Afiyet olsun canımCocuklar uyudu sütlü turk kahvesi yaptım yudumloyom televizyon karsisinda
Tabi ki ben kocaman bir karnım olduYaa size ne diycem. Şu dün yaptığım yemek vardı ya bugün de 3 kaşık yedim bi saate yine ishal bi saat arayla iki kez. Dün de öyle olmuştu. Artık onayladım. Mükemmel bişey değil mi bu yaa
Evet kimler ister tarifi
Bi dilim kek o kadar arttırmaz canım ya
Keke artı bi dilim de çikolata soslu muhallebiniye ne yedinki
normalde günlük 1000 kalori almak en ideali biz okadar yemiyozki 1000bulmuyo yaniKeke artı bi dilim de çikolata soslu muhallebibi de neskafe sütlü köpüklü. Hemde 12'de
Olur bazen canım - 500 de iyi bir rakamKeke artı bi dilim de çikolata soslu muhallebibi de neskafe sütlü köpüklü. Hemde 12'de
Geçen gün 600 almıştım dün 1000 bugün 860 kalori yedim aç geziyorum bu haftanormalde günlük 1000 kalori almak en ideali biz okadar yemiyozki 1000bulmuyo yani
bende istiyom tarifi form cay içiyim artik hic etki bile etmiyo en son belki 2yıl var ishal olmadimTabi ki ben kocaman bir karnım oldu
Çok normal canım başladığımdan beri az azda olsa hep verirdim geçen hafta sabit çıkınca üzüldümBende eksi 500lerdeyim ilk baslarda haftada 1buçuk garantiydi okadar spor okadar sıfır kaçamak artik zor veriyiz kiloları git gide sanki zorlasiyo
Form çayı ben büyük bi bardağa 2 tsne koyuyorum bekletiyorum ılık sıcak arası içince daha etkilibende istiyom tarifi form cay içiyim artik hic etki bile etmiyo en son belki 2yıl var ishal olmadim
Ben hic acikmiyom nedense saat 19da yiyomHu huu bnde uyanığım. Kocacım da tulumba tatlısı ve kadayf almş gelmiş parmağımı bile değdirmedim. Tulumba sevmem hoş ama açlıktam geberiyorum
Gerçekten gebermeden bi bitseydi şu kilolarHu huu bnde uyanığım. Kocacım da tulumba tatlısı ve kadayf almş gelmiş parmağımı bile değdirmedim. Tulumba sevmem hoş ama açlıktam geberiyorum
Ben hiç form çay içmedim ya hangisinden içeyimbende istiyom tarifi form cay içiyim artik hic etki bile etmiyo en son belki 2yıl var ishal olmadim
Ben hep açımBen hic acikmiyom nedense saat 19da yiyom
Bende seni takip edeyim canım normal ne kadar yicem bilmiyorumBen bu cumadan sonra az biraz normal yeme düzenine geçicem ve artık form çayı bırakıcam son kilolar az gidecek biliyorum ama diyeti bıraktığım anda 2 kilo fazla görünmek istemiyorum. O yüzden haftada en fzla 500 gr gtse yeter bana
A101'dekini almanı şiddetle tavsiye ederim prmbe paket. Ben 150 lira 100 lira da verdim bazı meşhur çaylara ama hiç biri onun gibi değil üç tane kalmış yarın yine alıcamBen hiç form çay içmedim ya hangisinden içeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?