemiyorum. O yüzden haftada en fzla 500 gr gtse yeter bana

Bende seni takip edeyim canım normal ne kadar yicem bilmiyorum

Ben hiç form çay içmedim ya hangisinden içeyim
A101'dekini almanı şiddetle tavsiye ederim prmbe paket. Ben 150 lira 100 lira da verdim bazı meşhur çaylara ama hiç biri onun gibi değil üç tane kalmış yarın yine alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…